Şimdi Ara

Asus N551VW-FY273T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünün siparişini bu gün verdim salı günü elimde olacak fiyatlara ve bimekste ki kampanyaya açıklık getirmek istiyorum bimekste şu an pazartesine kadar geçerli bipara kampanyası var ancak ara ara geri geliyor zaten bu bipara kampanyası. ürün internet sitesinde 4099 TL bimeks mağazasında 4360 TL ve %15 değerinde bipara veriyorlar bana benim alışverişimden 660 TL değerinde bipara verdi. Bipara yerine indirim var demişler ancak öyle bir şey yok 500 TL indirim yapmıyorlar bazı ürünlerin dip fiyatı oluyor sadece onlarda yapabiliyorlar o da bu üründe 150 TL lik bir indirime denk geliyor. İnternet sitesinden alırsanız bipara kampanyasına dahil olmuyor sadece 260 TL indirim inin 660 TL biparadan olmaya değmez. bipara ile birlikte ürün 3700 TL ye denk geliyor ve bence GTX 960M ekran kartı olan bu ürün için değer bir fiyat.
    Ürün elime geçtiğinde detaylıca incelemelerini yapıp buradan yayınlarım. ürünle ilgili sorunlar olduğunu bilmiyordum açıkçası ancak mağazada incelediğim üründe bir sorun yoktu alırken özellikle dikkat etmem gereken bir şey varsa söylerseniz sevinirim. Benchmark testleri ve ya kullanıcı deneyimleri ile ilgili paylaşımlarını olursa sevinirim arkadaşlar. bende ddr4 bellek olduğunu bilmiyordum 16 gb ddr3 bellek olduğunu söylemişlerdi ddr4 se bende sevinirim :) GTX 960M ile ne kadar iyi performans alabilirim ben test edip paylaşacağım başka test edenler varsa paylaşırsanız sevinirim bilgilerinizi. Birde bu bilgisayarda SSD takmak için boşluk bırakılmış mı yoksa HDD yi çıkartıp mı takmam lazım veya CD yerine mi takmam lazım illa ? Paylaşımlarınız için teşekkür ederim ürün elime geçince daha detaylı bilgi ve görselleri paylaşırım :)




  • ürünün performansı gayet iyi ancak bu beklentilerinle alakalı bir sey bu kart ile GTA tarzı bir oyunu ultra ayarlada oynamak gibi bir beklentin var ise cihazı beğenmeyeceksin muhtemelen.
    Kasa kalitesi , dizaynı,estetikliği ve gücü açısından parasının hakkını veren on numara beş yıldız bir cihaz.Forumlarda yazan abuk subuk incir çekirdeğini doldurmayacak sorunlara takacaksan siparişini iptal et derim.
    Bende ürünü DDR3 diye almıştım DDR4 olduğunu görünce kaybettiğim eşşeği blmuş gibi oldum :)...Cihazın tek eksiği SSD,256 lık yada 128 lik bir SSD ile desteklenirse ultra canavar olur ancak benimde merakla öğrenmek istediğim extra ssd takabilecekmiyiz sorusuna bir yanıt bulamadım
    sanırım servisi arayıp soracağım en son
  • Benim oynayacağım oyunlar içerisinde en ağır olan far cry 4, shadow of mordor ve ya mortal combat x gibi oyunlar diğerleri skyrim vs daha basit kalıyor ki onları hayli hayli kaldıracağını düşünüyorum. zaten laptoptan masaüstü beklentisi içerisinde değilim şu an üniversitede olduğum için taşınabilir bir cihaz lazım olduğu için bunu beğendim aldım 2-3 yıl içerisinde güzel bir kasa toplamayı düşünüyorum zaten bu cihaz da benim 2-3 yıl içindeki beklentilerimi karşılar diye düşünüyorum.
    SSD konusuna gelirsek de benim aldığım cihazda özelliklerinde mSATA desteği var görünüyor onu araştırdım ben ilerisi için mSATA SSD ler var muhtemelen biliyorsunuzdur mSATA SSD alınıp takılabilir diye biliyorum o yüzden bende ( eksta bir normal SSD için yer yok bu da cihazın özelliklerinde yazıyor ) mSATA SSD alıp takviye yapmayı düşünüyorum tabi ileriye yönelik. Bildiğim kadarıyla bu işlem sonucunda garantiden çıkmaması için mSATA SSD yi yetkili servise taktırmanız lazım. Yetkili servis ile konuşur ve kesin bir bilgi elde ederseniz beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Ayrıca bilgisayarı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ? hiç tekleme yaşadınız mı? ekran kalitesi memnun edici mi? veya sizde varsa bu bahsettiğim oyunları total war serisini cs go yu bilumum orta düzey ve orta-üst düzey oyunları bana çalıştırma performansının nasıl olacağı konusunda bilginiz varsa öğrenmek isterim :) GTA 5 gibi bir oyunu zaten mobil bir cihada ultra da oynamak gibi bir beklentim yok benim beklentim GTA 5 gibi üst düzey oyunları medium-high orta düzey oyunları high-ultra düzeyde oynatması. Ben açıkçası isteğimi karşılayacağını düşünüyorum ama sizin deneyimlerinizi de öğrenmek isterim :)
    birde size şöyle bir sorum olacak siz yapıyor musunuz bilmiyorum ancak video kaydı konusunda oyun oynarken video kayıt etmemde sıkıntı çıkartır mı bu cihaz? ekran kartı ve işlemcisinin matematiksel durumuna göre etmemesi lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFinarfin -- 26 Mart 2016; 20:43:46 >




