Şimdi Ara

Asus 52x32x52 CD Writer P II ile çalışma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada.com'dan aldığım Asus 52x32x52 (Asus CRW-5232AS) CD yazıcım ile problem yaşıyorum.
    CD yazıcının minumum sistem gereksinimleri bölümünde şöyle yazıyor.

    * IBM-compatible Pentium III 700 MHz or Celeron 700 MHz or AMD Duron 850 MHz or higer PC

    Benim kullandığım sistem Pentium II 400 MHz. Asus P2B anakart kullanıyorum. Daha önce LG 52x24x52 CD yazıcım vardı Pentium II sistemle herhangi bir problem çıkarmadan çalıştı. Asus CD yazıcı ile bir defa CD copy işlemi yaptım (Nero 6 ile) cihaz normal çalıştı ve işlemini bitirdi. Daha sonra MP3 arşivimden Audio CD yapmak istediğimde 15 parçalık Audio CD'sini 13 dakikada bitirdi (24x ile yazdım). Bu zamana kadar çok sayıda CD Writer denedim,çok CD kaydettim fakat bu cihaz bana copy işlemi yaparken normal gitmeyen birşeyler olduğu izlenimini verdi. Zaten yaptığı Audio CD de çalışmadı. Neden böyle bir problem yaşıyorum anlamadım. Tek şüphelendiğim cihazın gerçekten minumum Pentium III sistemlerimi desteklediği. Eğer öyleyse bu CD yazıcıyı ne yapacağım.







  • hocam benim pII 266 mHz'lik makinada bile sorunsuz(40X) ile cd yazabiliyorum.Bence nero 6 yı kaldır nero 5 i yükle sorunun büyük ihtimalle çözülür.Nero 6 daki nero start smart mhabbeti yarıyor zati ortalığı ondandır.
  • Siz de Asus 52x32x52'mi kullanıyorsunuz ? Nero 6 da start smat dediğiniz şeyi bende anlamadım zaten. Açılışta yüklenen programlar listesinde görüyordum zaten. Ram'den yemesin diye kaldırdım. Acaba problem bu olabilirmi, yani programı kaldırıp tekrar yüklesem start smart'ta açılışta çalışsa problem düzelecek mi ? Nero 5'i cd'lerden bulup tekrar denemm gerekecek. Umarım çalışır. En azından sizin sistemde çalıştığına göre biraz olsun yüreğime su serptiniz. Bir deneyeyim bakalım. Asus Asus diye tutturduk başımıza neler geldi :) İstemeye istemeye LG almak istemiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ediyorumç. SAygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.