Şimdi Ara

Asus mu ? Bir daha asla ... Sizde almayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle rezalet görmedim 1 milyar 800 sayarken laf yok .. o zaman en iyi sensin.... gel gor ki işin düşsün... neden dir bılmıyorum . ama tuşa bastım ve tuşun arkdakı tutan yeri kırıldı... dedim asus teknik servisini arayım. işte boyle boyle oldu kırıldı. Benım kasti bir hareketim olmadan kendısı kırıldı dedim.
    Adamın verdigi cevap;

    -Bizi ilgilendirmez bu garanti kapsamına girmez.
    -ul..n mal adam bılerek mı kırdık.. falan fılan derken... ne kadara tamır edersınız gıbısınden gaflette bulundum. çatır çatır tamır etmesı gerekırken
    -cevap komple tuş takımı değişecek 200 dolar civarı bırsey efendım
    -salak adam 1 tuş koptu dıyorum sana
    -olabılır efendım ... yapacak bırsey yok... garantıye gırmez 200 doları verırsenız yaparsınız... ve çat telefonu kapattı


    AKLINIZ VARSA ASUS TAN URUN ALMAYIN.. SIZ BANA 1 TUŞUN MUHABBETINI YAPARSANIZ BENDE SIZI BOYLE KARALARIM

    GIDIN BASKA MARKA ALIN AMA ASUS ALMAYIN...

    HE BIRDE ASUS ISINMAZ DIYORLAR KULLIYEN YALAN... FANI 2 KERE TEMIZLETTIM AMA O KADAR ISINIYOR KI ANLATAMAM..

    DVD SI DESEN.. OYLE BIR CD OKUYUSU VAR KI. LAPTOP HAVADA TAKLA ATIYOR INANAMAZSINIZ YA. CD YERINI TUTUYORUM KAPAK FIRLAYACAK DIYE


    TAM DEFOLU BIR MARKASIN SEN ASUS

    AYNI SORUN ARKDASIMDA DA WAR O DA ASUS KULLANIYOR


    BIRDA MI ASUS ASLA

     Asus mu ? Bir daha asla ... Sizde almayın !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uLtiMatoN -- 18 Haziran 2008; 13:32:49 >







  • Arkadaşın söyledikleri kesinlikle doğru...Maalesef DOĞRU!!! Ben de sabah aradım servisi. Özgür Bey diye birisiyle görüştüm. Fanım 3 kere değişime uğradı ama hala 75 derecenin altına düşmüyor. Ki o da altındaki soğutucu notepal ile birlikte. Neyse sabah aradım böyle böyle gene ısınıyor. İşletim sisteminiz şişmiştir. Kardeşim bu balon mu da şişiyor. Bilgisayardan anlamasak yedirecekler de...Kafanı takma arkadaşım dedim format atmama rağmen 75in altında değil dedim. Daha önceki fan değişimini de iade olmaması için KAYDA GEÇMEDİNİZ bişey demedik dedim. Haftaya pazartesi gene göndereceğim. Eğer bu sefer de kayda geçmeme ya da sıcaklık değerlerinin düşmemesi gibi bi durum olursa bu sefer arayıp vay konuşmalar dinleniyormuş dava açarlarmış şuymuş buymuş demiyeceğim direk küfürü kalaylayacam. Bilgisayardan soğudum yaa. Lanet olsun Asus F3 serisine de Türkiye Yetkili Teknik servisine de..




  • F3 serisi Asus'un giriş seviyesi için ürettiği, kalitesiz malzeme kullanılan, ve o nisbette de fiyatlarla sunulan bir ürün grubudur. Her markanın böyle "trişka" serileri vardır.
  • evet bnmkıde f3 serısı lanet olsun ya 2 mılyara ykın para gıttı haram bunlara


    aklınız varsa ASUS almayında ne alırsanız alın ben yandım siz yanmayın

    heryerde karalayacagım ne kadar kotu mal uretttıgınızı ve 0 olan müşteri hizmetinizi
  • Arkadaşlar ben alalı 1 ayı geçti ASUS F3SG240DV aldım sadece 3 günde bir bazen mavi ekran veriyor o sorundan baska sorun yasamadım sizin bu yazdıklarınızı görünce keske almasadım diorum ama ne yapcaz her markada bi kötülük oluyor.

