Şimdi Ara

ASUS N56VZ İÇİN SSD TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.
    Bu laptop için çok fazla ssd tartışması yapıldı. Herkes kullandığı ssd'ye ait performansı, memnuniyetini ve tavsiyelerini yazarsa bu ürünü yeni alan ve alıcak pekçok arkadaşa yardımı olucağını düşünüyorum. Ayrıca tavsiyeleriniz varsa dile getirirseniz sevinirim.



  • corsair force gt öneriyorum, f/p olarak çok yukarılardadır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

    corsair force gt öneriyorum, f/p olarak çok yukarılardadır

    corsair force gt nin kullananlar klübünde epey bi sayfa okudum. bu laptoptaki performansını (okuma yazma laptobun açılış hızı vs ) şeklinde bilgilendirme yapabilirmisiniz. Ssd lerde anakart çok büyük bir unsur oluşturuyor çünkü. pekçok kişi anakartın yeterli uyumu göstermemesi yüzünden gerçek performansında kullanamamış veya mavi ekran almişlar.
  • sata 3 desteklemesi yeterli bunu tam kapasite kullanmak için, nasıl bir mavi ekrandan bahsedildiğini bilemiyorum. alırken kutunun içinde 3.5 - 2.5 dönüştürücü aparatıyla beraber geliyor. en son haziran 2012de çıkan 5.02 firmware update'i var. okuma ve yazma hızlarıda kapasitelerine göre farklı
  • Ben Kingston hyperx serisi aldım. 555 / 510 gibi bir performans sergiliyor. Ama buna takılma pek. Çünkü bi yerde gördüm bütün testlerde nerdeyse performanslr birbirlerine yakın görünüyor. O yüzden baz alınacak tek şey kalıyor geriye o da fiyat. En uygun hangisi olursa onu alın geçin. 5400 rpm veya 7200 rpm den sonra zaten her türlü ssd, uçak gibi gelecek.

    Dip not : ssd yi taktıktan sonra farkettim ki windows hiç bu kadar hızlı açılıp kapanmamıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.