Şimdi Ara

ASUS Memo Pad HD 7 [Kullanıcı Kulübü]-[AnaKonu]-[Rom]-[Driver] (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.478
Cevap
60
Favori
247.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    O artık aylık rutin bişey oldu zaten kafam attıkça yapıyorum kesin çözüm lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar urunu alali 2 sene oldu suan tablet acilmiyor sarja koyuyorm isiniyor ama acilmiyor pc ye bagladim ama gormuyor pcde ekran filmi mi yandi acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokunmatik paneli kafayı yedi arkadaşlar , fabrika ayarlarına dönsem düzelirmi?
  • Uyduruk tabletler bizim memopad lerden daha güncel, tablet çok iyi ama güncelleme almadığı için verdiğim paraya yazık keşke üzerine biraz daha katıp ucuz laptop alsaydım hiç olmazsa şimdi windows 10 yüklerdim :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 28 Ocak 2016; 11:45:01 >
  • arama yapılabiliyor mu bu tablette



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 17 Mart 2016; 18:56:24 >
  • Bende halen 2013'te 250 tlye aldığım Asus Memopad Hd 7 var. Hiçbir sorunu yok ama ekran keşke en azından full hd olsaydı diyorum. Çok fazlafilm ve dizi izliyorum çünkü. Geçenlerde paraya kıyıp Nvidia Shield tablet aldım ve 5 gün sonra pişman olup gönderdim cihazda çok ağır kronik sorunlar var. Mesela wifi anteni yanlış yere koymuşlar cihazı dik de tutsanız yatay da tutsanız interneti kesiyorsunuz. Sonra kamerası inanılmaz kötü. Megapiksel değeri eski tabletle aynı olmasına rağmen (5 mp) çektiği her fotoğraf bulanık çıkıyor en küçük bir harekette görüntü bozuluyor. Youtubedaki tanıtım videolarında hiç bu sorunlardan bahsedilmiyor. Yani diyeceğim o ki bizim tablet süpermiş de haberimiz yokmuş.
  • Arkadaşlar asus memo pad hd 7 alacaklara tavsiyem ciahz stabil çalışıyor herhangi bir takılma donma sorunu pek yok fakat otg özelliği olmaması büyük eksiklik ve diğer yazılardan gördüğünüz gibi programla filan bu özellik eklenemiyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu tablete para verilmez artık. Yeni oyunlar donuyor.
  • Arkadaşlar, geçen yıl aldığım ASUS Fonepad 7 (FE7010CG) tabletimi ekran görüntüsü gidip geliyor diye servise yollamıştım. Daha önce sim kart yuvası çalışmıyor diye değişim verilen tablete yine değişim/iade raporu verildi. Tabletimi sadece internet, bankacılık ve ofis işlerim için severek kullanıyordum. Oyunla işim olmaz.
    Şimdi sudan çıkmış balığa döndüm.
    İadeden alacağım ücrete biraz daha ekleyip ne alabilirim, ne önerirsiniz?
    Yoksa 5 ya da 5,5 inç telefon mu alsam?
    Şu bir gerçek ki ASUS servisi iyi çalışıyor. 14 ay sonra bile malının arkasında. Ama bu ikinci hata da olunca aynı modeli almaya çekiniyorum.

    Önerilerinizi bekliyorum.
  • S.a arkadaşlar tableti rootladım bir kaç bir şeyle uraşırken recovery silindi şimdi tablet asus yazısında takılı kalıyor açılmıyor yardım edin lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

    asus k012 e70kbc tablet var elimde 5.0 lolipop yükledim ve ekran kilitli iken telefon simgesi görünüyor ve bildirim çubuğunda cevapsız arama gösteriyor fakat tıkladığımda telefon kısmıne erişemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Tablette türkçe klavye yapamadım bir türlü acaba kolay yolu varmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anadoluparsı

    Tablette türkçe klavye yapamadım bir türlü acaba kolay yolu varmı.

    Google playden swiftkey adlı klavyeyi yükleyin hem androidin kendi klavyesinden daha iyi hem de Türkçe. yükledikten sonra giriş ve dil kısmından swiftkeyi seçmeniz lazım.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=tr
  • ME173x modelin nasıl güncelleyeceğiz bilgisi olan var mı?
  • Android ve tablet ustaları yardımcı olabilir mi?

    Asus Memo Pad 10.1 (ME103K) (sürüm:4.4.2 Cihaz modeli: K01E_2) tabletim var.
    Günün birinde tabletim açılmazsa recovery moddan aldığım yedekle tüm android sistemim geri gelecektir.
    Bunu yapabilmem için mevcut recovery mod sürümünde "backup-Restore" seçeneğinin olması gerekir. Fakat bende bu seçenek yok. Bu seçeneğin olması için recovery modun güncellenmesi gerekir.
    TWRP recovery'de yada alttaki fotoda Backup-Restore seçeneği var. Birçok TWRP recovery dosyasını denedim. Hiçbiri uyumlu çıkmadı. Farklı bir yöntem bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Yada bana tabletime uyumlu farklı bir cwm recovery dosyası bulabileceğim bir link verirseniz çok makbule geçer. Yoksa kafayı sıyırmak üzereyim.
    Bilmeyenlere kolaylık olsun diye yazıyorum.
    Bu tablette (belkide diğer tabletlerde de aynı güçlük vardır) cwm recovery (kurtarma modu) girmek çok zor. Telefon gibi kolay girilmiyor. Ben kolay bir yol buldum. Play Storeden Reboot Recovery v.1 (2.09 MB) programını kurdum. Buradan reboot Recovery seçtiğimde hemen cwm recovery'e giriyor.




    Bu recovery mod


    Yada twrp recovery modu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 14 Mayıs 2016; 15:37:49 >




  • Augias

    Asusun global sitesinde sürücüleri var. İşini görür sanırım.

    http://www.asus.com/search/results.aspx?SearchKey=ME173X&IsSupport=True
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim deneyeceğim.
  • Arkadaşlar ben pad'e yanlış rom yükledim. Şuan cihaz açılıyor bunu anlıyorum fakat pc tanımıyor bu yüzden de yeni rom yükleyemiyorum. İçini açıp herhangibir sıfırlama şansımız falan varmıdır? Veya başka bir şeçenek servise gitmeden bir çözüm yolu yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • XareoN
    Padi fabrika ayarlarına döndürüp denedin mi?
    Pc'nin tableti tanıması için sürücüsünü tekrar yüklemen gerekir. Aygıt yöneticisinden bakınca üzerinde ünlem işareti olan sürücüyü güncelle. Farklı rom yüklemek istiyorsan romu padde micro sd kart varsa ona atıp recovery mode geçip yükle. İllede pc'den rom yüklemene gerek yok.
  • Forumda gezinirken memoped sayfasi aklima geldi. Uzun zamandirda hareketsiz kalmis buralar 😊tableti alali 3 yil gecmis aradan hala sorunsuz calisiyor arkadaslar.

    Tabi pek kullanmiyorum. Yeni nesil telefonlar tableti aratmiyor.

    Lakin atil vaziyette duruyor ise yarasin diye arabama montajlayip multimediya ve navigasyon olarak kullanmak istiyorum. Daha once bu turden bir calisma yapan oldumu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.