Şimdi Ara

Astra K p0299 arıza kodu sorun tespiti Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2020 Astra k 1.2 T 145 HP aracımı yeni aldım. Eksperde birşey çıkmadı. Aldığım şehirden 30 km çıktım motor arıza lambası yandı. Araç 2500 deviri geçmedi. Bir süre böyle devam etti durdurup tekrar çalıştırdığımzda devir normale döndü. Bilgisayara bağlattığımızda p0299 arıza kodu hatası vermekteydi. Ertesi gün arıza lambası söndü. Arabayı zorladım klimalı bayır yukarı vs lamba yanmadı. 0-100 hızlanma denedim fabrika verisine çok yakın bir güç kaybı da yok. Ama PC tekrar başladığımızda arıza kodu aktif. Servis turbo değişimi dedi ama fiyatlar malum. Fiyatını da geçtim turbo değişince sorunun düzeleceğinin garantisi yok. Arabada ses duman atma vs. De yok. Herkes ayrı birşey yazmış bu arıza konusunda. Sanki hiç geçmeyecek gibi ve bununla kullanmaya alışmışlar gibi yorumlar gördük. Bunu kesin çözüme kavuşturan var mı? Yardımlarınızı bekliyoruz. Olmayacak gibiyse aldığımız galeriye ihtarname çekip dava açacağım onun sonuçlanması da epey uzun sürecek..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Marhaba bende de aynı sorun oldu da bı sonuca ulaşabildiniz mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonuç ne oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kabatasmehmet K kullanıcısına yanıt
    Kullanmaya devam yılda üç beş kez lamba yakıyor o kadar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2000 devir ve altında sürekli çok yük bindirince (rampa) oluyor. şehirler arası 110 bandına sabitleyecekseniz ve yol düz değilse 6. vitesi kullanmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra j 1.4t motorda p0299 turbo basıncı düşük yani manifold çatlağı var demektir bazı durumlarda buji - bobin bu arızaya da sebebiyet verebilmekte araçta LPG var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.