Şimdi Ara

Asus F3S Wireless Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Laptop tan wireless bağlanamıyorum.Wireless switchi ve driverları yüklü olduğu halde hiçbir kablosuz ağ bulamamaktadır."Bir Ağa Bağlan" dediimde "Windows hiç bir ağ bulamıyor" şeklinde bir uyarı gelior.(Daha öncesinde bağlanıyordum ama şuanda bahsettiğim şekilde sorun olmakta) Laptopun wireless card ında bir prblem olmuş olabilirmi? Bana ciddi problemmiş gibi geldide.Konuyla iligili yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Teşekkürler..



  • quote:

    Orjinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

    Merhaba arkadaşlar.Laptop tan wireless bağlanamıyorum.Wireless switchi ve driverları yüklü olduğu halde hiçbir kablosuz ağ bulamamaktadır."Bir Ağa Bağlan" dediimde "Windows hiç bir ağ bulamıyor" şeklinde bir uyarı gelior.(Daha öncesinde bağlanıyordum ama şuanda bahsettiğim şekilde sorun olmakta) Laptopun wireless card ında bir prblem olmuş olabilirmi? Bana ciddi problemmiş gibi geldide.Konuyla iligili yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Teşekkürler..



    bir ağa bağlan dediğinde çıkan menüde aranan ağların hepsi olması gerekli. sadece kablolu ve sadece kablosun seçenekleri var. buna dikkat et.

    Ağ bulamadığı yerde üstte zaten bağlısınız gibi bir ibare olmamalı. Eğer varsa ilk önce o bağlantını kes ve yeni ağları o şekilde aramayı dene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxi_saxi -- 12 Mart 2008; 2:09:36 >




  • İşte sorunda burada.Bir ağa bağlan dediğimde "windows başka ağ bulamıyor " şeklinde bir uyarı geliyor.Yani normalde bu kısımda görününen kablosuz bağlantıları malesef hiçbir şekilde görmüyor..
  • aynı sorun bendede var nasıl cozum buldun acaba ya da yardımcı olabilcek varsa cok sevinirim

    yaptıklarım

    1) surucuyu kaldırıp yukledim olmadı

    2) modem ayarlarını tekrar yaptım olmadı

    3) dhcp etkin ip otomatik alıyor her sey normal

    4)kabloyla internete giriyo ama kablosuz kafası esince giriyo esmeyince girmiyo cok ilginc
  • arkadaşlar sorununuza çözüm olabilirmi bilemiyorum ama 8-9 ay önce bende benzer problem yaşamıştım. masaüstü sistemimde kullandığım rt-210 kablosuz modemim yeni aldığım dizüstümde problem çıkarmıştı. wpa şifreleme ile masaüstü pc de çalışmasına rağmen dizüstü ağı bulamıyordu. kablo ile bağladığımda sorunzuz çalışıyordu. çok ender de olsa 1-2 kez ağı buldu kullanabilmim ama sonra bağlantı gitti ve ağı yine bulamaz oldu. modemin şifrelemesini 64 bit wep yaptığımda veya şifresiz durumda ağı buluyor ve sorunsuz dizüstümde çalışıyordu. bir süre wep şifrelemeyle kullandım ve internette yaptığım araştırmalarda bu şifrelemenin çok kolay kırıldığını öğrendim. aklıma modemin bilgisayara göre daha eski olduğu belki bu yüzden uyumsuzluk çıkarabileceği geldi. zira modem wpa2 yi desteklemiyordu. vatan bilgisayarda kampanya varken %25 indirimle airties rt-205 modem aldım. bu önceki modemime göre daha yeniydi. wpa2 desteği vardı. modemi wpa2 şifrelemeyle kurdum ve o günden beri dizüstü bilgisayarımda kablosuz bağlantımı sorunsuz, kesintisiz kullanıyorum. dizüstü bilgisayarımda hem vista hemde xp kurulu 2 sindede hiç problemsiz aylardır çalışıyor. yani tahminlerim doğruçıkmıştı ve malesef modem yenilemesiyle problemimi çözmüştüm. biraz uzun oldu kusura bakmayın. yaşadığım tecrübemi aktardım size. sürçü lisan ettiysek affola.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.