    benim masaüstü pc yi vatan bilgisayar teknik servise gönderdim yapıldı dendi geldi yapılmamıs tekrar yolladım 50 gün oldu toplamda arıorum disbirütor firmadan haber beklioz felan en sonunda gittim oraya babamla babam dedi ben bugün buradan o bilgisayarı almadan çıkmıyacam. sonra yeni kasa topladım sıfırdan orada kısaca özeti şu teknik servistekilerin bi tarafları kalkmıs eğerki ağırlıgını koymassan onnar ne kadar geçirirsek kardır mantıgıyla iş yürütüuorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TaneR- -- 18 Haziran 2008; 15:35:22 >
  • Ooooooooof of arkadaşlar dilimde tüy bittttttiiiii....

    2 senedir sölüorum bu ASUStan bi cacık olmaz diyeeeeeee.....

    Marka zaten çok kalite bi marka değil ama...tamam kabul ediyoruz, alınabilir bir marka...

    AMMA VELAKİN ; O DİSTRİBÜTÖRÜ - O SERVİSİ YOKMU, İNSANLARA CİNNET GETİRTİYO KARDEŞİM YAAAW...

    I)2 sene önce PDA alıcağım zaman P 525 konusunda çok sıkıntı çıkardılar çok lakayıt tawırlar yaptılar...Aman şu zaman geliyo bu zaman geliyo diye 3 ay bekledik cihazı , tepemin tası attı gidip başka bi marka aldım.

    II)Birde o zamanlarki bu kızgınlığımın üstüne gidip Notebookumu da LG marka aldım(aslında ilk niyetim ASUS marka bir notebook almaktı)

    III)En sonunda da geçtiğimiz 1 sene boyunca bütün dünyada peynir ekmek gibi satan ,fırtınalar estiren EEE PC'den alalım da bir UMPCmiz olsun , prezentasyonlara filan artık koca laptopla gitmeye gerek kalmasın diye niyetlendik....Ama tabi bütün dünyada heryerde catır catır satan EEE 701 ülkemize gelmedi - AAA !!! PARDON ÜLKEMİZE SATIŞI BAŞLADI AMA TABİ ÜST MODELLERİ ÇIKIP EEE 701'in HİÇBİR ALBENİSİ KALMADIĞINDA...

    Şimdi yine aynı boykotu uyguluyorum ASUSa... Bunca zaman bekledim , gerekirse bi 6 ay daha bekler gider DELLin çıkaracağı UMPC'yi alırım.ASUSun eski model (çünkü şu anda EEE PCnin 901 modelinin satışı başladı bazı ülkelerde )cihazına para vermem artık...

    Şimdi şöyle basit bir hesap yapacak olursak eğer .................PDA için = 600$
    ............Notebook için = 1500$
    UMPC için ödemeyi göze aldığım = 500$
    TOPLAM =2600 - 2700 $ ASUSun kaybı oldu...

    BU MİKTARLA ASUS BATARMI ????ELBETTE HAYIR ,AMA YİNEDE BEN ARTIK PARAMI O MARKAYA KESSİNLİKLE KAPTIRMAM...




  • 5senelık bır laptobu var ofıste daha kasasında bıle cızık yok.Suana kadar kullandıgım ve cevremdekı ınsanlara ozellıkle aldırdıgım tek markadır asus ve sımdıye kadar benı hıc utandırmadı.Ben mutluyum memnunum hıc bır sorun cıkarmadı bundan sonrada cıkarmıyacagına nedense acaıp sekılde emınım.
  • Bu tur durumlarda (ornegin servise gidip 50 gun gelmeme gibi) Tuketici heyetlerine basvurun. Onlarin telefonu neticesinde firmalar "aaa hazirmis pc" diyiveriyorlar.

