Şimdi Ara

Asus ROG Phone 8 ve 8 Pro yan yana görüntülendi: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus ROG Phone 8 ve 8 Pro yan yana görüntülendi: İşte tasarımı
    Akıllı telefon pazarında oyuncu odaklı ROG Phone modelleri ile varlık gösteren ASUS, çok yakında ROG Phone 8 serisini piyasaya sürecek. Daha önce sizlere akıllı telefonların özelliklerinden bahsetmiştik. Geçtiğimiz saatlerde ise Asus ROG Phone 8 ve 8 Pro'nun tasarımını ortaya koyan CAD görüntüleri paylaşıldı.



    Asus ROG Phone 8 ve 8 Pro yan yana görüntülendi



    Kaçıranlar için ROG Phone 8 ve 8 Pro'nun 8 Ocak tarihli CES 2024 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Paylaşılan CAD görüntüleri ise her iki telefona erken bir bakış sunuyor diyebiliriz. 



    Asus ROG Phone 8 ve 8 Pro yan yana görüntülendi: İşte tasarımı
    Buna göre ROG 8 ve 8 Pro, düz çerçeve ve güncellenmiş kamera adasıyla yenilenmiş bir tasarımı benimseyecek. Bir diğer tasarım güncellemesi ise telefonların ön yüzünde yapılmış. ROG Phone 7 serisine kıyasla artık delikli bir tasarıma geçiş yapılıyor. Ekran çerçeveleri ise büyük ölçüde kırpılmış. Raporda ayrıca ROG Phone 8'in 163,8 x 76,8 x 8,9 mm boyutlarında ve 225 gram ağırlığında olacağı belirtiliyor.



    Asus ROG Phone 8 ve 8 Pro neler sunacak?



    Sızıntılara göre Asus ROG Phone 8 ve 8 Pro, ön yüzünde FHD+ çözünürlük 165Hz yenileme hızı sunan 6,78 inç AMOLED panele sahip olacak. Bu panele ise Gorilla Glass Victus 2 ve 2.500 nit'e kadar tepe parlaklık eşlik edecek. Geekbench'ten gelen sızıntılar ise 24GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 3 platformunu doğrulamış durumda.



    Ayrıca Bkz.15 saat pil ömrü sunan yeni Intel işlemcili Asus Zenbook 14 OLED tanıtıldı



    Kamera bölümüne gelecek olursak, her iki telefonun 13MP ultra geniş, 50MP birincil ve 3x optik yakınlaştırma sunan 32MP telefoto sensörlerinden güç alması bekleniyor. Ön yüzünde ise 32MP selfie kamerası bulunacak. Ayrıca ROG Phone 8'in Android 14 ve 65W hızlı şarj sunan 5.500mAh pil paketi ile kutudan çıkacağı beliritliyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/asus_rog_phone_8_and_8_pro_leak_in_officiallooking_renders-news-60920.php







  • 2 sene zar zor güncelleme verip kesmeye devam ettikçe kendini rezil ediyor asus

  • zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun resmi olarak bize gelmediğini biliyorsunuz dimi ?

    Asus zenfone 3 kullanıyor annem halen stabil ve pili başarılı keşke diğer firmalarda böyle olabilse keşke

  • fukarakoala kullanıcısına yanıt
    Adam güncellemeyi kesiyor demiş, çin piyasasına özelde olsa güncellenmeyen cihazlar, belkide doğrudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erellach -- 18 Aralık 2023; 10:8:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erellach kullanıcısına yanıt

    Merhabalar güncelleme denilen şey illa deli gibi gelmesi ne kadar mantıklı sizi güncel androidde ve stabil arayüzde tutuyorsa yeterlidir. Su anda zenfone 3 deki arayüz kalitesi inanın güzel. Samsung telefon kullanıyorum su anda durmadan birşeyler geliyor ama ne kadar stabil olduğunu tartısırız.

    Ülkemize resmi olarak satış olmadığı için bu bolgede iken hangi bölgede çalışacak olacak buda önemli. Olan bölgenin güncelleme almasıyla alakalı durum oluyor :)


    Çinden geliyor türkiyede satılan çoğu rog phonelar arkasında tencent yazıyor. Güncelleme olarak çin bölgesini sorabilirler. Kaldıki pasaport kaydı haricinde kayıt yöntemi yok diye biliyorum.(direnç vb)

  • fukarakoala kullanıcısına yanıt
    Benim şahsi düşüncem şuanki telefonum android13 ile geldi kesinlikle 3 sürüm güncelleme alması lazım android16 sonrası önemli değil eğer almıyorsa çöp markadır tekrar cihaz almam.çin pazarına güncelleme geliyorsa bu telefonada gelir, zaten rom dosyasını sitelerinde paylaşıyor çin ve Avrupa sürümü olarak. Son olarak benim cihazımda pasaport kaydı yok IMEI gömdük cihazı satan kişi halletti sağolsun imei atlmasa bile o parayı verceğime b firmasının bir telefonunu alırım 2 cihaz kullanırım yine o vergiyi ödemem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.