Şimdi Ara

Asus K52F-SX062V Kullanıcıları Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
22.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar cümleten hepinize iyi akşamlar. Ben de Bime gelecek olan Asus markalı laptopu alma niyetindeyim. Genellikle programlarla uğraşacağım ama öyle bazı eski oyunlar var ki laptopun bu oyunları muhakkak çalıştırması gerekli benim gözümde. Bu oyunlara gelecek olursak; Assasin's Creed, Assasin's Creed II, Half life serisi, bigfish games tarafından hazırlanan adventure konulu oyunlar falan filan. Demek istediğim bu tarz eski oyunları bu laptop çalıştırabilir mi?
    Şimdiden yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim, saygılar
  • bu laptop bime geliyormuş nasıldır arkadaşlar kullananlardan bi yorum alalım.
  • bime gelecek asus yukarıda anlatılan laptopla aynı galiba,aslında 750 tl ye bu pc iyi ,acaba maximum ram kapasitesi 8gb mi
  • öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
    bime gelecek olanda ekran kartı ile ilgili bir bilgi verilmemiş ama ben okulun bilgisayar bölüm hocalarından bi kaçtanesine sordum ve bana yükliyceğin programları ve oyunları çok rahat çalıştırır ve asus olması da çok iyi dedi. ama dedi yeni çıkan oyunları yüklemeye çalışma dedi bende knight yüklerim bide counter ı yüklerim dedim onları yükle sorunsuz oynarsın dedi sadece yeni çıkan oyunları yükleme dedi
    ve bende bu sözlerden sonra bu bime gelecek olanı kesin alma kararı verdim 7 ekim perşembe günü sabahtan eğer kalırsa alıcaz.


    arkadaşlar şimdi öğrendim ekran kartı tümleşikmiş bu tümleşik ekran kartı ile de biraz araştırdım RAM dan alıyomuş gibi bilgilere ulaştım yani 2 GB ram var bu leptopda ekran kartı tümleşik yani paylaşımlı olunca bu leptopta kaç RAM kalıcak lütfen biri bana güzelce ayrıntılı anlatabilir mi bu olayı

    [sadece knight yüklücem oyun olarak knight da şuanki bilgisayar masaüstü 512MB RAM 256MB ekran kartı var çok rahat çalıştırıyor ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet.11 -- 4 Ekim 2011; 17:33:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdal_38

    bime gelecek asus yukarıda anlatılan laptopla aynı galiba,aslında 750 tl ye bu pc iyi ,acaba maximum ram kapasitesi 8gb mi


    Keşke 8 GB rami olsaydı koşa koşa gider alırdım. Ekran kartı tümleşik olmasa almayı düşündüğüm bir laptop olacaktı fakat ne hikmetse Bim her seferinde tümleşik ekran kartı olan bir laptop satma girişiminde bulunuyor. Anlayabilmiş değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry_Tomasino -- 4 Ekim 2011; 19:05:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Henry_Tomasino

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdal_38

    bime gelecek asus yukarıda anlatılan laptopla aynı galiba,aslında 750 tl ye bu pc iyi ,acaba maximum ram kapasitesi 8gb mi


    Keşke 8 GB rami olsaydı koşa koşa gider alırdım. Ekran kartı tümleşik olmasa almayı düşündüğüm bir laptop olacaktı fakat ne hikmetse Bim her seferinde tümleşik ekran kartı olan bir laptop satma girişiminde bulunuyor. Anlayabilmiş değilim.

    Ucuz diye o tip cihazlara yöneliyorlar. Ellerinde kalma riski yok bir de ucuz olduğu için.




  • k52f serisinin çeşitleri var hepsi aynı değil. Mesela benim notebook da 4 gb ram ve Windows 7 Home Premium 64 bit işletim sistemi mevcut 32 bitlikte kuralulabilir cdleri verildi. Yalnız hrici ekran kartı yok bu k52f lerde hepsi tümleşik i3 işlemcinin üstündeki grafik yongası var..

