Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne yaptıysam parmakizini kullanamadım, BIOS'ta TPM diye bir secenek yok, asus security ayarlarındada parmak izi ile alakalı birşey yok. Nerden ayarlıyoruz acaba?
  • Kendi kendime reply yapayım:

    parmak izi okuyucu olayını çözdüm önce asusun sitesinde 304 BIOSU indirip kurdum sonra TPM driver ve Asus sevurityde çıktı parmak izi okuyucu
  • bende öyle bir sorunla karsılasmadım. ne mavi ekran ne de başka bir sorun ama ilk m51imin ekranı bozuldu 2.gunde goruntu gıdıp gelıyodu değiştiler simdi 2 gundur kullanıyorum bir sorun yok:D Wıreless gercekten iyi
    Call of duty, nfs pro street ,pes2008 full özelliklerde
    crysis medium da sorunsuz çalışıyor.
    ısınma sorunu da yok . alacaklara tavsiye ederim.
  • Sagl verdigin bilgiler icin
  • cihaz benim de çok hoşuma gitti yalnız şöyle bir sorun var ankarada oturuyorum ve ankaradaki firmaların sitelerine baktım hiçbirinin stoğunda ürün kalmamış ne yapabilirim stoğunda bu ürünün olduğu bir yer bilen var mı ankara içi tabiiki beni bilgilendirebilir mi çok sevinirim bu arada performans ve ekran kartı açısından düşünürsek beni 3 sene götürür mü bu laptop? birde touchpad inde kısa yollar var mı toshiba da olduğu gibi?
  • cihazıwww.ereyon.com da buldum bu site hakkında bilgisi olan var mı güvenli mi iyi bir site mi?
  • Merhabalar arkadaşlar. Yakında bende aranıza katılacağım inşallah. Alıp kullanan arkadaşların yorumları güzel. Laptop tasarım olarakta güzel. T7700 HD2600 lü modelini kullanmıştım performans ve sessizlik bakımından süperdi resmen. fan sesi dahi duymak zordu. Be kasada numarik klavye olması güzel benim için. Yani eksik bulamadım açıkçası. Beliki pil ömrü biraz daha uzun olsa iyi olabilirdi, ancak oda benim için pek problem değil.

    Xp driverlerini bulup kuran arkadaş yok mu hiç?

    Aslında vista yeni service pack 1 sürümü ile %20 performans arttırmış. Artık xp kullanmam sanıyorum.

    İzmirde oturuyorum. Burada güvenilir uygun fiyata alabileceğim bir yer var mı? İzmirden satın alan oldu mu acaba?
  • ya bu mavi ekran dediğiniz nasıl bi sorun,asus deyince herkes mavi ekran deyip duruyo,çok merak ettim.öyle bi sorun varda benmi farkında değilim acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: traks

    ya bu mavi ekran dediğiniz nasıl bi sorun,asus deyince herkes mavi ekran deyip duruyo,çok merak ettim.öyle bi sorun varda benmi farkında değilim acaba


    Mavi ekran hatası büyük ihtimalle windowsta başlayan donanım - yazılımsal kaynaklı bir sorundur.

    Ben asus kullandım. Kendim format attım ve kurdum. Hiçbir sorun yok. Eğer birgün böyle bir hata alırsanız sırayla driverleri kaldırın pc den. Ne zaman düzelirse sorunun hangi donanım ve driverinden kaynaklandığını bulursunuz ve çözümü kolay olur.

    Zamanında ben wireless driveri nin kurulumunu full yapıyordum ve pc açılışta kapanışta sorunlar çıkarıyordu, şifre falan istiyordu. Biraz araştırdım ve full kurulum yapmadım, sadece gereklileri kurdum ve sorun düzeldi.

    Böyle mavi ekran hatası anormal birşey değil. Mutlaka bir çözüm yolu vardır zaten. Düşünmenize gerek yok.




