Şimdi Ara

ASUS EEEPC 1000H VE SAMSUNG NC10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,arkadşlar bu iki netbook arasında kararsız kaldım Samsung Asustan 90tl daha pahalı..
    arada ki farkın nedeni nedir bulamadım.. 90tl fazla vermeye değer mi samsung eğer bi farkı varsa
    siz olsaydınız hangisini alırdınız..

    Asus 690tl
    Samsung 780tl



  • Nano bakteriyel klavye, sorunsuz wireless çekimi, mükemmel tasarım, 1.33 kg, sınıfının en büyük klavyesi. Elbette Samsung NC10
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visceroid

    Nano bakteriyel klavye, sorunsuz wireless çekimi, mükemmel tasarım, 1.33 kg, sınıfının en büyük klavyesi. Elbette Samsung NC10


    Nasıl yani asusun wireless iyi çekmiyo mu? pek bilgim yok asusun kusurları hakkında bide bu saydıgın özellikler 90tl farka değer mi?
  • kardeşim asus un sanırım dolby sesten başka üstünlüğü yok 1000h ye. NC10 ayrıca çok şık gören aşık oluyor makinaya :D
  • Tasarım olarak gerçekten Samsung nc10 çok güzel, ince, zarif.. Teknik özellikler açısındanda diğerlerinden farklı değil. Hepsi aynı zaten.
  • samsungun kalavyesi gerçekten geniş. şu anda ondan yzıyorum ve hiç zorluk çekmiyorum sadece ü harfi biraz küçük ama o da çok sorun çıkarmıyor. bence almadan önce ikisini de yerinde incele. farklarına bak. klavyesi ses çıkışları vs. gibi. ona göre karar ver. ben samsung aldım. pazartesiden beri kullanıyorum. pili şimdi neredeyse 7 saat gidiyor. tabii sadece internete girip msnde konuşuyorum. şekli şemali de oldukça şık. ben exadan 750 liraya aldım havale ile. bir iş günü içinde de geldi.
  • asusun wireless kartı sorunlu,daha dogrusu asusların yaklasık yuzde 50 sinin wireless kartı sorunlu,eğer sorunlu olana denk gelırsen cebınden para harcayıp garantıyı bozup kart takman gerekıyor.oyuzden samsung tercıh redılıyor,ayrıca samsung daha hafıf ve daha şık.klavyesı daha buyuk,asusunda touchpadi büyük ama zaten mouse kullanıldıgından gereksız bısı oluyor.kesınlıkle samsung.
  • Biraz önce vatan Bilgisayarda idim. Lenovo S10 ile Asus 1000H modeli açık ve internete bağlı idi. Önce Lenovo ile Vatanın kendi sitesine girmek için adres çubuğuna vatanbilgisayar.com yazdım ve enterladım. Abartmasız olarak 2 saniyede site açıldı. Aynı şekilde Asus'un başına geçtim ve Vatanın sitesine girmek için yine adres çubuğuna vatanbilgisayar.com yazdım ve enterladım. beklemeye başladım. Bu arada gözüm saatimin saniyesinde tabi. 20 saniye kadar bekledikten sonra site yavaş yavaş açılmaya başladı. 30-35 saniyede tam olarak açıldı. Sonra tekrar Lenovonun başına geçtim google denedim. 1 saniye bile sürmedi. Asus 4-5 saniyede açtı. Böyle böyle derken Asus 1000H sabır taşımı çatlattı. Yanyana iki makina ve malesef Asus wireless bağlantısı çok berbattı. Samsung nasıl ? Samsung hızlı açıyor mu siteleri? Yoksa bekletiyor mu?
  • arkadaş bende samsung alacaktım ancak asus 1000he diye bir model gelmiş onu aldım samsung kasa olarak daha güzel olsa da 1000he de batarya daha iyi işlemci 5w daha az elektrik çeken versiyonmuş 66 mhz daha hızlı wireless ise mükemmel diyebilirim klavyesi de değişik 1000h den. 8 saat wireless açık pili gitti ilk şarjda
    pil önemliyse asus 1000he al samsungdan ucuz tip önemliyse samsung al
  • Asus 1000he modelinde netbook havası yok çok kaba hatta tombik diyebilirim. Samsung daha fit. Samsung nc10 beyaz sipariş verdim.
  • asus 1000he da wireless sorunu yok sanırım,önceki modelde vardı wireless sorunu,belki yavaş açılmasının sebebi başkadır.(eğer webguard gibi bişi yüklüise yavaşlatıyor tarama sırasında) İorfa ekran parlaklığı nasıldı 8 saat giderken pil süresi?eğer tam aydınlatmada ise gerçekten baya fazla götürüyormuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gidakontrol

