Şimdi Ara

asus rampage 3 formula 2 farklı ekran kartı kullanmak ( çift ekran kartı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Asus rampage 3 formula anakartımda pny quadro fx 580 ve radeon hd 6670 ekran kartlarını aynı anda kullanmak istiyorum. quadro malum 3ds max autocad gibi programların kullanımında, 6670 ise oyun ve tv out için kullanıcam. Tv out yapılabildiğini forumdan öğrendim ama aynı monitöre ikisini birden nasıl bağlayabilirim bunu bilemedim. Dizüstü bilgisayarlardaki gibi bir sistem olarak kullanmak istiyorum açıkcası.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cover_dr

    Merhabalar arkadaşlar. Asus rampage 3 formula anakartımda pny quadro fx 580 ve radeon hd 6670 ekran kartlarını aynı anda kullanmak istiyorum. quadro malum 3ds max autocad gibi programların kullanımında, 6670 ise oyun ve tv out için kullanıcam. Tv out yapılabildiğini forumdan öğrendim ama aynı monitöre ikisini birden nasıl bağlayabilirim bunu bilemedim. Dizüstü bilgisayarlardaki gibi bir sistem olarak kullanmak istiyorum açıkcası.

    aynı monitöre 2 ekran kartı bazı ekranlarda olabiliyor 2 dvi çıkışı falan oluyor
  • en kötü ihtimal kvm switch kullanabilirm sanırım.
  • aynı monütöre bağlarsında aralarında geçiş yaparak kullanabilirsin...
  • ben şu anda bağlantıyı yaptım mönitör arada titriyor. ikinci ekran kartını görmüş olmasına rağmen geçiş yapamıyorum. oyunları felan şu ekran kartı ile çalıştır diyemiyorum. bunlar için yapmam gereken ayarlar neler acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.