    Intel ® Core ™ i3-350M İşlemci (3M Cache, 2.26 GHz) GRAFİK İŞLEMCİSİNİN ÖZELLİKLERİ

    Tümleşik Grafik Evet
    Grafik Temel Frekansı 500 MHz
    Grafik Max Dinamik Frekans 667 MHz
    Intel ® Flexible Display Interface (Intel ® DYY) Evet
    Intel ® Clear Video HD Teknolojisi Evet
    Uyumlu Çift Ekran Evet
    PCI Express yapılandırması 1x16

     Asus K52F-SX062V Kullanıcıları Buraya



    L3 Önbellek 4 MB (On-Die, ECC, Full-Speed) evereste böyle gözüküyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 5 Ekim 2011; 22:25:42 >




  • paylaşımın ve bilgilendirmenden dolayı teşekkür ederim...
  • yeni aldım bim den şu an sadece ses de sorun var oda az gelmesi artırmanın bir yolu var mı ?
  • bende bimden aldım. ekran kartı için yaklaşık toplam bellek: 758mb görünüyor. içinde 2gb ddr3 1333Mhz ram bellek var.ama i3 370m işlemcisi en fazla 1066 mhz de kullanılabiliyor. ram ilavesi yapmak istiyorum ama 2gb mı yoksa 4 gb mı eklesem karar veremedim. 4 gb eklersem 6 gb acaba gereksiz fazla mı olur.
  • bende aldım ,ram ilavesi yapmayı düşünüyorum acaba en fazla 8 mi yoksa 4 gb ram'imi destekliyor,,birde söyle bir sorun var evimde bir laptop daha var onunla kablosuz olarak nete girdiğimde hız testi yaptığımda 14mb i görüyorum,ama yeni aldığım asusla nete girip hız testi yaptığımda sadece 3mb görüyorum ,bi ayar felan yapmama gerek varmı acaba,,laptobu alan arkadaslarda bu acıdan pc lerini kontrol edebilirlermi..????yoksa bilgisayarı geri verecem...
  • en fazla toplamda 8 gb ram desteği var. adsl hız testinde 10.54 mb çıktı. kablosuz bağdaştırıcının güncel sürücüsünü indirip kurmayı deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phoenix_88

    yeni aldım bim den şu an sadece ses de sorun var oda az gelmesi artırmanın bir yolu var mı ?

    Sesten yana bir sıkıntım yok benim gayet iyi bence başka netbooklardan kötü bir yanı yok. Ses sürüculerini bir guncellemeyi dene belki senin icin faydası olur.
    @sametin 4Gb ram yeterli bu netbook için fazlası lüks olur gerek yok.

    Şimdiki k52f lere sarım hep 2gb ram takmışlar ben 4gb olarak almıştım.
  • Arkadaşım da bu laptoptan k52f aldı dun gece film izlerken ekran kartı yandı bakalım ya parası ya yenisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba ..

    Asus K52F Kullanıyorum ama tarih ve saat kendi kendine değişiyor .. BIOS dan düzeltmeye çalıştım bir süre düzeliyor ondan sonra eski haline geri geliyor..?? Geçen gün kendi kendine bütün yüklediğim programları silip kendi kendine geri bir tarihe yüklemiş bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcdelisi41

    Arkadaşlar Merhaba ..

    Asus K52F Kullanıyorum ama tarih ve saat kendi kendine değişiyor .. BIOS dan düzeltmeye çalıştım bir süre düzeliyor ondan sonra eski haline geri geliyor..?? Geçen gün kendi kendine bütün yüklediğim programları silip kendi kendine geri bir tarihe yüklemiş bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ??


    bios pili bitmiş olabilir ne zamandan beri kullanıyorsun gerçi bir iki senede bitmez o pil ama tabiki muhtemel. Biosu güncellemeyi dene önce işe yaramazsa pili degiştir o da olmadı servise gönder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miskahve

    Arkadaşım da bu laptoptan k52f aldı dun gece film izlerken ekran kartı yandı bakalım ya parası ya yenisi

    filimden ötürü yandıgına eminmisiniz filim izlemekle ekran kartı yanmaz kaldıki bu notebook ta harici ekran kartı yok!! yandıysa işlemci yanmıştır bununda bir çok sebebi olabilir..
  • Servise göndermeyi götürmeyi bende biliyorum.. BIOS güncellemesi ile alakası değil fabrika çıkış hatalı bıos pili sıfır cihaz ne bir iki senesi 3 aylık notebook nerdeyse.. garantiye gönderdim çok yardımcı olduN Sağol..!!
  • Arkadaşlar merhaba,

    bende k52f aldım. herşey çok güzel ama HDMI TV ye bağlayınca görüntü ve ses gelmiyor.
    kaynak bulunamadı diyor.
    şirket bilgisayarı var onda takınca hemen görüyor.
    bu acaba yazılım problemimi?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Yazılım ile alakası olcagı gibi eger tv'de source diye bir tuş yada benzeri tuş ile notebook unuzun baglı bulundugu portu seçmeniz lazım yoksa görüntü almazsınız. Büyük bir ihtimalle sorunda budur çünkü ben sık kullanıyorum bu şekilde ve aldıgımdan beri böyle bir sorun ile karşılaşmadım.. Ekrankartı sürücülerinizi güncellemenizin faydası olacaktır..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.