Şimdi Ara

Asus P5N-E SLI muadili anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce C2D 6420 2.13 Ghz@3200 Sürekli kullandığım 2x1 Ghz'lik 800 Mhz ramlerimin olduğu bir donanımım vardı. Şu an yeni bir donanım toplamayı düşünüyorum. İşlemci olarak c2d 6750'yi almayı düşünüyorum. Anakart olarak da Asus P5N-E SLI 'a muadil bir anakart tavsiyesine ihtiyacım var. Tavsiye edeceğiniz anakartın:
    1- Fiyatı kdv hariç 130-140 $ Olması
    2 - O/C potansiyeli iyi olması şart.
    3 - harici sata2 desteği olması (Olmasa da olur)
    4 - Raid desteği olması şart
    4 - c2q (4 çekirdek) desteği olması lazım.
    5 - SLI desteği olmasada olur...
    Asus P5N-E SLI ile ilgili link Tıkla
    Bu özelliklere sahip anakart tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler...







  • anakartı neden değiştiriyosunki işlemciyi değiştir yeter anakartın iyi bence
  • SLI olması beni rahatsız ediyor, benim için gereksiz bir özellik. Ayrıca O/C da kuzey ve güney köprüleride epey ısınıyor. Onun haricinde sli özelliği yerine daha ucuz yada daha farklı bir özellikli bir anakart arıyorum. Yoksa c2d 6420 ile süper pi testlerinde ilk onu zorlayan bir anakarttı hi level (6-6-6-31 2T değerlerine rağmen).Şu n imzamdaki donanımı sattım, yeni bir donanım aradığım için böyle bir başlık açmayı uygun buldum..
  • p35c-ds3 al kanka ben buna karar verdim siparişide verdim.. digeri cok pahalı geldi bana
  • o fiyat aralığında gigabyte p35 - s3 var ... bu kartta ich9 olmasına rağmen gigabyte çipi sayesinde sata raid yapabilirsin diğer ich9 çipi kullanıpta sata raid yapabilen kart yok bunda 6 sata portu var 4 tanesini ich9 2 tanesini gigabyte kullanıyor ... p35-ds3l yi tavsiye ediyolarda bence çok kötü bir anakart ses kartı s3 den kötü sata raid özelliği yok tek özelliği katı kapasitör olması yurt dışında ds3l denen kart s3 den ucuz bir kart olmasına rağmen burdaki ithalatçılar daha pahalıya satıyo sivrizekalılar millet te yiyo bunu hayret ediyorum ... halbuki s3 de işlemci ve önemli komponentler katı kapasitör bunla beraber Low RDS(on) MOSFET Design ve Ferrite Core Choke Design da mevcut işlemci çevreside 6 fazlıdır bana göre p35ds3L den çok daha kaliteli bir anakart ... gigabyteyide kim getiriyosa Türkiye ye çok pahalıya satıyo bence fiyatları düzenleseler iyi olacak keklenmeyelim yani yurt dışı fiyatları ortada üstelik asus p5kc ddr3 destekleyen kartlar 165 dolara indi tabi aynı şey asus içinde geçerli örnek verdiğim kart yurt dışında 120 dolar biz bide %18 kdv ödüyoruz ... p35-s3 yurt dışı fiyatı 105 - 110 civarı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.