Şimdi Ara

ASUS ROG PHONE 6 PRO 512GB 18GB RAM + Aeroactive soğutucu 6 FULL KUTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 ASUS ROG PHONE 6 PRO 512GB 18GB RAM + Aeroactive soğutucu 6 FULL KUTU
    Arkadaşlar telefon ülkede satılmıyor malumunuz bir tanıdık vasıtası ile getirttim ve kutularının poşetlerine kadar ben söktüm ilk açan kişiyim 1 ay oldu olmadı alalı 1 hafta kadar kullandım Pubg Mobile için almıştım oyunu bıraktığım için satacağım kollarım ağrıyor artık 4 yıldır bıhtıh vakitte yok eskisi gibi. Çok temiz hiç bir sorunu yok ne donanımsal ne yazılımsal her şeyi ilk günki gibi duruyor paketleri kutuları poşetlerine kadar sıfır gibi aketleyip yollayacağım.

    telefona hiç hat takmadım yani kayıt problemi yok eğer hat takarsanız 8 ay sonra kayıt ettirmezseniz görüşmelere kapatılır tabi istediğiniz zaman kayıt ettirdiğinizde tekrar aktif olur.

    Ürünün amerika fiyatı $2000 sadece onun fiyatı gümrüksüz kargo masrafsız 37-38 yapıyor bunun fan ı da 3 bin tl civarı tutuyor vergisi algısı kargosu derken. Telefona kar marjı konsa uçar gider benim kar elde etmek gibi bir derdim yok alıcısına hayırlı olsun.











    Fiyat : 36000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • İyi para.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.