Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad HD 7 Acil Yardımlarınızı Bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır tablet arayışı içerisindeyim Asus Memo pad hd 7 de karar kıldım fakat bu ürünün o kadar çok çeşidi var ki kafam karıştı.Sormak istediğim hangi özellikler hangi modelde var.

    ASUS ME173XX-1A004A : Her yerde bu model satılıyor fakat bu modelde GPS var mı kamera kaç MP ?
    ASUS ME173X-1A036A : Bu model 16Gb kamera 5MP GPS var ama hiçbir yerde yok bulduğum yerlerdede çok pahalı.
    ASUS ME173X-1B039A : Bu model 16Gb kamera 5MP GPS var ama hiçbir yerde yok bulduğum yerlerdede çok pahalı.
    ASUS ME173X-1A065A : Bu modelin özelliklerini bilmiyorum.

    Hangi Modelde ne gibi farklar var yardımcı olursanız çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler...Acil Almam Lazım.



  • Arkadaşlar Asus Müşteri Hizmetlerini aradım Memo pad Hd 7 ürününde gps yok dediler iyice kafam karıştı ne 8likte ne 16lıkta gps yok muş doğru mu?
  • Clubhit kullanıcısına yanıt
    öncelikle sorularına cevap vereyim... dediğin 8gb lik olan 2mp kamera.kötü... gps var kesinlikle camın önünde bir çok kez test ettim ayarlar yaptım... ama işte sorun buki nasıl bir müşteri hizmetleri ve teknik serviski sattığı cihaza hakim değil ve buda benim yaşadığım 10 günlük deneyimim...

    asus almak bir hatamıydı !!!! asus memo hd 7 tablet bir haftada çöp oldu ...

    yaklaşık 4 yıldır android dünyası içerisindeyim. kullandığım cihazların, destek verdiğim cihazlar çok. "galaxy serisi" "nexus hepsi" klon cihazlar ve daha bir çok.
    22/01/2014 tarihinde "derin" isimli firmadan faturalı 2 yıl garantili aldım. bir hafta sonra. hafif bir sarsıntı olduğunda cihaz kapanıyor ...
    muşteri hizmetleri görüştüm. wipe data yapmamı önerdiler. gönderip göndermeme arasındayken, akabinde hafıza kartı takmak istedim. baktım kartı görmüyor. başka telde deniyorum görüyor. kart yuvasına bıraz dıkkatlı baktıgımda kart full içine göçmüş. o şekilde duruyor. cihazı ters çeviriyorsun kart eline düşüyor. cihaz cahili değilim. bir gariplik olduğunu hissettim. tekrar aradım bize gönderin dediler. hafıza kartında özel bilgilerimin olduğunu söyledim. herhangi bir silinmeye karşı garanti veremiyoruz kartınızı çıkarın öyle gönderin dendi. belgeyi okudum ordada belirtmişler bilgi güvenliğinden sorumlu değiliz diye. bende çıkardım kartı o şekilde gönderdim...
    ayrıca ayıplı malın 30 gün içerisinde değişimi yapılmaktadır. diye yazıyor garantide.
    11/02/2014 te kargoya verdim.
    bugun itibari ile 02/18/2014 bir alo geldi. cihazınızın tamirat bedeli 350 tl dir diye. yahu ben bunu faturalı vergisi ödenmiş 10 gun önce 290 a aldım nasıl olur. yapılan açıklamaya bakar mısınız!?.
    hafıza kartı bölümü yerinden çıkmış. bu kullanıcı hatasıdır. dolayısıyla cıhaz garanti kapsamına girmiyor. sarsıntı anında ki kesilmeye bakamayız. böyle bir şey olabilir mi??? çıldırdım. ve dedim alttan alayım aman, dedikçe baktım azar işitmeye başlıyorum kapattım hemen.
    ardından müşteri hizmetlerini arayayım bu kabalığın bu umarsamaz nedenini sorayım ,,, o insan çok sinirli. konuştuğum kişi. böyle bişeyle hayatımda karşılaşmadım. bu kadar mı ilgisiz olur. ne diyor ne anlatıyorsam anlamıyor. servistekiler öyle dediyse öyledir. diyor başkada bişey demiyor.

    aldığım yeri aradım bi takım bilgiler aldılar size döneceğiz dediler.

    şimdi nemi yapacağım.
    şikayet var com la başlayacağım. üyesi olduğum bütün android platformlarına yazacağım durumu... hergun, heryere yazacağım...
    ardından tüketici hakları hakem heyetine başvurmak. dava açacam elimden ne gelirse onu yapacam.

    sizlerin yorum ve fikirleri ışığında ne yapmam gerekiyorsa onuda yapacağım.

    insanlar bu paraları kolay kazanmıyorlar...




  • Teşekkür ederim ASUS ME173XX-1A004A modelini sipariş verdim 16gb ve 5mp kamera için 150tl fark verilmez bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.