Şimdi Ara

ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP kullanıyorum 2 yıldır. Bu süreç içerisinde Wi-fi özelliğini hiç kullanamadım. Sürücülerini yükledim, donanım sorunsuz tanındı ve çalışıyor. AP modunu seçiyorum yazılımla telefon ya da notebook görüyor ama bağlanmıyor. Tekrar tekrar aygıtı, yazılım ve sürücülerini kaldırıp yeniden yükledim değişen bişey olmadı. Modemim kablosuz değil, bu kartın Wifi özelliğiyle bu açığı kapatırım diye düşünmüştüm ancak, tam bir hayal kırıklığı yaşadım.
    Bu kartı kullanan arkadaşlara sorum; anakartın bu özelliğini sorunsuz kullanabiliyor musunuz..? Yani herhangi bir bağlantı veya kopma sorunu olmadan kablosuz bir aygıtla anakartın AP'sine bağlanıp internette gezinebiliyo musunuz..? Bu konu hakkında yorum ve fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. O kadar para bayıldık ancak, gel gelelim kartın en gözde özelliğini kullanamıyorum. :/

    Saygılar..







  • Wifi Ap özelliğini kullanabilmeniz için kablosuz ağ bağlantısına(acess point,wireless modem vs.)ihtiyacınız var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ay_erdi

    Wifi Ap özelliğini kullanabilmeniz için kablosuz ağ bağlantısına(acess point,wireless modem vs.)ihtiyacınız var


    Anakartın üzerinde bir USB Wireless kart var zaten. Arkasında da 2 adet anten çıkışı var, antenlerini bağlıyosun, AP moduna alıyosun ve Ethernetten bağlı olan interneti kablosuza çeviriyor. Kısaca mantığı bu.. Yani olması gereken herşey mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.