Şimdi Ara

ASUS A6Vc LCD Beyazlaşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Bende Asus A6Vc model bir notebook var. Bu laptop aradabir gerek uygulama esnasında gerekse internetteyken ekranı aniden bembeyaz oluveriyor. Fakar uygulamalar devam ediyor. "FN+F8" Tuşuna bastığımda yani lcd'den tv'ye geçme tuşuna bastığımda tv'yi bulamadığı için tekrar LCD ekranına geri dönüyor ve ekran yine normale dönüyor. Sizce bu sorunun kaynağı nedir? LCD ekranmı yoksa ekran kartımı? Aranızda daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu? Çözümü nedir? Garantisi devam etmekte bu arada.



  • Ben de Asus A6Vc kullanıcısıyım, yaşadığın olay benim başıma gelmedi ama lcd ekran dizüstünün en pahalı parçalarından birisidir, garantisi devam ediyorken servise göndermende fayda var diye düşünüyorum. Yine dehttp://forum.donanimhaber.com/m_4021033/tm.htm formunda benim gibi birçok Asus A6Vc kullanıcısı var, bu başlık altında da sorunu sorarsan iyi olur
  • Evet biliyorum dostum o forumu hatim inmiştim. Hatta nick'imi görebilirsin :) Türkiye de olsam hiç soruyn değil hemen veririm garantiye uğraşmam bile. Fakat Kıbrıstayım şu an. Ve hazirandan önce'de dönemem. Acaba Kendi kendime çözebileceğim bir yöntem varmı onu merak ediyorum. TAbiki hiçbir yanıt alamazsam mecburen yazı bekleyip garantiye verecem.
  • Arkadaşlar Nvidia'nın güncel sürücülerini Asus'un sitesinden indirdim, sorun halen devam etmekte. Başka bir önerisi olan varmı acaba?
  • Arkadaşım ben başka bir foruma da üyeyim (İngilizce) orada senin probleminin aynısına sahip biri daha var. Ama şimdilik bir çözüm yok, istersen pm ile forum adını veririm ve İngilizce biliyorsan takip edersin.

    Aklıma geldi ona bir recovery yapmasını söyledim, belki işe yarar
  • Aynı sorun bende de bazen oluor.. Fn+F8e basınca düzelmior.. Makine çalışıor düzgün bi şekilde fakat restart atmam gerekior... Gerçi bana daha 2 kere oldu 1,5 ayda..
  • 1- Goxel kardeş teşekkürler. O bahsettiğin yabacı forumdaki "yngwie" benim Orada bile beni yanlız bırakmadın teşekkürler.

    2-Arkdaşlar Sorunun kaynağını %100 öğrenmiş bulunmaktayım. Hızlı Sistem teknik servisiyle görüştüm ve sorunun kesinlikle LCD data konnektör kablosundan kaynaklandığını söylediler. Değiştirildiğinde eski halini alacak inşallah.

    3-Hasan yüceer kardeş senin sorununun da çözümü 2. maddede yatıyor. şu anda kıbrısta olduğum için teknik servise veremiyorum. Yerinde olsam hemen teknik servise veririm. Çünkü başta benimde çok geniş aralıklarda oluyordu. ama artık daha sık oluyor. Bir an önce aldığın yere başvur.

    Hepinize teşekkürler.
  • benm de packard bell laptopum da aynı şorun var (kalvye bozuk bazı tuşlar başmıyor :) ) bendekınde kenarlardan başlıyor beyazlaşmaya bazen tüm ekran bazen ortaya kadar beyazlaşıyor şervış yolu göründü :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.