Şimdi Ara

Asus Rog / Legion 5 Pro / MSI Katana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üst edit. MacBook alarak alışverişi sonlandırdım. İlk gün için izlenimlerim kullanışlılık bakımından harika. Özellikle iPhone kullanıyorsanız birbirine uyumluluğu inanılmaz güzel yapmışlar.


    Arkadaşlar fiyattan bağımsız olarak düşünmenizi istiyorum öncelikle. Hali hazırda kullandığım bilgisayarım 10 yıllık Lenovo z500. Ancak kasasında kopma ve ufalanmalar meydana geldiği için artık değişim zamanının geldiğini düşünüyorum.


    Oyun oynayan birisi değilim ancak zaman zaman oynarsam da fena olmaz. Açıkçası bilgisayarımın eski oluşu beni oyundan uzaklaştırdı işim olmadıkça tuşuna basmaz oldum. Her şeyi telefondan halletmeye çalışıyorum.


    Sizce bu cihazlardan hangisini tercih etmem mantıklı olur? Performans/kompakt ve taşınabilirlik bakımından değerlendirirseniz sevinirim.


    ikinci bir seçenek ise hiç maceraya girmeyip MacBook Air m2 alıp geçmem olur. Hem oyun oynamam hem de hafif, kullanışlı, uzun şarjlı ve uzun ömürlü bir cihaz diye düşünüyorum.

    Asus Rog / Legion 5 Pro / MSI Katana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak190591 -- 23 Temmuz 2023; 13:4:18 >







  • Oyun bakımından

    1 Msı 4070

    2 Asus 4060

    3 Lenovo 3060

  • Kalite bakımından


    1 Asus 4060

    2 MSI 4070

    3 Lenovo 3060


    Apple ise tamamen zevk meselesi. Uzun süreli Windows kullanıcıları genelde IOS'dan memnun kalmayıp tekrar Windows'a dönüyor. Ama tamamen zevk meselesi dediğim gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.