Şimdi Ara

ASUS K55VJ-SX090H ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba site sakinleri..

    ASUS K55VJ-SX090H marka laptobum var bilgisayarı actıgımda gerekli olan bütün driverları yuklemesine ragmen ses problemi ile karsılasıyorum bilsayarın hoparlörü çalışmıyor.. bilgısayarı reset attığımda normal kapattıktan sonra tekrar açtıgımda aynı sekılde bilgisayardan ses alamıyorum lakin aygıt yöneticisine girip driveri kaldır diyorum sonra tekrar yüklediğimde ses geliyor ama bilgisayarı tekrar başlattıgımda aynı sekılde oluyor bu yüzden bilgisayarı formatladım ama sorun devam edıyor.. ayrıca ses varken film yada youtubeden video izlerken birden ses gidiyo aynı süreç oluyor.. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim sorunun yazılımsalmı donanımsalmı yorumlarınızı beklıyorum çözüm olarak ne yapmamı önerirsiniz... donanımsal bir sorunsa servise götüreceğim



  • özetle ses vermıyor dışarıya video oynatıyor fakat ses yok. reset atınca düzeliyor 10 dk sonra tekrar iptal?
  • Sorununuz donanımsal gibi, hoparlörünüzün bağlantı kablolarında temassızlık mevcut olabilir. Eğer notebook garanti kapsamındaysa garantiye gönderiniz.
  • anladım ustad yanlız bu sesin gelip gitmesi olayı çok düzensiz bazen hiç sıkıntı olmuyo açılıyo kapatana kadar ses var bazende açılırken ses hiç yok devamındada olmuyo ki bilgisayar ilk aldıgımzamanlarda ses ve ısınma hiç yoktu ama şimdilerde ses cıkarma ve ısınma problemıde gözle görülür şekilde..
  • Bilgisayarınızda virüs olma ihtimali veya ses kartı sürücünde sorun olma ihtimalini göz önünde bulundurmuyorum çünkü işletim sisteminizi formatlayıp en baştan tekrar kurmuşsunuz ve ses kartı tökezleyerek de olsa çalışıyor.

    İsterseniz ses kartı sürücüsünü kaldırıp üretici web sayfasından notebook 'unuzun uygun işletim sistemine ait günecl sürüm sürücüsünü indirip yüklemeyi bir deneyebilirsiniz ama dediğim gibi sorun daha çok donanımsal gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.