Şimdi Ara

Asus K52JC Serisi Laptop HDMI Problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elimde Asus K52JC serisi laptop ve Samsung marka 32ES5500 model LED tv var..laptopla Led TV arasında bağlantı sorunum var..TV yi acıp source tuşuna bastığımda HDMİ kablosu ile bağlamış oldugum laptobu gormuyor..
    Araştırmalarımda yabancı bir forum sitesinde bios güncellenmesi gerektiğini yazıyordu denedim ama olmadı..Ekran kartı çift oldugundan ayarlarını değiştirip denedıgımde yine aynı sonuca ulaştım..Bu konuda yardımcı olabılecek varsa çok sevinirim..

    Saygılar..



  • Bir anlık görmeyebilir birda hangi hdmi slotuna takıyorsun 2 veya 4 slotlu tv'ler var slotu farklı ayarlama bende de samsung tv var bazen hdmi yerini değiştirdiğimi unutuyorum bakıyorum 2 hdmi girişine bağlı.Öncelikle bilgisayarı açıp hazır konuma getir daha sonra tv'ye takıp tv'yi aç olaki tanımıyor,muhtemeeln kabloda hata olma durumu var bios ile alakalı değildir,kabloyu başka bir tv'de test etme şansın varsa dene,bir ikinci ihtimal daha önce hdmi bağlantısı yaptın nı,çıkışı sıkıntılı olabilir ihtimal deneme yanılam yoluyla eğer donanımsal sorun yoksa giderilebilir.
  • Bende de Samsung UE42F5070SSXTK model bir TV ve Asus k52jc model bilgisayar var. Bende HDMI bağlantısından TV ye görüntü veremedim. Uğraşıyoruz bakalım.
  • alles11 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aynı sorundan bende müzdariptim ancak çeşitli laptopları ve kabloları deneyene kadar..Benm sorunum laptop da çıktı başka laptopları denedğimde görüntü alımı başarılıydı sorunun laptopdan olduğunu düşündüm ve garantiye yolladım saolsunlar ASUS garanti de ki arakdaşlar çok bilgili olduklarından garantiye yollarken kagıda yazdıklarımı dikkate almamışlar ve ukala ukala ayarları yapamadıgımdan bahsederek bilgisayara format atıp ekran kartının son surumunu yukleyip laptobu geri göndermişlerdir..Akabinde tekrar denediğimde yine tv de görüntü alamadım ve ASUS la tehdit vari mailleşmeler sonucunda arızanın bilgisayarımın donanımından kaynaklandığını servise göndermeme rağmen tamir olmadığını ve tüketici heyetine başvuracağımı söylediğimde beni kaale aldılar ve iki gün içerisinde ASUS tan telefonla geri bildirim aldım ve tekrar laptobu mu geri göndermemi istediler ,laptopbu tekrar garantiye yolladım çok hızlı bir şekilde tamir edildi ve cihazın I/O kartının değiştirildiğini söylediler o günden bu güne hala görüntüyü TV ye aktararark kullanmaktayım..

    Not:Laptop u garantiye yollamadan internette uygulanan bütün yolları uygulamanızı tavsiye ederim en son seçeneğiniz garanti olsun

    Saygılar..




  • Benim sorun kabloda çıktı. Şimdi led tv ye hdmi den görüntü ve ses aktarabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.