  • evril kullanıcısına yanıt
    bimekste satılan ürün dd4 ise tadından yenmez. şuan piyasadaki en iyi laptop bu o zman. ram da 16 gb. widows 10 da yüklü.

    free dos 8 gb ram li gtx970 eran kartı olan monterla arasında 700 tl var.

    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=479209&kat=6453&lang=tr-TR#.VvbawFWLTIV

    acayip kararsız kaldım
  • Ben fikrimi söyleyeyim size okumuşsunuzdur ben laptop u alırken 4360 TL verdim arada sadece 440 TL bir fark var ancak bimekste şu an kampanya olduğu için ki neredeyse her hafta sonu geliyor 660 TL hediye çeki ile çok daha ucuza geliyor. Tabiki oyunu oynatan şey ekran kartı ve gösterdiğiniz üründe 6 GB 192 Bit GTX 970M var Asusta ise 4 GB 128 Bit GTX 960M sadece seri farkı değil bit farkı da var. Her şey sizin maddi durumunuza bakar maddi durum olarak o kadar yükseğe çıkamam derseniz ben bu Asus u öneririm fiyat anlamında. Henüz kullanmadığım için ürünü bir şey diyemiyorum ancak ürün 3700 TL ye geliyor. Mesela ben gelen hediye çeki ile Gaming serisi mause, mausepad, kulaklık vs almayı düşünüyorum. Asus un belleğinin DDR4 olduğunu alan arkadaşımız söyledi kimi site DDR3 kimisi DDR4 yazıyor salı günü aldığımda bilgilerini paylaşacağım o zaman da görebilirsiniz net bir şekilde bimekste ki modelin DDR4 olup olmadığını bende emin değilim henüz :) Ram DDR4 ise sizin gösterdiğiniz laptoptan ram i daha yüksek ekranlar aynı işlemciler aynı ekran boyutu aynı sabit disk boyutu aynı tek farkı 7200 rpm olması siz bilirsiniz maddi sıkıntınız yoksa alın ama bence bir tek ekran kartındaki o fark için (hediye çeki ile beraber) 1.400 TL fazladan vermeye değmez.
    Ayrıca size önerim 5000 TL civarlarına çıkabilecekseniz masaüstü toplayın mobilite sizin için şart değilse kesinlikle masaüstü toplayın yardımcı olmaya da çalışırım size.
    Evril size soracağım bir konu var sizin aldığınız kutu içeriğinden SonicMaster hoparlör çıktı mı ? Bimekste kutu içeriğinde onun olduğu söylenmedi bana ancak internette kutu içeriğinden çıktığı söyleniyor acaba her kutuda var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFinarfin -- 26 Mart 2016; 22:13:58 >




  • MrFinarfin M kullanıcısına yanıt
    Dostum,sonicmaster N551 serilerinin hepsinde var ve evet kutunun icerisinden cikti.Bu hoparlör ile ses kalitesi fantastik...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram konusuna aciklik getirir sanırım  Asus N551VW-FY273T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M Asus N551VW-FY273T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Asus N551VW-FY273T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M




  • MrFinarfin M kullanıcısına yanıt
    Şu an piyasadaki oyunların hemen hemen hepsini hight ayarlarda akıcı bir şekilde çalıştıracak performansa sahip bir makinedir hiç şüpheniz olmasın. GTA da birkaç ayar ile 40 FPS aldığımı söylüyorum daha ne olsun.
    Emin ol isteklerini bire bir karşılayacak bir makine (çok yüksek beklentin olmadığı için böyle söylüyorum)
    Daha önce de söylediğimi yine tekrarlıyorum makinenin tek eksiği SSD onu da takarsanız tadından yenmez..
    Oyun kaydı falan yapmıyorum ancak 7. nesil işlemci 4gb veri yolu 16 lık ddr4 ....e artık sorun çıkartmaması beklenmez mi?

