Şimdi Ara

ASUS AC87U router TV PLUS sorunu ve Modem Saat/Tarih sorunu hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar

    DSL-Ac68U Model modem aldım. Superonline kullanıyorum. Kullanıcı adı ve şifremi edindim modemi çift wan kısmından gerekli ayarları yaptım internetim bariz bir şekilde iyileşti ancak TV+ ı malesef kullanamıyorum çünkü 3.0.0.4_386_38832 yüklü firmware de IPTV ayarlarına erişemiyorum yani Lan Port 4 e hiç bir şekilde değer veremiyorum @abdbirkan beyin paylaştığı ekran görüntüsü malesef bende gözükmüyor. 2 gündür bununla uğraşıyorum ve ilerleme kaydedemedim. Lan port 4 ayarlarına nasıl erişirim ve/veya AC68U modelinde Turkcell TV+ hizmetini başaran arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

    Herkese şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dilerim. Herkesin eline emeğine sağlık.
  • Neden çift wan yaptın ip tv için mi ? Eğer öyleyse çift wan yapmana gerek yok. http://192.168.1.1/Advanced_IPTV_Content.asp bu link ip tv ayar pencerisinin oldugu link erişemiyorsan asus destek sitesinden güncelleme olup olmadiğini kontrol etmeni tavsiye ederim.

  • Birkan bey ilginiz ve değerli yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. Modemi şu anda router modda kullanıyorum. İş dolayısı ile toka a geldim. En yakın zamanda evime geçip önce modemi resetleyip temiz bir kurulum yapacağım. Sonucu burdan size bildiririm.


    İşlerimizde kolaylıklar diler, emekleriniz için teşekkür ederim. 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EdelweissTw

    Birkan bey ilginiz ve değerli yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. Modemi şu anda router modda kullanıyorum. İş dolayısı ile toka a geldim. En yakın zamanda evime geçip önce modemi resetleyip temiz bir kurulum yapacağım. Sonucu burdan size bildiririm.


    İşlerimizde kolaylıklar diler, emekleriniz için teşekkür ederim. 😊

    Selamlar,


    Bende 2 gün önce AC750GF aldım. Asıl amacım bridge modda kullanıp LAN portundan TV+ çalıştırmak, aynı zamanda da kaliteli bir wifi yayını yapmak idi. Bu iş için hali hazırda DLink dir 600 kullanıyordum. Ancak eskidi ve biraz performans sorunu göstermeye başladı.


    Fakat router ı kurar kurmaz hayal kırıklığı ile karşılaştım. Bridge mod uyoktu. Yalnızca wifi WDS var. Statik ya da Dinamil IP ile yaptığım bağlantıda kendi DHCP sini çalıştırdığından TV+ ip alırsa wifi çalışmıyor, wifi ip alırsa tv+ bağlanmıyordu. Hal böyle olunca router ı modem in yanına kurdum. TV+ için powerline dan direk hat aldım.


    Asus router larda bridge modu, ya da işte ip dağılımını Huawei modem in yapacağı bir yöntem bilen var mı?


    Size sorum ise TV+ izleyebiliyor musunuz. Şifrem elimde. PPPoE bağlantısı daha önce Dir600 ile yapmıştım ancak hem hız düşüktü hem de TV+ izleyemedim. Şimdi bir çözüme ulaştıysanız denemek isterim açıkçası.





  • merhaba, ax86u asus router var tv plus çalışmıyor yardımcı olurmusunuz.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.