Şimdi Ara

ASUS K8N VE K8N-E DELUXE KULLANANLAR YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SC 754 AMD 3000+ VE ASUS K8N-E DELUXE anakart aldım. ayarları bir türlü tutturamadım nedense. devamlı reset atıyor sistem. ramlerde 2*512 mb mtec modüllü twinmos. birde ben hdd leri silicon image sata portlarına bağlamak istiyorum ama sadece sata raid driverı var silicon image için. yani bu sata raid disketini yüklersem raid olarakmı sistemi kurmuş olurum yoksa sadece sata disk olarak kurmanın bir yolu varmı. birde silicon image ide driverı filan var. bu ne işe yarıyor ve nasıl kuracağız bunu. bu arada işlemci 1.6v ile 2500 mhz de çalışıyor ve 3.8 ghz hızındaki 570 kodlu p4 işlemciyi sisoft sandrada deviriyor resmen. birde ayarları oturtabilirsem çok iyi olacak. siz hangi ayarları kullanıyorsunuz acaba. bios olarakda 1006 kullanıyorum.



  • birde donanımsal firewal varmış. bunu nasıl kullanacağız.
  • yokmu bu anakartları kullanan bir kişi yahu
  • Resetlenmelerin nedeni sistemin overclock'u yememesi olabilir yada güç kaynağın kalitesizdir ve/veya kapasitesi yetmiyordur. Sata hd varsa windows kurulumunda silicon image disketinden sürücüsünü kurarsın, ide driverlarını filan karıştırma bence.
  • Donanımsal firewall için anakartın nForce sürücü paketini yüklerken donanımsal firewall'ın yazılımını da kurayım mı diye soruyor. kur dersen donanımsal firewall'ı windows arayüzüne sahip olarak kullanabilirsin.
  • psu tagan 480 watt ve o bakımdan sorun yok. sistem oc yiyor ama başka bir nedenden dolayı restart ediyor. nedenini daha bulamadım. oc yapmadanda bu restartlar oluyor. sorun oc da değil yani. silicon image sata raid driverını kurarsam sistem raid olarakmı kurulacak peki.
  • bende aynı sistemi yeni kurdum.sorun yok
    arkadaşla topladık.herhangi bir zorluk olmadı.overclock falan yapmadık ama.hard disk icin sata için olan kurulumları yaptık.ıde ylen hiç uğraşmadık.senin bilgin daha fazladır benden .bidaha baştan dikkatlice kur derim ben
  • valla arkadasim sitemi kendinmi kuruyorsun bilmiyorum k8-n ile delüxe arasindaki bios farki yoktur herhalde ama bir kaç özellik farkedebilir.benim bios 1004 delüxeninki nedir bilmiyorum.hdd sorunu olabilir satayi kurarken.usb portlarini kapat yükleme yaparken biostan.bitince yeniden active et.
  • usb port demişken, bu board ara ara sapıtıyor ve usb portları kapanıyor ve çalışmıyor. biosu yeniden yüklesemde bir şey değişmiyor. resmen anakart abondone olmuş boksör gibi saçma sapan şeyler yapıyor. fan hızlarını yanlış ölçmeye başlıyor. reset atıyor v.s sorunlar oluyordu. eski 1005 biosunu yükledim ve çoğu sorun bu biosla düzeldi. 1006 biosunda sorun var galiba. birde ince bir ses geliyor anakarttan ve rahatsız ediyor insanı. bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.