Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
41.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayalioğlu

    ***arkadaşlar herkese merhabalar..ÇOK ACİL...bir maruzatım var
    bilgisayar elime yeni ulaştı. ancak ekranın top. grafik belleği: 1792 mb diyor!!!
    4 gb olması gerekmiyor mu?!?! yoksa yanlış yerden mi bakıyorum!(ekran çözünürlüğü/gelişmiş/bağdaştırıcı)
    lütfen bilgisi olan varsa bu konuda beni aydınlatırsa çok memnun olurum..yoksa bilgisayarı geri göndermek zorunda kalacam

    onlar tam doğru olmuyor
    çalıştır a dxdiag yaz çıkan pencerede sekmelere bak biri 1700 diğeri 11000 civari olmalı
    1700 olan gömülü ekran kartı intel hd
    11000 olan nvidia

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi forumlar. Ben de cn090h mdelini aldım. Ancak sorunlarım var. Youtube da 1080p video izlerken sanki sahneler bazen kare kare geçiyomuş gbi oluyor. Bi nevi kasma gibi. Diğer şikayetim candy crush gibi küçük oyunlarda 5 hamlede bir kasıyo laptop. Hani bu kasma öyle kayda değer bi şey değil. Ama ben biraz takıntılıyım. O kasma beni rahatsız ediyor. Yani anlamadığım hani laptop canavardı, yakıp yıkıyodu. Bi candy crushta bile kasacak mıydı ? Sonuncu şikayetim ise bu audio by bang.. yazısının oralar acayip ısınıyo bazen. Ben laptoptan oyun oynamam. Face, twitter, youtube. Yani bu ısınma normal mi sizce. Çözüm önerim ise bi recovery işlemi yapmak bu sorunlarımı düzeltir mi ? Bir de bu 3. recovery olcak. Recovery işlemini çok yapmak laptoba herhangi bi zarar verir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim yoksa patlıcam




  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    eyvallah.. sağol kardeş
  • Bahcivan44 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle internet hızınız nasıl 1080p videoları açarke net yavaşsa takılabilir. İkincisi tüm güncelemeler mevcut mu hem driver olarak hemde windows8.1 olarak, son olarak hangü güç modunda notebookunuz?
    eğer yüksek performans modunda ise işlemci sürekli 3ghz üzeri çalısır ve ısıtır notebook u ama dengeli modda kullanırsanız ısınmaz. Bir bunlara göz atın önce isterseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahcivan44

    Arkadaşlar iyi forumlar. Ben de cn090h mdelini aldım. Ancak sorunlarım var. Youtube da 1080p video izlerken sanki sahneler bazen kare kare geçiyomuş gbi oluyor. Bi nevi kasma gibi. Diğer şikayetim candy crush gibi küçük oyunlarda 5 hamlede bir kasıyo laptop. Hani bu kasma öyle kayda değer bi şey değil. Ama ben biraz takıntılıyım. O kasma beni rahatsız ediyor. Yani anlamadığım hani laptop canavardı, yakıp yıkıyodu. Bi candy crushta bile kasacak mıydı ? Sonuncu şikayetim ise bu audio by bang.. yazısının oralar acayip ısınıyo bazen. Ben laptoptan oyun oynamam. Face, twitter, youtube. Yani bu ısınma normal mi sizce. Çözüm önerim ise bi recovery işlemi yapmak bu sorunlarımı düzeltir mi ? Bir de bu 3. recovery olcak. Recovery işlemini çok yapmak laptoba herhangi bi zarar verir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim yoksa patlıcam

    ayarlardan pildeyken power 4 gear güç tasarrufu

    fisteyken power 4 gear yüksek performans yapın

    oraların ısınma sebebi fanin bakir borularinin çıkış yeri orda yani egzozlar var

    ancak bende 1080 p Ultrada BF4 oynarken ısınıyor ofis internet vs kullanımda işlemci 0.77 ghz çalıştığı ve güç tasarruflu intel hd ekran kartını kullandığı için laptop çalışıyor mu çalışmıyor mu onu bile anlamiyorum bildigin soğuk oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayalioğlu

    eyvallah.. sağol kardeş

    önemli değil kardeşim her zaman

    zaten konu sahibi de benim bildiğim şeyleri paylaşma ve sorunları çözmeye calismam gerekiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • djeamba kullanıcısına yanıt
    Kardeşim wi fi kaynaklı internete giriyorum. Yurdun wi fi si. Çok aşırı kötü internetimiz. Ancak ben youtube da bi 5 dk bekliyorum. 1080p video tamamen doluyor. Öyle izlemeye başlıyorum. Yine de internetin kötü olması videonun kare kare geçmesini etkiler mi ?

