Şimdi Ara

Asus Notebook Alacağım Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba.Ben Asus'un X541UV-XX206TC adlı modelini almak istiyorum.Sizce nasıl bir notebook?Kullananlar varsa cevaplandırsın lütfen.Oynayacağım en ağır oyun ya GTA5 ya da Dota2(İkisinide medium ayarlarda akıcı oynatsın yeter.).
    Özellikleri:
    Intel Core I5-6198 İşlemci(Ki bu 5.nesil bir işlemci).
    8GB Ram
    1TB HDD
    4GB NVIDIA GeForce GT920MX Ekran Kartı

    Yorumlarınız için teşekkürler







  • Butcen ne kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oralardaydim

    Butcen ne kadar

    Bilgisayarı bugün sipariş verdim 2 güne gelir.Ben sadece GTA5 i medium da akıcı oynatmaz mı diye sormuştum.Cevaplarsanız sevinirim.
  • 940mx medium-normalde akici oynatiyor 920m icin bisey diyemeyecem diger bilesenlerinde etkisi var ama lowda oynatir diye dusunuyorum. Youtube'tan bi bak istersen test videolarina.
  • Öncelikle GTA V'de en düşük ayar medium . Low yok koymamışlar. Öncelikle GT 740M 2 GB ekran kartı en
    düşük ayarlarda oynatıyor. GT 920 MX'i sen düşün artık. Ama işlemcinin sonunda U yazıyorsa oynatmaz gibi.
    Sonunda MQ - HQ - K yada QM yazması lazım. U'lar da oynatıyo ama arada bir 4 - 5 saniyelik kasmalar yapıyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll72 -- 1 Ocak 2017; 21:54:12 >
  • Oynatır ama düşük ayarlarda diye tahmin ediyorum. O kartı alacağına çok cüzi bir farkla 940mx modelli bir laptop seçersen fiyat farkına göre daha iyi randıman alırsın.

    İşlemciden yana sıkıntı olmaz.
  • Peki.Ya Dota'yı yüksek ayarlarda oynatır mı??
  • Troll72 kullanıcısına yanıt
    işlemci HQ
  • Evet işlemci hq ise dota da gta v te bf 4 te oynarsın. Bu arada düşük ayarlarda oynatır diyenler hiç oynamamış heralde 920MX bide 4 gb dalgamı geçiyorsunuz 4 gb ekran kartı high ayarlarda oynatır. Hiç takma kafaya inanmıyorsan benchmark yaparsın.
  • Troll72 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.İyiki bu laptobu almışım.Şuan ondan yazıyorum ve çok memnunum.GTA5'te normal ayarlarda oyun akıyor adeta.Alacaksanız hiç şüphe etmeyin.ÖNEMLİ!!!!!!EKRAN KARTI DRIVERLARINI GÜNCELLEYİN!!!!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLeblebi -- 4 Ocak 2017; 17:31:3 >
  • Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. Bi tane razer hammerhead al bi tanede gaming mause al artık e - sportsa gidersin :D
  • Troll72 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Para biriktirebilirsem dediklerini alacağım.Şuan bu bilgisayarı aldığım için bütçem baya kısıtlı.Herhalde bir iki aya alırım:)
  • TheLeblebi kullanıcısına yanıt
    Sormak istediğin bişey olursa sor. Her konuda yardımcı olurum :D.
  • Troll72 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öncelikle.Yalnız tek bir sorun var.Garantiye gidip bilgisayara termal macun sürdürebilirmiyiz?Ücretli olsa da olur.Sadece garantiden çıkmasın.Cihaz çok hoşuma gitti.Kesinlikle kırmızı modelinden alın.Her türlü oyunu oynayabiliyorum medium ya da lowda da olsa.Benim işimi gayet iyi görüyor.Bir de ek soğutucu alırsanız cihazda en ufak bir takılma olmuyor.Yaklaşık 8 saat oyun oynadım bilgisayar bana mısın demedi.Asus kalitesi...




  • Aldigim her highend Asus laptop en az 5 sene kullanilmistir. 3 defadir Asus aliyorum. 4uncu laptop ta Asus olacaktir kanaatindeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhacirz M kullanıcısına yanıt
    Ben ilk Asus alıyorum.Bi ara bi tane pc topladım o beni 7-8 yıl götürdü.Sonra ana kartı yandı.Ana kartı yandıktan sonra uygun anakart bulamadık pc baya eski olduğu için.Sonra da hurdaya gönderdim pcyi.1 yıldır pc'im yoktu(Vardı ama kullanmıyordum durumu o kadar vasattı.).Para birikince laptop arayışına geçtim.Neden masaüstü toplamadın??diye soruyorsanız şu sıralar çok fazla yere gidiyorum ve bir laptopa ihtiyacım vardı normal olarak.Bi 10-15 gün çok sıkı araştırdım telefonumdan.Sonunda bütçeme uygun ve istediğim oyunları kaldırabilen bir tek bunu buldum.Casper falan da vardı da bi ara Casper kullandım ama hiç memnun kalmadım.O yüzden Casper'ı eledim.Teknik servisi ve kronik sorunları yüzünden bir kaç markayı da eledim.En son geriye bu kaldı.Hayatımda ilk kez Asus laptop kullanacaktım.Hadi bakalım dedim ve aldım.İyiki de almışım çok memnunum.Bir daha laptop alırsam Asus alacağım.Çok şükür ki şu zamana kadar hiçbir problemi yok.




  • Ne kadara ve nereden aldığını söyleyebilirimisin bende almayi düşünüyorum
  • Shuard kullanıcısına yanıt
    Evkur'dan 2300-2350 civarı bir fiyata aldım(Mağazadan).İstersen linkini atayım:http://www.evkur.com.tr/asus-x541uv-xx206tc-intel-core-i5-6198-islemci-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-ekran-karti-156-ekran-windows-10-isletim-sistemli-kirmizi-dizustu-bilgisayar#horizontalTab2 internet sitesinde ekran kartı 2gb yazıyor.Ondan da sipariş verebiirsin.AmaEvkur'a gidersen 4gb modelini bulabilirsin:)
  • TheLeblebi kullanıcısına yanıt
    Asus'a mail yollayıp sorabilirsin. Ben sadece monster kendi termal macun sıkınca garantiden çıkmıyor diye biliyorum. Ama monster'a gidip asus laptop vermek biraz ayıp olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.