Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar x555ln-xo031 modelinin kasasını üretmeyen asus X serisi kapsamında k555 modelini üretmiş. Forumdaki arkadasların merakı üzerine 2 gün önce aldıgım kasanın fotograflarını eklemek istedim.Cogu sitede kasa rengi siyah gibi gözüksede bana gelen kasa metal renginde olandı. Acıkcası bende bu kasa ile x555 arasında ki farkı çözemedim Almayı düşünen arkadaslar için fotografları ekliyorum.


     Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)



     Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)



     Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)




     Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)



     Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)







  • darkwood88 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim şahsen çok yararlı oldu. Bu kasa K555LN-XO079H modeline ait diye biliyordum bunu göndermeleri daha iyi bu metal kasa tamamen yanılmıyorsam resimlerdeki doku bakımından diyorum renk açısından değil fakat daha hoş duruyor siyaha göre. Kullanımı nasıl memnun musunuz? 31H modelini denemiştim ben gayet iyiydi. Ayrıca bu kasa yanlarıyla bütün olmuş klavye yerinde girinti yok tamamen düz ve touchped kenarını metal bir çerçeve ile dönmüşler. x555Ln nin kasasından biraz daha sağlam yani. Hayırlısı olsun iyi günlerde kulanın :)
  • Cok tesekkür ederim :) Suan gayet memnunum. Kasanın tamamı metal o yuzden ısınmıyo gibi bişey bilgisayar. 1,5 saat sogutucu kapalı world of tanks oynadım. Yüksek grafikte 1,5 saat kullandım ilk actıgımdakinden cok az bir ısınma farkı vardı o da cok doğal :)
  • darkwood88 kullanıcısına yanıt
    Valla hoca bu yüzden seviyorum bu bilgisayarı. Isınma derdi yok. Açıkçası bazılarının U işlemcimi diyip bir kenara attığı bu işlemci hem performans veriyor hemde ısın sorunu olmasını engelliyor. Ekran kartıda Maxwell mimari olduğu için o da ısınma sorununu minimuma çekiyor kendi için zaten.

    Ayrıca aklıma gelmişken şu güç tuşunun içinde ışık var mı bilgisayar çalışırken? Bir kaç modelde denk gelmiştim ondan soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wp-bykrm -- 23 Kasım 2014; 21:24:23 >
  • şimdi dikkatimi cekti :) Güç düğmesinin içinde ısık yok.Bilgisayardan sesde gelmiyo ekran acık olmasa calısıp calısmadıgını anlamıycaz. U işlemciye gelince ne yalan söyleyim aslında bende temkinli yaklastım ama mecburen denıycektik bende almaya karar verdim. Suanlık memnunum daha 3 gun olsada insallah bir sıkıntı cıkarmaz
  • darkwood88 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çıkarmaz piyasada kullanılan en iyi U işlemci bu zaten 4 mb on bellekli zaten i7 olduğundan buda iyi yani mimari tarzı bişe yapmayacaksanız gayet yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca ebrardan mı aldınız siz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle Ebrar bilgisayardan aldım. Canlı destek kısmı cok kötü ama telefonla arayınca baya ilgileniyolar.Zaten kargoyu verdim ertesi gün aksam geldi bilgisayar
  • Bugun şirkete 2 tane aldık bu aletten vatan comp 3 haftalık teşhir 1500 TL
    sıfırı bitmişti
    Bimekste 1800 seviyelerinde idi.
    2 tane de SSD hyper V aldık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 24 Kasım 2014; 22:55:31 >
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Driver lari nerden buldunuz .Asus Sitesinde dahi bulamadim ?
  • Bilgisayarın içinde cd geldi. Windows 8.1 64bit için
  • toronki T kullanıcısına yanıt
    K555LN olarak bulamazsınız çünkü ürün X555LN serisinin devamı. Arkadaşın dediği gibi yalnızca K555LN ye dair Win 8.1 64 bit driver bulunuyor.
  • Lenovo Y50'nin kutusunu açtıktan saatler sonra satışa sunulan laptop Çalınan ful metal kasalı Asus K56CB'im yerine direkt olarak alacağım laptop bu modeldi ancak stoklara zamansız giriş yaptı. Ayrıca U serisi i7 ile Y50'de kullanılan i5 birbirine çok yakın performans sunuyorlar. Intel Core i7 4510U vs i5 4200H:http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4510U-vs-Intel-Core-i5-4200H Ancak, U serisi ısınmıyor pcde fan sesini unutturuyor. U serisi işlemcilerden oldukça memnun kalmış bilir olarak Y50'de şuan fan sesi eşliğine çalışıyorum.

