Şimdi Ara

ASUS Laptop Ekran Görüntü Vermeme, Gidip gelme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar laptopumun ekranı belirli bir eğiklik de yani belirli bir açıda görüntü veriyor. Kullanmama engellemiyor. Çünkü tam orta derece de görüntü alabiliyorum. Fazla kapatınca veya açınca görüntü karanlık olup çizgiler falan geliyor.

    Bugün iyice gitmeye başladı. Görüntü her açıda bulanık oldu. Görüntü titremeye başladı. Full hd ekran. 15 inç.

    Bunun sebebi içerisinde ki soketlerden,kablolardan temassızlık vs. mi yoksa ekranın ömrümü bitmiştir? Ona göre açacağım makineyi. Garantisi yok.



  • Ekranın ömrü bitmiş olsa hiçbir açıda düzgün görüntü vermez.
    Eliniz yatkın ise laptop içini açtığınızda lcd ekrana anakart üzerinden giden bir kablo var. Bu kablo laptop ekranının hareketine göre bulunduğu konumda gerginleşip temassızlık yapabilir.
    Kabloyu bağlantı noktalarındaki çentikten çıkıp çıkmadığını kontrol edin ve vida yerlerine dikkat ederek lcd ekranı kapatıp açtığınızda gerilmeyecek şekilde yerleştirin.
  • Açmadan önce imkanın var ise bir harici monitörde dene, aynı sorun bendeki eski laptopta vardı, harici monitöre bağlayınca görüntüde sorun yok, ama kendi ekranında çizgi çizgi oluyor ve titreme yapıyor, sanırım flex kablosu arızlı. Sendeki de aynı olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar konuyu hortlatiyorum affınıza sığınarak. Benim Laptop en son 3 gün boyunca açık kalmıştı. Ertesi gün tekrar açtığımda ekranda yeşilli morlu çizgiler vardı. Msi yazısı üzerinde titreyen çizgiler çıkıyor ve masaüstüne gelince ekran tamamen kararıyor. Yeniden başlatırken ise "Yeniden Başlatılıyor" diye çıkan mavi ekran sorunsuz bir şekilde tam ve çizgisiz olarak görünüyor. Harici ekranda da durum aynı. Neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
    ASUS Laptop Ekran Görüntü Vermeme, Gidip gelme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.