Şimdi Ara

Asus K555L Acil Yardım...(1Haftalık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce Asus K555L model bir laptop aldım.Öğrenimim dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyorum ve eve net daha bugün geldi.Gelmesiyle birlikte Asus'un CyberLink2Go 8 programını yükledim. Eset güvenlik programını ve Microsoft'un verdiği Office 2016 programlarını yüklemeye başladım.Ancak Office programlarını yüklerken laptop aşırı derecede donmaya başladı kapatmaya çalıştım kapanmadı görev yöneticisini bile açmadı sonunda power tuşundan kapattım laptopu ve her açtığımda 1-2dk dan sonra donmalar başlıyor ekran kalıyor öyle hiçbir şey yapılmıyor.Acaba sorun nerden kaynaklanıyor olabilir 1 haftalık pc daha ilk defa nete bağlayıp indirme yaptım.Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ofis programlarını internetten indirirken oldu bunlar sanırsam güvenilir bir siteden mi indirdiniz? Virüs bulaşmış olabilir virüs programı var demeyin bulaşır.Güvenli modda çalıştırın bakın aynı donmalar olacak mı olmazsa sıkıntınız virüs.Combofix,malware gibi yazılımları kurarak güvenli modda tarama yapabilirsiniz.
  • Microsoft'un kendi sitesinden indirdim.inen office programlarının hepsini tek tek güvenli modda açacak kadar zaman olmuyor 2dk dan sonra donmalar başlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.