Şimdi Ara

Astra 2E 28.2E Ku-Band Middle East sinyali ile Ankara'da izlenebilecek kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler,

    Eski konulara baktığımda Astra 19.2E uydusundan sinyal alabilme konularının ve buna uygun anten çaplarının irdelendiğini gördüm. fakat aşağıda detaylandırdığım konuyu bulamadım.

    Bildiğim kadarıyla Astra uydularına 2013 yılından itibaren yeni eklemeler yapıldı. Bunlardan 28.2E pozisyonuna yerleştirilen Astra 2E/2F/2G uydularından Astra 2E, Türkiyenin merkzinden itibaren tüm doğusundan kalan bölgeyi içerisine alan Ku-band Middle East beam de yayıyor (bkz:https://ses-footprint-assets.s3.amazonaws.com/uploads/footprint_images/medium_ASTRA_2E_ME_ku_band_beam_M.jpg)

    Öğrenmek istediğim yalnız bu beam ile hangi kanal listesi yayın yapmaktadır, UK beamde olup burada olmayan kanallar var mıdır. Anladığım kadarıyla Ankara bölgesini de içine alan bu sinyal ile 90cm bir çanakla bu sinyal rahatlıkla alınabiliyor. Sky paketi veya diğer ingiliz tv yayınları bu sinyalde var mıdır? Temel olarak ingiliz tv yayınlarını alabilmek amacındayım.

    Şahsen ben uygulamayı düşündüğüm projede 150cm offset parabol anten ile 28.2E pozisyonunu almayı, eğer bu frekansa yakın önerebileceğiniz başka bir uydu var ise bunları da multifeed lnb ile değerlendirmeyi düşünüyorum.

    Son olarak piyasada switch olarak nasıl Technisat kalitesiyle fark yaratıyorsa, bu marka kalitesinde lnb, çanak anten vb. Diğer tüm ekipman üreten marka tavsiyelerinizi almak isterim.
    Selamlar,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.