Şimdi Ara

Astra G 2001 edition 1.6 otomatik vites hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar opeller hakkında fazla bilgi sahibi değilim fakat arkadaşımın astra edition arabasıyla Konya'dan Sinop'a şöförlük yapınca gayet memnun kaldım şimdi astra 2001 edition otomatik vites bir araç var almayı düşünüyorum fakat otomatik vites olması korkutuyor çünkü daha önce otomatik vites araç sahibi olmadım ve kullanmadım şimdi benim merak ettiğim bu kasaların otomatik vitesleri nasıldır sorun çıkarır mı alırken nelere dikkat etmek gerekir yakıt konusunda beni üzer mi biraz araştırma yaptım kimisi sorunsuz şanzımanı diyor kimisi de aldıktan 6 ay sonra şanzıman yeniledim diyor sizin özellikle kullananların fikirlerini almak isterim biraz uzun oldu kusura bakmayın teşekkür ederim



  • yardım olabilecek kimse yokmu ?
  • mamimali85 M kullanıcısına yanıt
    otomatik şanzıman şans işi. bendede aynı araba var. 4 yıldır kullanıyorum. gaz lı. şehir dışında 100 km de 7-7,5 lt yakıyor. şehir içinde 10 lt yi geçiyor. bugüne kadar bir sorun yaşamadım ama son bir ayda 2 defa sıkıntı çıkardı şanzıman. uzun mesele. hafta sonu gösterecem inşallah. şanzımancın ve motorcun iyi ise göster ok derlerse al. ben tavsiye ederim.
  • Bir yıldır ayı motor ve şanzımana sahip olan 2001 model otomatik elegance modelini kullanıyorum. aracın şanzımanı tam otomatik bu nedenle ustalar tarafından sorunsuz denilen bir şanzıman. Lakin bahse konu 16 yaşında bir araba o yüzden aracı alırken şanzıman ustasına götürün o bir baksın ona göre alın. Şanzımandan yana çok sıkıntı çıkaracak bir araç değil astra g ler. siz daha çok egr valfine ve bobinlere dikkat edin en çok sıkıntıyı oradan veriyor bizim arabalar. benim sevmediğim yanları direksiyonu ağır (otomatiklerde normaldir diyor usta) ve frenleri biraz zayıf onun haricinde alınabilecek bir araç. sizin bahsettiğiniz araç opelin 100 üncü yılına özel üretilmiş bir araç recaro koltuk ve sanruf artısı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.