Şimdi Ara

Asus Teknik Servis Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dizüstü bilgisayarın RAM slotu bozuldu. Asus teknik servisini aradım tamirini yapıyor musunuz diye sordum. Evet gönderin dediler. Bilgisayarı yolladım bir hafta sonra arayıp klavyenin değişeceğini söylediler. Klavyede sorun olmadığını ram slotunun tamiri için yolladığımı söyledim. Tekrar klavyenin değişeceğini söylediler. Tekrar klavyede sorun olmadığını ram slotunun tamiri için yolladığımı söyledim. Bir hafta böyle geçti. En sonunda ram slotunun arızalı olduğunu tespit ettiler. Daha sonra ram slotu tamirini yapmadıklarını bu yüzden anakartın komple değişeceğini ücretinin de 1800tl olduğunu söylediler. Ben bilgisayarı 1650tl ye almış olduğum için bu ücreti ödemeyeceğimi söyledim. Geri yolluyoruz dediler. UPS kargoya eksik adres bilgisi vermişler bir hafta kargo beklemiş ve hala eksik kargo bilgisi yüzünden ürünümü teslim etmiyorlar.
    Asus teknik servisinin ram slotunu tamir ediyoruz diyip de serviste anakartı değiştirmek istediklerini öğrenmem 3 hafta sürdü ve bakalım daha ne kadar sürecek.







  • İğrenç bir servisleri var.

    Kırık menteşe (kronik sorun), klavyede çalışmayan harfler (kronik sorun) ve jak girişi bozukluğundan dolayı servise verdim laptopu. Klavye ve menteşe için (ikiside markanın ayıbı) 460 lira istiyorlar. Jak'ı defalarca belirtmeme rağmen jak onarımı hakkında bilgi vermiyorlar.

    Siz red edince servis ücreti talep ettiler mi?
  • şu an için beni 3 hafta oyaladıkları için para istemediler bakalım kargo ücretiyle beraber isterlerse bilemem
  • Hocam şu aralar Asus almayi dusunuyordum.Cihaziniz yenimiydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frkyzn F kullanıcısına yanıt
    iki buçuk sene falan oldu garantisi bitti cihaz elimde patladı fanı bozuldu ram slotu bozuldu gtx850m ekran kartı olmasına rağmen ram yüzünden oyunları oynayamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unut93 -- 22 Eylül 2017; 14:12:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frkyzn

    Hocam şu aralar Asus almayi dusunuyordum.Cihaziniz yenimiydi?

    Asus pişmanlıktır, almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.