Şimdi Ara

ASUS P4S-X DEKI SORUN!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS un Sis Chipsetli anakartını kullanmaktayım.Modelini soracak olursanız P4S-X. Fakat kaç kere windows larını kurmama rağmen 14 adet bilgisayarımda da FFFF:0000FFF gibi özel durum oluştu hata uyarıları almaktayım.Windows larını sıfırdan 3 kere kurdum,www.asusturk.com sitesinden güncel driver larını indirdim sorun yine düzelmedi.Mesela Fifa larım açılırken hata uyasırı veriyor.Ayrıntılarına baktığımda ise Kernel32.dll hatası yazıyor.Sizlere asıl sormak istediğim soru ise şu:Anakarttan driver ları yüklerken Sis Agp driver ını yüklemesem acaba ne tür problemler yaşarım.Birde driver tanıtım sırasını ne şekilde önerirsiniz?



  • Keşke intel işlemciye intel çipset alsaydınız,değiştirme imkanınız varsa değiştirin.Sis çipseti mühendislik olarak idare eder ama driverları henüz düzelmedi.Hem via hiperionda hem de siste agp driverlarını yüklememek bazen işe yarıyor.Driver yüklemek için önce windows,sonra sp1 veya updateler,sonra çipset driverı,ASPI'ler,direkt x,ekran kartı,ses çipi sırasıyla kurabilirsiniz..
  • Aynı sorun bende vardı,denemediğim şey kalmadı,düzeltemedim.En sonunda gidip üstüne para sayarak intel chipsetlisini aldım,şimdi mutluyum huzurluyum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.