    Kısacası fiyat performans olarak gönül rahatlığı ile alınabilecek bir makine
  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    MrFinarfin detaylı bir şekilde tavsiyede bulunmuş ancak bir kaç şey de ben söylemek isterim.GTA tarzı oyunları ultrada oynamak istiyorsan ve maddi durumun da müsaitse bu cihazı alma monster iyi seçim bunun için....Fiyat performans cihazı istiyorum
    güçlü oyunları orta yada hight de oynarım sorun yok yakışıklı ,komplike ,multimatik olsun diyorsan bu cihazı kaçırmaaa
  • Kutu içeriği ile ilgili Bimekste bana bilgilendirme verilmediği için sordum SonicMaster hoparlör var mı diye teşekkür ederim. Sizde bimeksten almışsınız zaten model farkı olmaması lazım ve DDR4 bellek olmasına çok sevindim kendi açıma ben DDR3 olarak öğrendim ve ona razıydım :)
    Beklentilerim açıkçası yüksek daha doğrusu şöyle ki bunun bir laptop olduğunun bilincindeyim masaüstü performansı beklemiyorum beklentim yüksekten kastım benim isteklerimi yerine tamamiyle getireceğini düşünüyorum sizde tastiklemişsiniz teşekkür ederim Steamimde beni bekleyen totalde 400 gb falan oyun var ve sanırım en babaları mortal combat x ile middle earth shadow of mordor ki internetteki testlerde bunları ultrada 20-30 FPS de çalıştırdığı görünüyor 1 2 ince ayarla ultrada güzel FPS alınır diye düşünüyorum ki sizin GTA 5 te yaptığınız testte bunun kanıtı.
    hochimin_55 benim sana tavsiyem en büyük isteğin performans ve kalite ise masaüstü toplamanhttps://www.youtube.com/watch?v=2DiajOrDYX0 bu sana bir örnek olabilir buradaki 6000 TL ancak örnek olsun diye verdim. 21 - 23 inç bir ekran da aldın mı tadından yenmez :) Ancak dediğim gibi mobilite önemli benim için taşımam lazım dersen de evril e katılıyorum beklentin tamamen performans ise ve para sıkıntın yoksa monster al MSİ daha kalitelidir ama daha pahalı moster fiyat performans ürünüdür.
    Sana şu şekilde yardımcı olmaya çalışayım senin söylediğin monster güzel ve fiyatı 4.799 TL ( Tekrar söylüyorum para sıkıntım yok + Performans istiyorum + Mobilite istiyorum diyorsan) o laptopun 1 tane eksiği var aynı Asus ta ki gibi SSD yok ancak monster müşterilerine özelleştirme seçeneği sunuyor siparişi özelleştirerek istediğin eklemeyi yaparak yapıyorsun ve ona göre de bir fiyat veriyor sana. Monster a Samsung 120GB 850 EVO M.2 Sata SSD (Okuma Hızı 540MB / Yazma Hızı 500MB) eklenince ürün fiyatına 255 TL ekleniyor. Ürünün Ram i de 16 gb olsun dersen 16GB (2x8GB) DDR4L 1.2V 2133MHz SODIMM Ram in oluyor bu da ürüne 209 TL ekliyor. Rami 16 yapmak ne kadar gerekli tartışılır bu senin bileceğin iş ben sana yardımcı olabilmek adına rehber bilgileri sunuyorum. Monsterin kendi sitesinde daha ekleyebileceğin onlarca şey var ama eklemek istersen sana lazım olabilecek şeyler sadece bunlar. Ürüne sadece SSD eklersen ürün 5.099 TL oluyor sadece Ram eklersen 5.045 TL ikisini birden eklersen de 5346 TL hesap çıkartiyor site arada ki tutmayan fazla fiyatta sanırım işçilik için. Umarım yardımcı olabilmişimdir sen kendin araştır kendin karar ver bu kadar yükseğe çıkamam dersen de monsterın bir tık düşük modelini alıp yine bu eklentileri yaptırıp daha uyguna da getirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFinarfin -- 27 Mart 2016; 1:57:21 >




  • MrFinarfin M kullanıcısına yanıt
    saol dostum. monter hiç güven vermiyor aslında casper bile daha güvenilir bir marka imajına sahip benim icin : ) steamda bir sürü oyun aldım oynamıyıyorum gercek bir gamer degilim :) strateji oyunları oynarıms adece bu asus yeterde artar : ) steam link alayım amazonda lcd tv ye yansıtayım tatından yenmez : ) m2 sata slotu var mı ? yazıcıyı cıkarmalım boşuna : ) 80 dolara amazonda 250 gb ssd.