  • Gerçekten gerek tasarımıyla gerekse performansıyla harika bir cihaz.Fakat sormak istediğim bir şey var.Herkes bu cihazla M50 yi karşılaştırıyor ve M50 nin fiyatının yüksek olduğunu söylüyor.Eğer mümkünse M50 nin fiyatını öğrenebilirmiyim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: y_ahmet

    Gerçekten gerek tasarımıyla gerekse performansıyla harika bir cihaz.Fakat sormak istediğim bir şey var.Herkes bu cihazla M50 yi karşılaştırıyor ve M50 nin fiyatının yüksek olduğunu söylüyor.Eğer mümkünse M50 nin fiyatını öğrenebilirmiyim?


    Öncede bazı arkadaşlar bahsetmişti. M51 fiyatına +300$ ekle. Yaklaşık olarak bu kadar fark varmış. M51 de yaklaşık olarak 2500YTL civarlarında. Hdmi için mi M50 düşünüyorsun?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ascargon1

    cihaz benim de çok hoşuma gitti yalnız şöyle bir sorun var ankarada oturuyorum ve ankaradaki firmaların sitelerine baktım hiçbirinin stoğunda ürün kalmamış ne yapabilirim stoğunda bu ürünün olduğu bir yer bilen var mı ankara içi tabiiki beni bilgilendirebilir mi çok sevinirim bu arada performans ve ekran kartı açısından düşünürsek beni 3 sene götürür mü bu laptop? birde touchpad inde kısa yollar var mı toshiba da olduğu gibi?



    Ankarayı bilmem ama İstanbuldaki firmalardan telle almayı dene..Exa eksen vs.. ara bi güvenilir firmalar bence

    5 gündür kullanıyorum mavi ekran hatasyıla karsılasmadım.
    Ne amacla kullaacağını bilmiyorum ama ben 3 yıl idare eder dedim ve aldım.Ama piyasaya yeni modeller giriyo devamlı onlarada bakmak laım acelen yoksa yani seçim senin
    M51 de Touchpad'de kısayollar yok!!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: saxi_saxi


    quote:

    Orjinalden alıntı: y_ahmet

    Gerçekten gerek tasarımıyla gerekse performansıyla harika bir cihaz.Fakat sormak istediğim bir şey var.Herkes bu cihazla M50 yi karşılaştırıyor ve M50 nin fiyatının yüksek olduğunu söylüyor.Eğer mümkünse M50 nin fiyatını öğrenebilirmiyim?


    Öncede bazı arkadaşlar bahsetmişti. M51 fiyatına +300$ ekle. Yaklaşık olarak bu kadar fark varmış. M51 de yaklaşık olarak 2500YTL civarlarında. Hdmi için mi M50 düşünüyorsun?


    Benim bildiğim Asus M51 kampanya fiyatı 1699$+KDV dir normal fiyatı 1899 $+ KDV dir benim aldığım yerde bana öyle dedi satış elemanı Asus M50 3100 ytl KDV dahil koçpa'nın sitesinde gördüm teknik olarak arada 1 gb ram bi de 50 gb harddisk ile hdmi çıkışı farkı var başka bişi göremedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 3 Mart 2008; 23:35:52 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: atleticos


    quote:

    Orjinalden alıntı: cehennemli

    walla ben hala bi notebook almadım 7 martta param gelsin diye bekliyorum. ama araştırdığım kadarıyla ACER 5920G T9300, ASUS M51 den daha iyi. ASUS M50 ise en iyisi ve de en pahalısı. bana acer almak daha mantıklı gibi görünüyor şu an. 9500GS ile 8600GT arasında neredeyse pek bir fark yok. ama acer 3gb ram varken asus m51 de 2gb ram var ayrıca asus m51 de hdmi yok.
    ama hala asus a büyük bir sempatim var. bakalım, m50 modelinin fiyatı düşer vede 250gb 5400rpm hard disk li olursa hiç düşünmeden m50 alırım...

