Şimdi Ara

Astral seyahat ve lucid rüya hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aynı konuyu konuyu konudışı bölümüne de yazmıştım ancak ilgilenen olmadı bir de sansımı burda deneyim :) aynen yapıştırıyorum.

    Merhaba arkadaşlar başımdan geçen bir dizi acayip olaylar zinciri var ben bunları astral seyahat ve lucid rüyaya ilişkilendiriyordum. ancak kafamda mantıklı bir bütün düşünce oluşturamamıştım sonrasında rasgale okuduğum bilgilerle bir şeyler bütünleşmeye hatta kafama dank etmeye başladı şimdi bir planım(hedefim) var ancak bu hedefe ulaşmam için öncelikle kafamı kurcalıyan soru işaretlerinden kurtulmam lazım bunun içinse bu işlerle daha önceden uğraşmış ya da hala uğraşan, tecrübe sahibi, beni bir arkadaş gibi dinleyip yardımcı olmaya çalışacak birisine ihtiyacım var. forumda böyle vasıflara sahip bu konuyu okuyan birisi varsa bana özel mesaj atabilir mi ? veyahut bana yardıcımcı olabileceğini düşündüğünüz bir arkadaşınız varsa aracı olur musunuz ?







  • Hayatımda sadece bir kere lucid dream yapmayı başardım,o da 1 dakika sürdü.Yine de harika bir deneyimdi.Ben pek yardımcı olamam fakat bir kaç tane parapsikoloji sitesi var orada gayet iyi rehberler var.Ayrıca duyduğuma göre Enokyan(melek dili denebilir.) alfabesiyle lucid dream yapılabiliyormuş.Tabii tehlikeli şeylerdir bunlar yine de çok merak ediyorsan pm at sitenin ismini göndereyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havlayan Köpek Balığı

    Hayatımda sadece bir kere lucid dream yapmayı başardım,o da 1 dakika sürdü.Yine de harika bir deneyimdi.Ben pek yardımcı olamam fakat bir kaç tane parapsikoloji sitesi var orada gayet iyi rehberler var.Ayrıca duyduğuma göre Enokyan(melek dili denebilir.) alfabesiyle lucid dream yapılabiliyormuş.Tabii tehlikeli şeylerdir bunlar yine de çok merak ediyorsan pm at sitenin ismini göndereyim.

    yolladım kardeşim konu güncel, başka yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa beklemedeyim
  • çekici gizemli ilginç bir konudur ancak her konuda olduğu gibi erken uygulamaya kalkmak sorun yaratabilir.

    özetle olay beyninizin mevcut halini tamamen ama tamamen susturup içini boşaltıp tam sessizliği sağlayıp odaklanmak istediğiniz nokta olay an vs. neyse onunla doldurabilmek.

    diyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DOMIX

    çekici gizemli ilginç bir konudur ancak her konuda olduğu gibi erken uygulamaya kalkmak sorun yaratabilir.

    özetle olay beyninizin mevcut halini tamamen ama tamamen susturup içini boşaltıp tam sessizliği sağlayıp odaklanmak istediğiniz nokta olay an vs. neyse onunla doldurabilmek.

    diyeyim.

    bu işle ilgili tecrüben var mı ?
  • geçmişte oldu.
  • pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.