    Diğer sorun ben bilgisayardan çok aşırı anlamam. Yeni yeni keşfetmeye başlıyorum. Hani Windows 8.1 güncellemelerin tam yaptım ama driverlardan tam emin değilim Tam olarak nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum açıkçası. Biraz takıntılı olduğum için laptobu her zaman power4gear high performance modunda kullanıyorum. Benim sorum yani pek bir şey yapmadığım halde ısınması. Hani bir oyun oynasam ısınmasını normal bulurum. Ama youtubeda bi video açıp candy crush gibi basit bir oyunu oynarken hem candy crushı kasıp hem de ısınması kafamı bozdu açıkçası.

    Ben bu sabah laptopa recovery işlemi yaptım. Laptop şuanda anadan doğma gibi Ne yapmalıyım sizce hemen Windows 8.1 güncellemesi falan mı ?




  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Diğer mesajımda da belirttiğim gibi takıntımdan dolayı laptobu her zaman power4gear high performance modunda kulanıyorum. Nadiren dengeli moduna alıyorum. Oraların ısınması sorun değil. Orası beni etkilemiyor ama bir şey yapmadığım halde laptop ısınma yapınca üzülüyorum. Kardeşim eğer senin laptobun soğuk oluyorsa Intel grafik özelliklerini ve NVIDIA denetim masasındaki ayarları kabaca atabilir misin? Laptobuma recovery işlemi yaptım. Hazır 0 gibiyken o ayarları yapmaya çalışayım.
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt
    Cihazı ne değiştirdiler ne de değişim yaptılar. Herkes gibi ben de ilgisiz, tecrübesiz, müşteri memnuniyetinden bihaber olan Asus Teknik Servisi mağdurları arasına katıldım. Detaya gelecek olursak; 13.11.2014 tarihinde ekranın kendiliğinden kapanması, 1 adet ölü piksel ve touchpad tuşlarının zor basması şikayetleri ile İstanbul Üsküdar'daki servise ulaştırmış olduğum ürünün arıza kaydı 20.11.2014 tarihinde açıldı. Ben cihazı satın aldığım tarihten henüz 6 ay geçmediği için Doa İşlemi Kapsamı'nda değişim amaçlı göndermiştim. Yani herhangi bir onarım durumu sözkonusu değildi. Buna rağmen servis, cihazla birlikte yollamış olduğum garanti belgesinde kaşenin eksik olmasını bahane ederek, benim bilgim ve iznim dışında kendi dediklerine göre bios update ve recovery işlemlerini yaparak 27.11.2014 tarihinde cihazı gönderim için hazır bulundurmuşlardır. Dikkatinizi çekmek istediğim konu, benim cihazımdaki özellikle ekran kapanması sorunu kesinlikle yazılımsal müdahale ile giderilecek bir sorun değildi. Öyle ki cihazın ekranı, kapağın açısına göre kapanıyordu ve 2 defa recovery yaptığım halde düzelmemişti. Yani donanımsal bir sorun olduğu apaçık belliydi. Şimdi bu konuda sizlerden de yardım almak istiyorum. Cihaz henüz elime geçmedi. Her şeyi dört dörtlük yapmışlar gibi bir de gidip elden teslim almama müsade etmeyip yanlış adrese kargoladılar. Neyse o konu uzun, oraya girmeyeyim. Şimdi, cihaz elime geldiğinde eğer ki sorunlar devam ediyorsa problem yok. Ben o cihazı götürüp sorunlar giderildi deyip bana yolladıkları için onların başına çalmasını bilirim. Fakat sorunlar düzeldiyse ve bunlar benim bilgim ve iznim olmadan donanımsal bir müdahalede bulundularsa bunu nasıl anlarım ve nasıl bir yol izlemem gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

    Velhasıl kelam, Asus'tan uzak durun. Başınız ağrımasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi || 58ONuR58 || -- 30 Kasım 2014; 18:04:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bahcivan44 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi o ısınma powe4gear high performance modundan olabilir çünkü o işlemciyi sürekli boş yereçalıştırır bu yüzden dengeli modda kullanmak iyi zaten işlem yapacağın zaman kendi otomatik artıkyor, yüksek performans modunu da çok işlemci gücü isteyen işlemleri yaparken kullanman senin yararına. Onun dışında vindows güncellemelerini windows update merkezi var arama yerinden ordan güncelleştirmeleri kontrol edip yapabilirsin,driverlar için de asusun sitesinden support bölümünde elle tektek yükleyebliirsin.
  • djeamba kullanıcısına yanıt
    Bu sayfadakileri mi indircem. Bi de birazcık baktım. Çok sayıda olanlar var onlardan kendime uygun olanları (türkçe olanlar, sürümü daha yeni olanlar) indircem değil mi ? Bi de bunların hepsi işe yarar mı yoksa laptobu yavaşlatacak olanlar var mı içlerinde. Son 1 sorum daha var. Şimdi bunların eski sürümleri benim laptobumda mevcut ben bunları sadece güncellicem değil mi ?
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★




