Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • blackdread kullanıcısına yanıt
    evet hocam smart gesture, belki virüs vs. bir şey de olabilir taratmayı da ihmal etmeyin
  • 58zara kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sol alt taraftan açılma bende de başladı kronik bir sorun mu bu bi foruma girdim ki konu buna dönmüş.bu konuda garantiye gönderen oldu mu yollasam mı beklesem mi bilemedim kullanıcı hatası derlerse sinir krizi geçirecem çünkü ona göre bir yol izlemek istiyorum.
  • Herkes aynı sorundan muzdarip ben de dahil. Gönderen arkadaşlar var garantiye ama ne denildi servisten bir bilgi yok.
  • proares P kullanıcısına yanıt
    bir yol gösteren olsa hafta içi yollayacam direk iyice açılmadan sonra elimde paralanacak sinirden yoksa elime de alamaz oldum notebooku. firmadan almış olsam firmayı aracı eder hallederimde netten alınca böle sıkıntı olabiliyor işte.
  • arkadaşlar laptopu servise göndermiştim çerçeve kırılmasından dolayı 10 gün sonra geldi çerçeveyi değiştirmişler şimdilik bi sıkıntı yok ama bi 3 5 ay sonra yine aynı sorun olacak buna eminim bence sizde gönderin en azından yenilesinler yoksa ekrana da zarar verir yavaş yavaş.
  • Çerçeve ve menteşe kırılmasından servise göndermiştim. Onarımlar yapılmış ve çerçeve değiştirilmiş. Malzeme kalitesi asusa yakışmamış
  • Arkadaşlar dün laptop çantası omzumdan kopçasından koptu düştü ertesi gün çantadan laptopu çıkardım açtım bi de ne göreyim sol üst tarafında parça kopmuş kapatıyım derken menteşe kapanmıyor ekran çerçevesi ayrılmış genel merkeze götürdüm üsküdarda dürüst davrandım anlattım durumu düştü laptop dedim böyle oldu falan aldılar servise şimdi tahminin ödeme ne kadar yaparım ? birde garantisi devam ediyor dışarda da yaptırırsam garanti kapsamından çıkar dediler dürüstlük yapmasamıydım diye düşünüyorum son yorumlarınızı okudum normal kullanırken bile sıkıntı çıkarmış menteşe bölgesi
  • Benim bilgisayarımda geçen otobüste şu kafamızın üstündeki bagajdan çok sallandığı için düştü,Allahtan çantam iyiymiş ekrana falan bir şey olmadı.Ama açma-kapama tuşunun olduğu kısımdaki menteşe ve kasada yamulma oldu.Şuanlık açılıp kapanıyor sıkıntı yok ama gerçekten herkeste bu sıkıntılar görülmeye başlamış.Servise yollayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Kullanıcı hatası deyip para istiyorlar mı? Servis süresi nasıl ?

    Bir de benim şarj aletinin fişinin biri yamuldu böyle birşeyle karşılaşan var mı?
  • bi bilgi daha vereyim eğer kapanmıyorsa ekranınız menteşelerin iki tarafında ki vidaları çıkarın ozaman kapatabilir servise götürebilirsiniz ilk vidalarını çıkarın kasaya yakın olan iç vidaları değil
  • 480 tl fiyat çıkardı garanti laptop tamiri için dedim arka kapak çok önemli değil sadece menteşe değiştirin buraya gelen laptopta çizikte olsa biz sorumluyuz yapmadan size vermeyiz dediler bende laptopu yaptıramayacağımı söyledim geri aldım garantisi olduğu için 70 tl olan arıza tespit ücreti alınmadı olmasaydı ekstradan alcaklardı bende laptopu aldım kadıköyde yazıcıoğlunda bir yere 80 tl yaptırdım menteşe kısmını suan iiçin bir sıkıntı yok aynı sorunu olan arkadaşlar özelden yazarsa nerede yaptırdığımı cevaplayabilirim.

    Bir sorum var hani şuan fiziksel olarak sıkıntılar düşünce gözle görülür yerleri vardı lakin donanımsal bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlarım içerdeki parçalarda çıkma vs olmuşmudur bunu nasıl anlarım ?
  • k555LB modeli var arkadaşlar.Wireless ten internete bağlandıktan belli bir süre sonra,internet sayfalarını açmamaya başlıyor.Hem pildeyken hem de prizdeyken aynı sorun mevcut,wireless driverını güncelledim,sorun devam ediyor,işletim sistemi win8.1

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar K555LB-XO108D modeli gerçekten piyasa fiyatına göre çok uygun bir laptop 940m güzel bir ekran kartı sizden oyun deneyimlerinizi aldığınız fps'leri yazmanızı rica ediyorum Csgo,h1z1,Lol,Wow,crysis,bf artık hangi oyunu oynuyor iseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banyemezamca

    Arkadaşlar K555LB-XO108D modeli gerçekten piyasa fiyatına göre çok uygun bir laptop 940m güzel bir ekran kartı sizden oyun deneyimlerinizi aldığınız fps'leri yazmanızı rica ediyorum Csgo,h1z1,Lol,Wow,crysis,bf artık hangi oyunu oynuyor iseniz.

    Cs go low-medium arasi 250 fps highda 140 civari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h1z1 oynuyormusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: overhead

    k555LB modeli var arkadaşlar.Wireless ten internete bağlandıktan belli bir süre sonra,internet sayfalarını açmamaya başlıyor.Hem pildeyken hem de prizdeyken aynı sorun mevcut,wireless driverını güncelledim,sorun devam ediyor,işletim sistemi win8.1

    Ben win 8.1 kullanırken bazen bende de oluyordu Windows 10 a geçtiğimden beri böyle bi sorunla karşılaşmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banyemezamca kullanıcısına yanıt
    oynuyorum ben hocam, oyunun optimizasyonu biraz kötü en düşük ayarlarda 25-60 fps arasında oynuyor sürekli
  • bu bilgisayarın 500 gb hdd olan modeli var bende seagate hdd kullanıyor ben ssd alıp takmayı düşünüyorum ama sata 3 desteği varmı bilmiyorum.2 adet sata portu var 1 tanesi hdd ye bağlı diğeri de dvd-rw ye acaba 1 tanesi mi sata 3 yoksa 2 side mi yoksa desteği yok mu ? Bilen birisi yardım edebilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: susqunkinq

    bu bilgisayarın 500 gb hdd olan modeli var bende seagate hdd kullanıyor ben ssd alıp takmayı düşünüyorum ama sata 3 desteği varmı bilmiyorum.2 adet sata portu var 1 tanesi hdd ye bağlı diğeri de dvd-rw ye acaba 1 tanesi mi sata 3 yoksa 2 side mi yoksa desteği yok mu ? Bilen birisi yardım edebilir mi ?

    Aida64 programıyla cihazınızın her türlü özelliğini görebilirsiniz. Anakarat modeline bakıp neyi desteklediğine falan herşeye bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Biliyorum baktım ama hangisi oldugunu bilmiyorum disk bolumunde sata 2 yaziyo ama ata bolumu sata 3 diskin baglanti hizi sata 2 oldugunu dusunuyorum ama anakart uzerinde kac tane sata 3 var veya varmi goremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.