Şimdi Ara

ASUS P525 yeni ROM 624MHZye overclockmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *yeri değilse hemen başka yere alınabilir*

    merhaba arkadaşlar. ben de aranıza yeni katıldım ikinci el bir 525 alaraktan. aslında şöyle programlara falan bakıyorken ve WM 5i nasıl 6 veya 6.1 yaparım derken makinenin overclock yapılabildiğini gördüm 520 mhz'ye sonra bir yerde de 624mhz'ye overclock yapıldığını gördüm. pek şaşırdım bea... bu makine 416 mhz sonuçta. deli gibi olur heralde. (http://www.pdamobiz.com/forum/PDAforum_posts.asp?TID=134691&PN=1) tabi yazılar çinçe hintçe mi artık bilemem ancak anladığım, forumdan izlediğim kadarıyla bu ROM XDA'DAKİ vivi denilen eleman tarafından geliştirilmiş. ben upgrade yapmayı hiÇ bilmem daha program yüklemeyi bile bilmiyorum. öğreneyim önce değil mi? sonra kurcalaya kurcalaya kurdunu çıkarırız.

    dosya aşağıda 40mb kadar. ben indirdim içinde ROMGalaxy.nb0 adlı bir dosya var sadece. Bu işin uzmanı arkadaşlar var mutlaka bilirler ve denerler

    bize de stabil ise nasıl yüklendiğini öğretirler..



    http://www.tempf.com/retrieve.php/Mobiz_6_Club_Version_624Mhz.rar.rar?
    filekey=1211115963.82589_Mobiz_6_Club_Version_624Mhz.rar.rar&mime=application/rar (rar?filekey bitişik olacak)

    bu arada hangi programları kuracağıma az çok karar verdim ama sizden en yararlı program linklerini rica ediyorum arkadaşlar....

    hayırlı akşamlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyuksel78 -- 20 Mayıs 2008; 23:40:56 >







  • Kurmak Kolay ama; bence stabil olmayan ROMları kurma . Kurmak için USB den Bağla cihazını Eğer Bölge Kodu Kırık değilse UnlockLangID.exe ( İndirdiğin Dosyanın içinde olabilir yoksa bul ) SD kartına yükle çalıştır cihazdan Bölge Kodunu 0 (sıfır ) yapar sonra ActiveSYnc yi kapat ( Ctrl+ Delete den wcescomm.exe sonlandır ) sonra Cihazının Kapama Düğmesi ( Güç ) + Ses Kayıt + Reset ( Kalemle Reset e bas ) üçüne aynı anda bas beyaz bi ekran açılacak USB update vs. yazacak sonra indirdiğin dosyanın içindeki UpdateROM.cmd ye bas ( Klasörün içinde USBLoader.exe - GalaxyII.NB0 ve Update ROM olmalı ) Dos ekranında bir kaç enter yap saymaya başlar ve Yüklenir iş bitince Kırmızı Olarak Reset atın yazısı çıkar Cihazın da . Kesinlikle Yarıda Kesme Yüklemeyi . reset Cihaz Hazır . Ama Eğer az çok anlamıyorsan 624 Mhz ROM deneme Cihazı tamamen kaybetme ihtimalin var.

    Kolay Gelsin ,




  • teşekkürler kardeş, yalnız ben daha çok yeniyim. önce iyice öğreneceğim pdayı sonra yüklerim. tabi bu romu da değil denenmiş ve sorun çıkarmayanları. bunu araştırıken buldum yalnızca. uzmanı vardır bu işin dener, yükler, stabilse, sorun çıkarmıyorsa bizede haber verir belki diye koydum.

    sonuçta demek bu aletler 520mhz'de olabiliyor, 624mhz'de. bu arada bi yerde gördüm 520mhz'ye overclock edince 3.parti uygulamalar (java ve WLM yhariç)üklenemz diye. nedir bu 3.parti uygulamalar?. oyunlardan ve programlardan mı söz ediyor..



    quote:

    Orjinalden alıntı: Hayaletx

    Kurmak Kolay ama; bence stabil olmayan ROMları kurma . Kurmak için USB den Bağla cihazını Eğer Bölge Kodu Kırık değilse UnlockLangID.exe ( İndirdiğin Dosyanın içinde olabilir yoksa bul ) SD kartına yükle çalıştır cihazdan Bölge Kodunu 0 (sıfır ) yapar sonra ActiveSYnc yi kapat ( Ctrl+ Delete den wcescomm.exe sonlandır ) sonra Cihazının Kapama Düğmesi ( Güç ) + Ses Kayıt + Reset ( Kalemle Reset e bas ) üçüne aynı anda bas beyaz bi ekran açılacak USB update vs. yazacak sonra indirdiğin dosyanın içindeki UpdateROM.cmd ye bas ( Klasörün içinde USBLoader.exe - GalaxyII.NB0 ve Update ROM olmalı ) Dos ekranında bir kaç enter yap saymaya başlar ve Yüklenir iş bitince Kırmızı Olarak Reset atın yazısı çıkar Cihazın da . Kesinlikle Yarıda Kesme Yüklemeyi . reset Cihaz Hazır . Ama Eğer az çok anlamıyorsan 624 Mhz ROM deneme Cihazı tamamen kaybetme ihtimalin var.

    Kolay Gelsin ,




  • vay be süpermiş pda e overclock
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.