    asus 1000he da wireless sorunu yok sanırım,önceki modelde vardı wireless sorunu,belki yavaş açılmasının sebebi başkadır.(eğer webguard gibi bişi yüklüise yavaşlatıyor tarama sırasında) İorfa ekran parlaklığı nasıldı 8 saat giderken pil süresi?eğer tam aydınlatmada ise gerçekten baya fazla götürüyormuş.


    tam aydınlık değil +5 de kullanıyorum yeterli parlaklık öyle parıl parıl değil, kamera ve bt u kapatıyorum onları açınca daha çabuk gidiyor usb mouse takılı 1 saat önce 2. şarjım bitti fişten çektim 1 saat oldu 8:02 var diyor tabi film falan izlemiyorum nette surf.tahminim 8 saati geçecek bu şekilde kullanırsam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: black-t

    Merhaba,arkadşlar bu iki netbook arasında kararsız kaldım Samsung Asustan 90tl daha pahalı..
    arada ki farkın nedeni nedir bulamadım.. 90tl fazla vermeye değer mi samsung eğer bi farkı varsa
    siz olsaydınız hangisini alırdınız..

    Asus 690tl
    Samsung 780tl




    bi yanlışlık olmasın.. salı gunu 715 tl ye eksenden aldım tek çekim. beyaz nc 10
  • Samsung hızlıal da 730 civarı hemde 10 taksit.
  • arkadaşlar benim kafamda aslında nc10 vardı.Ondan alacaktım.Ama az önce biraz 1000he yi inceledim.Ve bana nc10 dan daha iyiymiş gibi geldi.Acaba bu 1000he de wireless sorunu varmı 1000h deki gibi.Eğer yoksa 1000he alacağım galiba Çünkü benim için tip önemli değil pek.Küçük ve biraz performanslı olsun yeter.
  • şuan için 1000he de bildirilmedi sanırım sorun.hayırlısı olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gidakontrol

    şuan için 1000he de bildirilmedi sanırım sorun.hayırlısı olsun.


    o zaman 1000he benim için ideal.Teşekkür ederim
  • bende dün vatan'a EEEPC1000HE almak için gittim fakat Lenovo S10-W IDEAPAD alıp çıktım. açıkcası eşimin fiyat konusundaki ısrarıyla birazda lenovo yu seçtim 100 tl kadar bir fark vardı arada. iyi mi yaptım karar veremedim sizce vakit varken değiştirmelimiyim? son olarakta özellikler kısmına baktığımda ürünün ram'i 0,99 gb gösteriyor bu normal birşey midir?
  • Lenovo da diğerlrinde olmayan express card slot var. Lenovonon o fiyata göre tek eksisi 3 hücreli pili. Kurulum yapmadı iseniz ve pil ömrü önemli ise Acer D250 de çok iyi. 6 hücreli pili var ancak bluetooth yok. Bu artı ve eksilere göre karar veriin bence. bu arada şu an foreks piyasasında usd 1.5431 seviyesinde. yani yarın usd düşük açacak ve vatanda kur 1.57 uyguluyorlar. pazartesi bir<az daha düşer fiyatlar.
  • arkadaşlar bende netbok konusunda kararsızım bu SAMSUNG NC10 da batarya 6 cell mi acaba bilen varmı veya kaç saat gidiyor batarya çünkü asus 1000he'de 6cell bataya var tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.