Şimdi Ara

Asus N56VZ Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır bu dizüstü bilgisayarımı kullanıyorum. Önceden yüksek grafik içeren oyunlar oynadığımda laptobum ısınıyor ve fan bunu anlayıp hızlı bir şekilde dönmeye başlıyordu. Fakat yaklaşık 2 gündür laptopun fanı sürekli aynı devirde çalışıyor. Yüksek grafikli oyunlarda çok fena kasıyor ayrıca bilgisayar çok ısınıyor. Bazı programlarla cpu sıcaklık değerini ölçtüm ve oyunlarda 92 dereceye ulaşıyor. Fandan hava çıkışı çok az ayrıca hafif zorlanarak dönme sesi geliyor.

    Bunun bir çözümü varmıdır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    (gt 650m 2gb)



  • fan zorlanarak dönmesi bence ekran kartı tozla tıkanmış olabilir bende masa ustu var 3 4 ayda bir hava tutuyorum evim yola bakıyor ve pencere açılı bırakıyorsun ister istemez havalar çok sıcak iken bir çözum bulamadım buna ama dedim gibi bir hava tutur o karta belki çözum bulursun
  • Güç ayarlarında gelişmiş güç ayarlarına girin işlemci yönetimi var orada soğutma ilkesi var etkin yapın en yüksek işlemci durumu var onuda %70 seviyesine çekin ısı değerleri düşüş yapar.İşlemci seviyesini düşürmek oyunlarda performans kaybı yapmaz çünkü yarısını bile kullanmıyor.Bunda icecool soğutma sistemi bulunmadığından ısınma yapıyor normal bunun önceki n55 serileride aynıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.