Şimdi Ara

ASUS ROG STRİX 1660 SUPER 70 DERECEYE ÇIKIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın Aleyküm şu an bende Asus Rog Strix 1660 Super 6GB OC EDİTİON var yaklaşık 3-4 hafta önce (fanlar 55 dereceden sonra dönerken) 65 dereceyi geçmiyordu, fanlar açıkken 61 dereceyi geçmiyordu fakat fanlar hep açıkken fortnite giriyorum ve 70 derecelere çıkıyor ve soğutması iyi diye rog strix almıştım bu sorun neden olabilir (çoğu kişide 61 dereceyi geçmiyor). Tek fortnite oyununda değil GTA 5 gibi oyunlardada kasa ısınıyor. Eskiden boşta iken (fanlar kapalı) 40 derecelerde geziyordu fanlar açıkken 30-33 arası bir değer veriyordu fakat şu an boşta iken 44 dereceye çıkıyor driverler güncel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrastet -- 9 Aralık 2020; 16:39:32 >



  • @SirEgolas


    Her zaman belirtme ihtiyacı hissediyorum, ben uzman değilim. Forumda okuduklarım, sunulan çözüm yolları ya da sorun kaynakları vb. gibi deneyimleri aktarmaya çalışıyorum.


    Sizin durumunuzla ilgili aklıma ilk gelen konu, GPU macunu yenilenmesi gerekir; ancak bana sorsanız "ben yapmazdım", siz yapmak isterseniz sanırım videolar vardır.


    İkinci seçenekse, kasanın havalandırmasının zayıf olabileceği. İmkan ölçüsünde, işlemci ve ekran kartına önden hava verecek 1'er tane fan 3-5 derece arası fayda sağlıyor.


    Ekran kartı fanları tozlanmıştır, ekran kartı soğutucu bloğu tozlanmıştır, kasa filtreleri tozlanmıştır, temizlenmesi gerekebilir.

  • İlginiz için sağolun dediklerinizi kontrol edeceğim ama sorun macunda ise asus servise gönderirim teşekkürler hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.