    Acer in o BMW kasası denilerek insanlara kasmaya çalıştığı yiğenime Eminönünden alınan oyuncak laptopa benzeyen plastik kasasının yanında Asus un M51 modelinin kasası ve görünüşü kıyaslanamaz bile...Hdmi çıkışınında şuan için ne kadar önemli olduğu bence tartışılır,kullanmıyacağım bir özelliğin benim için bir anlamı yok ama hdmi kullanacak arkadaşlara lafım yok...


    dostum şimdi merak ettim ben Asus M51 kasası metal mi? Acer 8600GT GDDR3 kullanmış cihazında 3 GB Ram, HDMI çıkışı, 8 Hücreli Batarya, servis TPM teknoloji, çok fazla şikayet yok gibi.. Tipine gelince Mac ler de beyaz değil mi? Ayrıca ereyonda (KDV Dahil) 2165YTL, Asus M50 300GB 4200 Rpm HDD li model 2686 YTL, Asus M51 2329 YTL... şimdi kullanıcı arkadaşlardan ricam benim neden 160-500 YTL fazla para vermem gerektiğini açıklamaları inanın çok kararsızım ve kullanıcıların fikirlerini bekliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 4 Mart 2008; 11:19:34 >




  • selam arkadaşlar dün m51 e kavuştum. kullanan arkadaşlara bi sorum olucak benim harddisk ten çalışırken arada bir nasıl denir lık lık diye ses geliyo az bi ses ama daha önceki bilgisayarımdan gelmiyodu sizdende geliyomu normalmi bu ses cevaplarsanız çok sevinirim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguzselbesoglu

    selam arkadaşlar dün m51 e kavuştum. kullanan arkadaşlara bi sorum olucak benim harddisk ten çalışırken arada bir nasıl denir lık lık diye ses geliyo az bi ses ama daha önceki bilgisayarımdan gelmiyodu sizdende geliyomu normalmi bu ses cevaplarsanız çok sevinirim..


    evt arada öyle bi ses çıkıo bende de
  • HoppaLa bi de o mu çııktı tam aLmaya karar vermişkEn . . .
  • saol arslanserc benimde moralim bozuldu bu sesi duyunca o kadar özenerek alıyosun ve böyle bi ses çıkıyo. seagate marka harddisklerde genelde böyle sesler oluyomuş aslında iyi bi marka ama ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguzselbesoglu

    selam arkadaşlar dün m51 e kavuştum. kullanan arkadaşlara bi sorum olucak benim harddisk ten çalışırken arada bir nasıl denir lık lık diye ses geliyo az bi ses ama daha önceki bilgisayarımdan gelmiyodu sizdende geliyomu normalmi bu ses cevaplarsanız çok sevinirim..

    o ses genelde bişey indirirken yada harddiske bişey yazarken oluyo,ama rahatsız edici bi ses değil,hatta benim hoşuma bile gidiyo :)
    cihaz genel olarak çok sessiz,fanı duymak nerdeyse imkansız(gece sessizliğinde bile).son nesil işlemci kullanan laptopların içinde en sessizi diyebilirim..
  • Merhaba. Canımı çok sıkan bir durum oldu. Dün M51'ime gidip 2GB kingston ram aldım. İçindeki 1 GB Hyundai ram'i çıkartıp aynı özelliklerdeki (200 pin, pc5300, 667 Mhz) 2 GB ram'i taktım. Bilgisayarda sorunsuz bir şekilde ram'i hemen gördü. Ancak açılış, kapanış ve kullanım hızında hiçbir değişiklik olmadı. Hatta, önceden (toplam ram 2 GB iken) vista kenar çubuğunda ram kullanım oranı %35 civarlarında idi. Şimdi ram 3 GB oldu. Yine %35 GB dolaylarında. Maalesef anlam veremediğim bir durum. Açıklayabilen varsa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.