Şimdi Ara

ASUS N550JV---toshiba t50

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032669/asus-n550jv-cn240h-notebook
    beyler bilgisayarın özellikleri gayet iyi gibi geldi ekran kartı biraz düşük gibi ama oyun oynayan birisi olsam da cok sıkıntı cıkaracağını sanmam genelde dota2 ve fm oynarım diğer oyunları da ultrada acmasam da olur

    http://www.teknosa.com/...lite-p50-a-13k-notebook
    bir secenek de bu toshibanın teknosaya uyguladığı 5 sene garanti kampanyası ve 300 tl hediye çeki ile sıcak fırsat gibime geldi

    bilgisayarda aradığım en önemli özellik sağlam-uzun ömürlü olması ve ısınmaması daha önce bu konuda sıkıntı yasadım

    su an elimde idarelik bir bilgisayar olduğundan biraz tok alıcıyım diyebilirim aslında

    bu biligsayar olmazsa aradığım özellikler

    ısınma problemi olmayan
    sağlam-uzun ömürlü
    ekran kartı 850m veya altı
    işlemci i5-i7 farketmez u serisi olmasın da son cıkan işlemcı olması cok da önemli değil
    hdd en az 750gb tercihen 7200rpm
    ssd 128gb olursa iyi olur olmazsa o 8 gb lık ssdlere gerek yok
    ekran çözünürlüğü 1920x1080

    BÜTÇE:2000-3000 arası ssd olmaması durumundan 3000 sınırına dayanmayı düşünmüyorum ama ssd varsa 3000 i biraz gecebilirim

    En önemlisi ise sizce su an bilgisayar almak için doğru zaman mı 9** serisi ekran kartları laptoplar için ne zaman gelir ve piyasayı çok etkiler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibana -- 9 Kasım 2014; 14:44:29 >







  • internetten alma şansınız yoksa alabileceğiniz max. ürün o şuanda.ancak internetteki fiyatlara baktığınızda arada uçurum olduğunu görürsünüz.kasa olarak uzun ömürlü olsa da donanım olarak şu an bile çağın bir tık gerisinde. dota ve fm için sıkıntı çıkarmaz ama f/p oranı kötü bir ürün.


    ssd istiyorsanız monster ve victor markaları uygun fiyatlarda f/p ürnleri satıyor ve kişiselleştirme imkanı olduğu için ucuz fiyata ssd taktırabilirsiniz.bitmediyse victor da 120 gb fiyatına 240 gb ssd takıyorlardı.
  • bu victorun ve monsterin en iyi kasa ve en iyi soğutması hangi serisinde biliyormusun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanibana

    bu victorun ve monsterin en iyi kasa ve en iyi soğutması hangi serisinde biliyormusun?

    victor un p702 modeli monster da da tulpar sanırım.monsterın en pahalı modeli en iyi soğutmalı olsa gerek.
  • Victor almayın servis desteği yok bilinen bir marka değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanibana H kullanıcısına yanıt
    asus n55jk-cn167d modeline bakabilirsin illede mağzadan almam dersen. Tabi ssd takman gerekecek :D onun dışında bir eksiği yok bence.
  • hocam bilemiyorum aynı makinanın 8gb ram eksik freedos hali artı olarak ekran kartı var sadece ve teknosada satılan 2600-300 lira hediye ceki bu ise 2950 aradaki 650 lira sanki cok büyük para yanlış mıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

    Victor almayın servis desteği yok bilinen bir marka değil

    artık nüklüer bomba gibi yaratıcı şeyler yazmıyorsun.öyle daha çok seviyordum ben seni
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032691/toshiba-satellite-p50-a-13k-notebook bu bilgisayar nasıl toshiba teknosa ve hepsiburada dan alınacak bilgisayarlara 5 yıl garanti uyguluyor ve teknosanın verdiği çekle de fiyartı sanki alınabilir bir seviyeye iniyor
  • hanibana H kullanıcısına yanıt
    gt745m olmasa iyi aslında.yeterli görüyorsanız alabilirsiniz.performans açısından pek iyi bir kart değil ortalama sayılır.
  • hanibana H kullanıcısına yanıt
    ben n11 den aldım indirimle 2680 civarına. Tercih senin tabi ama o satılan ürün uzun süre bekleyen bir ürün batarya yıpranması da daha yüksek olabilir. Dediğim gibi hangisi sana uygun gelirse iyi takip et siteleri sürekli. İndirim denk getirirsen al. Buarada baktığın ürünün sıfır mı yoksa tehşir mi olduğunu ara öğren çünkü fiyat baya düşmüş sıfırsa al bence :D bukadar düştüğünü hiç görmedim.
  • G451 aradiginiz özelliklere bakınca uygun gözüküyor ancak Full HD Parlak IPS ekranı var belki Full HD ye ihtiyacınız yoktur, belirtmemissiniz ama GTX 850M ve Full HD güzel bir ikili. Özellikle cep telefonlarında bile Full HD varken kendinizi bu özellikten mahrum etmeyin derim, nacizane fikrim olarak. 1366x768 yeterli ise o zaman Asus X550JK de tercih edilebilir.


    Bizim platformlarımız Clevo P170SM-A üst uçta. Sanırım Türkiye de sadece bizim tarafımızdan sunuluyor ama fiyat ve performans olarak üst noktada.
    Yapı olarakhttp://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-P170SM-A-One-K73-4N-Barebones-Notebook.114195.0.html linki kriter alınabilir. (Çift fana ve GPU fanının boyutuna tikkat!)




  • dünden beri alıcağım model bir nebze şekillenmeye başladı aslında toshibayı alırım da internett satışı yok bulunduğum şehirde de kalmamıs mesaj attım nasıl temin edebilirim diye daha dönmediler

    bu arada ilk mesajı sürekli güncelliyorum yeni birseye karar verdikçe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.