Şimdi Ara

asus kablosuz ağ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaslar sizden bir konuda yardım bekliyorum. daha önce beko laptopum vardı. eve internet aldım ilk olarak exper modem verdiler laptop download yaparken donuyordu. bütün download programlarını denedim hepsinde de bir süre sonra dondu. modem değiştirdim aities 206 v2 verdiler ondanda donma oldu. işin enterasan tarafı download programları donuyor. laptopu sattım asus n51vn aldım yine download programları bir süre sonra yine donuyor. şunu merak ediyorum sorun modemde mi sıfır laptota mı, antivirüste mi? dünden beride modedeki kablosuz ağ ve adsl ışığı yanıyor fakat kablosuz ağım gidip geliyor. bu donma sorunu hem kablolu da hemde kablosuzda oluyor....
    asus n51vn intel coru dou 2.80 ghz t9600
    ram 4 gb
    vista home premimum



  • Burada sorunun Bilgisayardan ve işletim sisteminden olmadığını düşünürsek, değişik modemler denediğimiz için, problemin modemden de olmadığı kanatine varmışsak; problemi bağlı olduğunuz hatta ve bağlantınızda aramak gerekebilir. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bir çözüm aradınız mı?
  • dostum aradım ondan da cevap gelmedi nette kesilme olmadığı için bir şey yapamadılar. başka bir ilden de bağlandım yine aynı donma hatasını verdi. ne yapacağımı şaşırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.