Şimdi Ara

Astroloji ve Haftalık Burç Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Astroloji

    Astroloji, 5 bin yıllık bir geleneğin adı olup bilim kavramına pek de uymayan matematiğe benzemektedir. Matematik de insan mantığının bir ürünü kabul edilir. Matematik bir yöntem olup bilim dilidir ve varsayıma dayanır. Yani ikinin niye iki olduğunu kanıtlayamayız lakinikiyle ikiyi toplayınca dört edeceğini biliriz. Bunu yorumlar ve elimizdeki son değer elimizdeki ilk değerden fazladır deriz. Benzer şekilde matematiğin içinde de bir uyum ve estetik bulunmaktadır. Astroloji de Güneş’in, Ay’ın ve diğer göksel cisimlerin neden orada olduklarına dair bilgileri kanıtlamaya çalışmaz fakat onların hareketlerini değerlendirirerek bilgi haline getirir.

    Astroloji takibi, bir uğraş olarak son derece önemli ve ciddi bir iştir.

    Haftalık Burç Yorumları

    Haftalık burç yorumları, uzman astrologların gök hareketlerini yorumlayarak o haftaya dair öngörü ve tahminlerde bulunması anlamına gelir. Bu takip, binlerce yıllık bir bilgi birikiminin yorumlanması sonucu ortaya çıkan bilgilerin insanlara sunulmasından ibarettir. Kehanet, medyumluk ya da başka bir şey olmayıp 5 bin yıllık bir geleneğin ifadesidir.

    Astroloji Sitesi

    Astroloji Kozmik, bir astroloji sitesi olarak içerisinde Hint ve Batı astrolojisine dair bilgileri barındırır ve haftalık burç yorumları sunar. Sitenin içerisinde aynı zamanda yükselen burç hesaplama, ay burcu hesaplama gibi ücretsiz motorlar sunulmaktadır.

    Site:http://www.astrolojikozmik.com







  • Up. Dhde astroloji bölümü ararken bu konuyu buldum. neden astrolojiyle ilgili bir bölüm yok acaba dhde? Site güzelmiş bakıyorum bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.