Şimdi Ara

Asus n550jv Ekran Dalgalanma ve Cinema 4D Çalışma Alanı Çizgilenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ürünü aldım. Modeli CN240H. Win 8 yüklüydü ozaman farketmedim ama 8.1 güncelledim tüm driverları güncel kurdum hiç bir sorun yaşamadım. Programlarımı kurdum. En son Cinema 4d kurdum ve orada çalışma alanında bi bozukluk gibi bişe farkettim. Ekte koydum. (Orjinalini çekemedim PS de temsili olarak yaptım. Hemen hemen aynısı). Program penceresini hareket ettirince dalgalanmalar oynamaya başlıyor. Ama ekran çözünürlüğünü düşürüce dalgalanma olmamakla birlikte o kısımlarda hafif piksellenme gibi çok belli olmayan bi durum söz konusu.

    Ekran kartı sürücülerini en güncelini kurunca düşük ekran ışığında ekranda hafif titreme de oluyor. Ama önceki sürümü yükleyince anlaşılmıyor böyle birşey. Win 7 kurdum o da ayn sonucu verdi.

    Teknosa da aynı makinede de denedim onda da aynı. Başka bi marka da denedim o da aynı. Başka bu sorunu yaşayan varmı.

    Denemek isteyene şu siteyi örnek gösterebilirim. Bu linkteki videoyu oynatın. Video siyaha düşen bi alanda oynuyor. O siyah alanın sol tarafında ufak dalgalanmalar söz konusu. Güncel driverlarda hareketli ancak eski driverlarda sabit bir çizgilikler oluşuyor. (Not video linki güvenilir sitedir. Dünya çapında bir proje alım satım sitesi).

    Bunlar dışında dediğim gibi masaüstünde de voltaj düşük gibi bi titreme görüyorum. Sinir bozucu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.