Şimdi Ara

ASUS ROG GL703VM Hoparlör Cızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Asus ROG GL703VM-GC035T modelini kullanmaktayım aldığım ilk günden beri hoparlöründe sıkıntı olduğunu düşünüyorum ancak Asus Türkiye servisinin eline aldığı ürünü berbat ettiğini duyduğum için servise göndermeye korkuyorum. Sorunun videosunu aşağıda gönderiyorum, benzer bir sorun yaşayan çözüm bulan ya da tavsiyesi olan var mı?







  • hoparlorun patlak servise gönder çekinme
  • Hoparlör kutudan çıkar çıkmaz patlak olabilir mi
  • https://www.youtube.com/watch?v=sCRrxGWyu5E

    normalde boyle ses cıkması lazım sen karar ver
  • Ama ilginç bir şekilde yüksek basslı seslerde hiçbir cızırtı yokken sadece piyano sesi gibi tiz seslerde cızırtı yapıyor.
  • https://www.youtube.com/watch?v=z1fadkdxAX0 tiz hoparlor sorunlu bunu son ses dınle keyıfsızlık gelıyor ise degiştir hatta para iadesi iste vs ses önemli
  • Bakalım bugün satın aldığım yere gidip deneme yapacağız ne sonuç çıkacak
  • gelmisine G kullanıcısına yanıt
    merakla beklıyorum bakalım ne diyecekler
  • Bugün cihazı satın aldığım Media Markt'a gittim ve benim cihazımla birlikte orada birebir aynı olan teşhir ürününü de denedik. Sonuç vahim 10.000,00 TL gibi yüksek bir fiyat bandına sahip olan bu cihaz doğuştan sakat. Bu cihazın serisinde ses sorunu mevcut. Ve bu sorunu Media Markt çalışanları ve şefleri de şaşkınlıkla karşıladılar. Ve bizim nacizane tespitimize göre çok kouvvetli olan höparlör ve subwoofer cihazın kasasına her temas ettiğindi titreşim ya da cızırtı denen rahatsız edici ses oluşuyor. VE mantıken bunun çözümü için cihazın tasarımı değişmeli ve servisin de bunu yapabilmesi mümkün değil. Şimdi ben bu cihazı iade etsem ve bedel iadesi talep etsem cihazın fiyatı benim aldığımdan beri 2.500,00 TL arttı ve dengi cihazlarda da durum aynı. Yani ben elime geçen parayla donanım olarak çok daha düşük bir model alabileceğim. REZİLLİK!
  • gelmisine G kullanıcısına yanıt
    para nı al en temizinden 2019 da yenı gelen notebook alırsın daha iyi sistemlerden keş para her zaman degerlidir.
  • Paramı talep edeceğim ve bir daha ASUS mu? ASLA! Bir marka bu kadar dibe vurabilir.
  • Süreci başlattık bakalım hem ASUS'un hem de MEDIA MARKT'ın ne kadar çözüm odaklı olduğunu göreceğiz. ASUS notebook kullanıp bu sorunu yaşayan arkadaşlar da tecrübelerini bana aktarırlarsa çok sevinirim.
  • gelmisine G kullanıcısına yanıt
    ürün servise gönderilir iade ve degişim belgesi yollar. Ürün var ama bozuk demişssiniz ürün olmadıgı için para iadesi alırsınız. Her yerde kural işleyiş böyle. Saglam urun olsa idi yenisini verirlerdi. Logitech markası laptop cıkarsa gözüm kapalı alırım mesela ben servis yönünden cok iyiler . Mausumun algılıyıcısı kaybolmustu .yurt dısı cagrı merkezını aramıstım nasıl temın edebılırım dıye cokta pahalı bır urun degıldı gercı aynısından bedava adresıme gonderdıler ingiltereden :D

    para iadesinde soyle bir sorun olabilir taksitlendırme ile aldıysanız taksit taksit paranızı verebılırler. Bu durum banka ile ilgili

    buyuk ihtimal 15 gun ıcınde paranızı alırsınız .sıkıntınız olmasın akla gelen başa gelir hesabı olmasın.

    ryzen işlemcili 2080 li notebooklar gelir seneye onlardan alırsınız.
  • İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlandırırız süreci bakalım. Para iadesi alıp doların ve fiyatların düşmesini bekleyerek dua edeceğim herhalde :) Logitech konusunda dediklerinize harfiyen katılıyorum :)

    Taksitle almıştım ama tüm taksitler 1 ay önce ödenmişti. Yıllardır AMD kullanırdım ilk kez Nvidia aldım bana iyi gelmedi sanırım :)
  • Benim laptopta da elektrik patlamasi gibi ses geliyor hoparlörden ama işin garibi kulaklık takiliykende arada bu ses kulakliğa geliyor. Heralde ses kartında falan sorun var yolladım servise ama bir sorun yok dediler. Birde servise göndermeden önce 8 saniyede açılan bilgisayar her şeyi denememe rağmen artık hep 18-20 saniyede açılıyor yani bir şey demek istemiyorum ama ben daha servislere bir ürün teslim etmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 22 Aralık 2018; 9:36:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    linux live veya windows 7 live cd ile açıp deneme yaptınız mı problem oluyor mu
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam sadece windows 10 farklı sürümlerinde denedim. Sorun şöyle mesela anlatayım basitçe diyelim bir bir müzik açtınız sesli yerinden sessize veya tam tersine geçince ufak bir patlama oluyor sanki priz patlaması gibi. Bu bazende kendi kendine boştayken oluyor.
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    linux live usb olusturun usb den acın notebooku. sorun yok ise en azından sorunun wındows kaynaklı oldugunu ogrenmıs olursunuz .
    driver boster programı ile ayrıca bır guncelleme yapınız. güncellemeyi ses drıver sildikten sonra yapın tabiki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asus gl702

    Hayır hocam sadece windows 10 farklı sürümlerinde denedim. Sorun şöyle mesela anlatayım basitçe diyelim bir bir müzik açtınız sesli yerinden sessize veya tam tersine geçince ufak bir patlama oluyor sanki priz patlaması gibi. Bu bazende kendi kendine boştayken oluyor.
    Merhaba, maalesef sizin yaşadınğınız sorun da ASUS ROG larda sıkça rastlanan bir sorun. ASUS notebookların ses sistemlerinde türlü türlü arızalar mevcut ve sizinki de sıkça rastlananlardan.

    Sizin arızayla ilgili bir video paylaşacağım bakın bakalım bu mu?





  • gelmisine G kullanıcısına yanıt
    Ses bu hocam ama çok arada oluyor. İlk başlarda elektrikle ilgili olduğunu düşündüğümden korkuyordum ama artık çokta takmıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.