    http://www.amazon.com/dp/B00TGIVZTW/ref=twister_B00U82O92U?_encoding=UTF8&psc=1
  • MONSTER'in Tulpar modelini öneririm özellikle V4.3.1 Harika Tulpar modellerinin sıkıntısı çok az oluyor ben 4.1.1 modelini 1 sene kullandım en ufak sorun olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım beklentileriniz çok aşırı yüksek değilse ki öyle olduğunu söylüyorsunuz Asus işinizi her türlü görür ve de tasarım açısından Monster larin bir çoğundan güzel olduğunu düşünüyorum. Ebrqr da 3900 demiş arkadaş yanında ekstra alacakların yoksa uygun bir fiyat ancak yanında başka şeyler de alabilirim dersen mesela bir SSD alırım eklemek için vs dersen bimeks ten alabilirsin dediğim gibi 660 TL bipara veriyor bu senin maddi durumuna kalmış birsey. Ben Asus u alırsan pişman olacağını düşünmüyorum ama tekrar altını çoziyorum teknik özellikler üzerinden konuşuyorum şu an hezun kullanıcı deneyimim yok salı günü elime geçecek elime geçtiği günden itibaren kutu açılımı dahil bütün kullanıcı yorumlarımı iletirim
    Birde şunu eklemek istiyorum internetten alışverişlerin çoğunda laptoplar freeDOS oluyor mağazadan alırsan orijinal win 10 ile geliyor bunu da unutma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFinarfin -- 27 Mart 2016; 12:52:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evril kardes sana birsey soracağım Asus un kendi yazılımları içerisinde fan kontrolcüsü var mı ? Msi da vs var Asus ta var mı veya fan kullanımını ayarlayabilecegim güzel bir program biliyorsan paylaşırsan sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlar sizce bataryayı söküpmü kullanayım yoksa batarya üzerindeykenmi kullanayım prize takılıyken ?
  • malatyaspor32 hangi laptop olursa olsun bataryayı çıkartarak kullanmak batarya ömrünü uzatır bataryanın zarar görmesini engeller ancak o zamanda masaüstü bilgisayardan farkı kalmaz kabloya takılsan bilgisayarın kapanır. bu senin için sorun olmayacaksa bataryayı çıkartıp şarjda kullan ki bataryayı çıkartmasan bile her zaman şarjda kullan çünkü bir laptoptan en iyi performansı neredeyse her zaman prize takılıyken alırsın.
  • benim hp laptobu 5 yıldır bataryasız kullanıyorum batarya ile kullanmak gereksiz geliyor. batarya ayda bir kullansan yeter bence o da tamamen boşalınca bozuldugu için.

    ışık sızması filan var mı arkadaşlar ? diger başlıkta ışık sızması ölü piksel bip sesi gibi sorunlardan bahsediliyordu hep.

    bu bilgisayarın msata girişi varmış m2 sata degilmiş. eğer alırsam 250 gb lık msata almak şart.
  • hochimin_55 bende internette o sorunları duydum ancak evril zaten onun cevabını verdi ufak tefek birşeyler olduğunu ancak rahatsiz etmediğini söyledi yanlış hatırlamıyorsam. mSATA girişi olduğunu söylemiştim zaten daha doğrusu bimeks in sitesinde var yazıyor 2 adet mSATA girişi olduğu bilgisi var evet m2 sata değil mSATA dediğim gibi bu bilgiyi zaten vermiştim ben ayrıca 250gb bir SSD şart değil 120 gb bir SSD de gayet işini görür senin tercihin SSD de şart değil aslında sadece kalite standartlarını çok artıran birşey olduğu için lazım diyoruz. maddi durumun varsa tabiki 250 gb al zararı olmaz :) ama okuma yazma hızına dikkat ederek al mSATA SSD lerde okuma yazma hızlarında düşüklük ve sıkıntı olabiliyor o yuzden araştırarak almanı öneririm. 120 lik bir SSD sistemi ona kur en çok oynadığın 2 3 oyunu da ona at yeter bence




  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    ışık sızması olmayan cihaz bulman çok zor,sadece derecesi değişir benimkinde çok az mesela.Pıt sesi falan yok bende yada ben farketmedim ve olsa bile yazılımsal olduğu yazıyor forumlarda.Zaten bu cihazla ilgili bahsedilen sorunların yüzde doksanı yazılımsal
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.