    Bir de asus'u karalamaya gerek yok. Servislerinde sorun. Kullandigim hicbir asus urununde bir sorunla karsilasmadim simdiye degin.
    Tus takimindaki kirik, adi ustunde kiriktir. Sizin hataniz. Ister yumusak basin, ister sert. Kirilmis!
  • O kdr da değildir
  • asus F3 kasalar rezil etti kendini...zamanında asus un F3JP modelini almaya kafaya koymuştum.daha sonra acer ın fiyat/perf ürünü olan 5920g çıkınca direkt onu aldım olumlu yorumları okuyunca......ama asus'a bu kadar kötülemek yanlış..tamam f3 kasalar rezalet, tüketiciye hakaret resmen..ama her modeli öyle değil...misal ben de acer ın dışında bir asus M6WR var....aletin kasası , sağlamlığı , sessizliği, şıklığı inanılmaz..düşünün bende ki 5920g nin içindeki bileşenleri onun içine koyup kullanmayı çok isterdim...10 numara bi alet...inanın abartmıyorum sony'nni bile bir çok modeli m6wr 'ın yanında halt yemiş (lcd'si hariç ).....yani demem odur ki ; markanın a modeli çok iyidir , b modeli rezalettir..o yüzden satın alırken markaya değil , ürüne bakın...F3 kasası alan arkadaşlara geçmiş olsun...umarım iade etme şansları asus kendini daha fazla küçük düşürmeden biran önce gerçekleşir.




  • bende f3sc 220 dr modelini kullanıyorum. ürün yaklaşık 5 aydır bende ve hiçbir sorun yaşamadım. Tuşlara basarken hiç dikkat etmem ve kolay kolayda kırılacağını sanmıyorum. Size tavsiyem ne olursa olsun hakkınız yendiğinde gidin asus tr ye sıkıntınızı anlatın. Benim gibi çok insan var ve sorumluluk sizlerin deyin. Eğer kabullenmezseniz medyanın önünde laptopu yakıcam derseniz gözleri iyice korkmuş olur. Adını vermek istemediğim bir araba firmasında çalışırken adamın biri küllüğü kırık vaziyette geldi ve arabayı daha alalı 1 sene bile olmamıştı. İdda etti ben bunu ya 1 yada 2 kere kullandım diye bizde olan imkanlarla inceledik. İşte yanık izi varmı yada sigara basmaktan erimişmi, külden dolayı renginde değişme varmı fln diye. Sonunda hem adamın tehditlerinden hemde doğru söylediğine inandığımızdan kırık küllüğün yenisini kendisine para almadan verdik. O olaydan sonra nasıl oldu bilmiyorum ama her işi düşen aracı medya önünde yakarım demeye başlamıştı. Sanki aralarında sözleşmişlerdi. Marka karalaması onlar için isteyecekleri son şey olur.
    Kendinize iyi bakın kolay gelsin.




  • Asuslar bence hakikaten kötü. Millet nesini beğeniyor anlamıyorum.
  • bende asus f3sc var 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yok. ne ısınma ne çatlama.
  • tek tuşa 200 $ da isterler bozuk fana 100-150 $ da.. koca bir bu teknik servislere
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertyeldan

    5senelık bır laptobu var ofıste daha kasasında bıle cızık yok.Suana kadar kullandıgım ve cevremdekı ınsanlara ozellıkle aldırdıgım tek markadır asus ve sımdıye kadar benı hıc utandırmadı.Ben mutluyum memnunum hıc bır sorun cıkarmadı bundan sonrada cıkarmıyacagına nedense acaıp sekılde emınım.


