Şimdi Ara

Asus N61JQ Fan susması sorunu Lütfen bir yardım eli uzatın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 8 senedir kullandığım hala daha cok memnum olduğum Laptopumda bi sorun var Anlık laptop fanı susuyor ve ekran o anda kitleniyor kapatıp açmadan hiçbir tepki vermiyor laptopum. Acaba sorun neyden kaynaklanabilir yardımcı olurmusunuz??? Ayrıca Fanı değişmen gerek derseniz N61jq Jx091v modeli laptop um a uygun fanı nerden bulabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • İçini açıp bakmak lazım, uygun fan setlerini N11 veya benzeri sitelerden veya bilgisayar parçası, notebook servislerinde bulabilirsiniz sanırım ancak öncelikle temizlik yapmanız ve mevcut sıcaklığınızı ölçmeniz faydanıza olur.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Daha 2-3 ay kadar oldu fan temizliği ve termal macun çektirdim. Sürekli olan bir sorun değil ısınmayla bi alakası olduğunu sanmıyorum ısınma yok laptopda çünkü. Sadece bazen bilgisayarı açtığımda açıldıkdan 1-2 dk sonra anlık bir susma oluyor 1 saniye susup tekrar çalışmaya başlıyor buda sistemi kilitliyor ekran donduğu için tekrar kapat- aç yapıyorum bu 5-6 kez tekrarlarnıyor bazen. Mesela şuan 6 saattir çalışıyor susma söz konusu değil yada ısınma sorunu yok. Ama bazen yapıyor bu sorunu ve çok sinir bozucu olmaya başladı, tabi normal kapanmadığı için laptop sisteme zarar verdiği oluyor arada sistem geri yükemesi yapmak zorunda kalıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piskopat0000 -- 29 Ağustos 2015; 1:24:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.