    Ben de Asus K555LN'yi yakından inceledim. Çözünürlük tam istediğim gibi Asus bu sefer daha dolgun renklere sahip 32 bit'lik bir panel kullanıyor sanırım renkler çok dolgun. Fan zaten ekran menteşelerinin orta kısmına denk gelen yere saklanmış. Kasa kalitesi fiyat seviyesi göz ününe alındığında bence en iyisi. Asus X550 serisi bu kalitenin yanından bile geçmiyor. PC başında çok vakit harcayan ancak oyunlardan fazla beklentisi olmayıp arada bir can sıkıntısını gidermek amaçlı açanlar için ideal bir cihaz. Öte yandan Asus'un güç yönetim yazılımları Lenovo'ya göre daha gelişmiş Y50'i düzene oturtana kadar aradan 3 gün geçti. Windows 10 ile beraber Asus'a geri dönmeyi planlıyorum.




  • Full hd versiyonu olsaymış keşke. Ekran yükseltmek mümkün mü acaba? Photoshop uygun olur mu U model işlemciler için sizce. İyi günlerde kullanın bilgisayarınızı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğinize katılıyorum. Kesinlikle fan sesi benim için cok öenmliydi.Sabah aksam oyun oynamıyorum ama can sıkıntısından 2 saat civarı takılıyorum oyunlara Zaten bilgisayarın cok mükemmelde olsa oyunları ultrada yada yuksekte oynayan biri değilim o yuzden istediğim oyunu oynuyorum diyebilirim suan Kasa kalitesine gelince cidden asık oldum diyebilirim. Adamlar yapmıslar yani. Önümüzdeki sene insallah cizimlerede baslayacagım. Ben pek sıkıntı cıkaracagını dusunmuyorum. En fazla 5dk sonra acılır ama acılır görüşündeyim.Cunkü hiç u serisi işlemci kullanmadım. Ama tepki olarak eski i7 4 cekirdekli makinemi aratmıyo diyebilirim
  • acid592 A kullanıcısına yanıt
    Full hd bilgisayarı bu fiyata almak biraz zor gibi Ama ekran kalitesi beni gayet tatmin etti. Eski kullandıgım Lenovoya göre ekran renkleri daha canlı.Tabi arada 4 sene gibi buyuk bir tenoloji farkıda olsa olsun yani genede fark var Photoshop programını benim evdeki eski model i3 bile acıyo.Pek sıkıntı olacagını düşünmüyorum.Autocad,catia... gibi cizim programlarında da denemek lazım tabi. Ekran yükseltmenin mümkün olacagını sanmıyorum.Cok ugrasırsanız olur ama ekran menteseleri ile klavye arasındaki noktada hava alısı ve hava cıkısı var. Orjinali bozuldugunda pek verim alabileceginizi düşünmüyorum
  • Bu arada cok tesekkür ederim
  • bir sey söylemeyi unuttum bu arada.Klavyenin sag tarafındaki tusların arasından hava alıyo bilgisayar.Bu sekilde ısınmada 0 gibi bişey oluyo.Lenovoda servis konusunda cok iyi. Güle güle kullanın bilgisayarınızı.Allah servis yuzu göstermesin
  • Aslında yırt dışındaki modellerde full hd panel kullanılabiliyor genelde fakat Türkiye de bu durum genelde daha üst versiyonlarda. Fakat bu model genel olarak hep hd panelli fhd görmedim hiç. Kasa kalitesi çok güzel. Photoshop vs. Bunlar bu makinede çok rahat programlar. Ayrıca ekran kartı da fena değil güncel oyun ve programlar için yeterli bir kart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.