    Imzamdaki makineyi alali 3 sene oldu; bol bol kullaniyorum, bazen bittorrent downloadlari icin 1 hafta hic kapatmadigim oluyor. Cok sukur daha en ufak bir problemini gormedim... Bi daha alsam yine ASUS alirim
  • tuşun cıkması kullanıcı hatası değildir
    ozaman hp teknik servisi enayi mi ki 2tane laptopunmun ayrı zamanlarda cıkan tek tuşu için komple klavyeyi bedava değiştirdiler

    2tane laptopum var ikisinin de tuşları cıktı ve teknik servis değiştirdi üstelik bedava
  • Marka farketmeksızın hatta ıster laptop olsun ıster televızyon hersey kullanıcıda bıtıyor.x cıhazım arızalandı servıse kardesımle yolladım kullanıcı hatası garantı kapsamına sokamayız dedıler.Ertesı gun ben gıttım tavırlarımda herhangı bır anormallık yoktu ve sorunsuz sekılde aletı tamır ettıler hemde 3gunde gerı verdıler.yanı hersey kullanıcıda bıtıyor.Sen sımdı telefondan arıza solersen adamlar senın suratınada kapatırlar dalgada gecerler.Bır kere sen telefonla arayarak zaten bır cıddıyetsızlık gostermıssın.Adamlara goturmeden aletı yardım beklemıssın.Sonrada gelıp marka karalıyorsun.Emınım senın laptopı ben gotursem servıse ıkı defa degıstırırm hıcte anormal davranıslar sergılemeden.Nese zaten kotuleyenlerın hepsının ımzasında ne kullandıgı yazıyor zaten rahatına baksın herkez
  • arkadaslar malum laptoplara okadar paralar veriyoruz o paraları kazanmak çok zor onun için alırken inceleyerek arastırarak almalıyız.asus evet cok ısınıyor ve arızaları cok yogun oluyor. arada istisnalar olur tabi. benimde asus vardı yeni almıştım alalı bir ay olmadan arıza yaptı götürdüm paramı aldım biraz daha üstüne para koyup toshıba aldım toshıba biraz pahalı oluyor ama cok kaliteli. kolay kolay ısınmıyor arıza yapmıyor yapsada servisleri cok iyi. hp zaten alınmaz alınırsa sizden cok pc yi servis kullanır . yanlış anlamayın burda toshıba kullandıgım için onu savunma digerlerini kötüleme gibi bi amac içerisinde degilim.sadece 3 markayıda kullanan biri olarak görüşlerimi yazdım. iyi günler




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertyeldan

    Marka farketmeksızın hatta ıster laptop olsun ıster televızyon hersey kullanıcıda bıtıyor.x cıhazım arızalandı servıse kardesımle yolladım kullanıcı hatası garantı kapsamına sokamayız dedıler.Ertesı gun ben gıttım tavırlarımda herhangı bır anormallık yoktu ve sorunsuz sekılde aletı tamır ettıler hemde 3gunde gerı verdıler.yanı hersey kullanıcıda bıtıyor.Sen sımdı telefondan arıza solersen adamlar senın suratınada kapatırlar dalgada gecerler.Bır kere sen telefonla arayarak zaten bır cıddıyetsızlık gostermıssın.Adamlara goturmeden aletı yardım beklemıssın.Sonrada gelıp marka karalıyorsun.Emınım senın laptopı ben gotursem servıse ıkı defa degıstırırm hıcte anormal davranıslar sergılemeden.Nese zaten kotuleyenlerın hepsının ımzasında ne kullandıgı yazıyor zaten rahatına baksın herkez


    Neymişsin sen yaaa böylee.. Adanadan kalkıp taaa İstanbula bir bilgisayarı götüreyim. Tamam abiiii. Çok mantıklı bir fikir.. Arkadaşım aklının dibini gösterme yaa. Ne alakası var telefonla arayarak ciddiyetsizlik yapmanın. O zaman neden müşteri hizmetleri telefon numarası olayları falan var.. Arkadaş tamamen müşteri hizmetleri arayarak yardım istemiş, bilgi almak istemiş..bunun neresi ciddiyetsizliktir sorarım sana? Madem o adamlar müşteri hizmetleri için telefon başında durmuyorlar onların iş ciddiyeti nerde sorarım sana? ne amaçlı telefon numarları mevcut? Saçma sapan yorumlar yaparak milletin aklını bulandırmayın kardeşim yaa..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.