  • Bahcivan44 kullanıcısına yanıt
    Hocam link mi resim mi koydunuz anlamadım ama birşey gözükmüyor ufak bir resim var tekrar link ise lin verebilir yada resim atabilir misiniz?
  • djeamba kullanıcısına yanıt
    http://www.asus.com/tr/supportonly/N550JK/HelpDesk_Download/ haklısın kusura bakma.
  • Bahcivan44 kullanıcısına yanıt
    Hocam orda manuel yazıyor onlar sanırım dille ilgili diğerleri gereksiz gibi durmuy güncellemekten bir zarar geleceğini sanmıyorum, orda en son ve eski sürümler mevcut en son süürümleri indireceksin sonra kuracaksın
  • djeamba kullanıcısına yanıt
    Hocam bazılarını kestirmek gerçekten çok zor. Mesela kablosuz diye bir bölüm var. Orada hangilerini indirmem gerekiyor tam kestiremedim. Diğerlerinde hangilerini indireceğimi belirledim gibi ama kablosuz biraz sıkıntı. Ona da yardımcı olursan senden iyisi yok
  • Selamün aleyküm arkadaşlar. Benim bilgisayarda şöyle bir sıkıntı var sizde nasıldır acaba? Kopyalama hızı çok yavaş bu performansa göre. Usb 3.0 hdd taktım bilgisayardan hdd ye kopyalama yapıyorum, hız 10 mb yı geçmiyor, o civarda dolanıyor. Usb 2.0 takarsan zaten 3-4 mb ile atıyor. Sizde de var mı böyle bir şey, sizin hızlar nasıl? Arkadaşın i5 işlemcili bilgisayarında windows 7 yüklü, aynı şeyi aynı flashlara attık deneme amaçlı, onunki daha çabuk attı utandım resmen. Yardımcı olabilecek var mıdır? Geldiğinde kurulu olan win 8.1 i kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa2611

    Selamün aleyküm arkadaşlar. Benim bilgisayarda şöyle bir sıkıntı var sizde nasıldır acaba? Kopyalama hızı çok yavaş bu performansa göre. Usb 3.0 hdd taktım bilgisayardan hdd ye kopyalama yapıyorum, hız 10 mb yı geçmiyor, o civarda dolanıyor. Usb 2.0 takarsan zaten 3-4 mb ile atıyor. Sizde de var mı böyle bir şey, sizin hızlar nasıl? Arkadaşın i5 işlemcili bilgisayarında windows 7 yüklü, aynı şeyi aynı flashlara attık deneme amaçlı, onunki daha çabuk attı utandım resmen. Yardımcı olabilecek var mıdır? Geldiğinde kurulu olan win 8.1 i kullanıyorum.

    hocam ben usb 3.0 seagate in 2 tb lik harrdiskiyle
    harddiskten pc ye 50-300 mb arasi saniyede atiyorum

    pcnin icindeki yerden bir format atmaniz sorunu duzeltebilir
    aksi halde pc de bir donanimsal sorun var demektir

    pc den harddiske de saniyede 30 - 50 mb arasi atiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 4 Aralık 2014; 16:35:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende CN090H modeli almayı düşünüyorum. Fakat kafama takılan birşey var bunun bataryası gömülümü? Bataryası gömülüyse bir dezavantaj olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akkol

    Bende CN090H modeli almayı düşünüyorum. Fakat kafama takılan birşey var bunun bataryası gömülümü? Bataryası gömülüyse bir dezavantaj olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

    evet gömülü

    oyun oynayacaksanız dert etmeyin yüzde yüz olduktan sonra pc nin kendisi pili devre dışı bırakıyor ve gücünü prizden alıyor yani oyun oynayanlar için bir dejavantaj oluşturmaz ancak 3-4 (kullanıma göre 1-2 veya 2-3 te olabilir ) sene sonra bataryası ölebilir bu konuda da asus teknik servise sormuşlar servis para verirseniz biz takarız demişler yani sorun olacağını zannetmiyorum


    hatta servis isteyene garantiyi bozmadan ssd de takıyormuş harddiskin yerine
  • Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünen varsa ilanıma bakabilir...


    http://forum.donanimhaber.com/m_100216335/f_//tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.