Şimdi Ara

ASUS Teknik Servisi yorumlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ASUS Notebook almayı düşünüyorum.Ama kafalama takılan birşey var oda ASUS'un teknik servisi bir çok yerde kötülüyorlar Asus kullanan varsa ve teknik servisi ile bilgisi olan varsa yorumlarınızı alabilirmiyim?



  • Asus Laptop Alalı 2 Ay Olucak Laptobu Sadece 8 Gün Kullanabildim Laptop Servis Yolunda Eskidi :DTabi Bİraz da Şans Benimki. Sana TAvsiyem Eger Bulundugun Şehirde Varsa Ki Ankara Ya da İstanbul Oluyor Normaldir Servis Ama Eger Elden TEslim Edemiyorsan dikkatli ol derim.özellikle istanbul servisi çok yavaş.Herşeyden Önce Alacağın Ürünü İyi Seç ve Kullanıcı Yorumlarını Oku.
  • Merhaba ben ESKİŞEHİR/TÜRKİYE den Murat ERGEN 23,09,2010 Tarihinde ASUS N50VC modeli dizüstü bilgisayarımı Ankara daki ASUS SERVİSine götürdüm . şikayetim : Bilgisayar İLK açılışından itibaren fanın çalışmakta zorlanması uğultu çıkartması ve ilerleyen 15 dakika Içinde fanın görevini Yerine getirmekte yetersiz kalmasıydı . Şikayetim: girişte beni karşılayan ASUS çalışanına söylemem Ile cihazımın benden alınıp tamir amaçlı Bakım bölümüne girmesi ve Tekrar bana verilmesi 10 dakikayı geçmedi . Cihazım bana geldiğinde Benimle ilgilenen görevli kişiye fanın değiştirdiniz mi die sordum . YAPILDI yanıtını Aldım. Kontrol etmem istendi bilgisayarı açtım içindeki programları boşaltarak gittiğim icin kısıtlı olarak ( media player, BS Player ve ARES ) gibi programları Ayni Anda Açıp 5 dk bi deneme yaptık cihazımı Aldım ASUS Servis formunu imzaladım ve evime Geri döndüm . 25,09,2010 saat 18:30 dan itibaren cihazım fan sesi yapmaya ve dengesiz calışmaya Başladı . ben üşenmeyip cihazımı Sadece Yetkili servis Kontrol etsin sorunlarına ÇÖZÜM olsun diye Ankara daki servise kadar kendim götürdüm fakat böylesi Bir sorun karşısında ASUS Servisi Sadece fanımın tozunu alıp beni Geri yollamış. Bugün ASUS N50VC MODELİ BİR BİLGİSAYAR Hangi FANI KULLANIYOR ÖĞRENECEĞİM BİR Hafta Icinde ORJİNAL PARÇA BULABİLİRSEM ESKİŞEHİRE GETİRTİP BURDA PARASINI VERMEK KAYDIYLA HERHANGİ BİR BİLGİSAYAR TAMİRCİSİNDE CİHAZIMIN FANIN DEĞİŞTİRTECEK ve BİR DAHA ASUS MARKA BİR ÜRÜN SATIN ALMAYACAĞIM




  • keşke tekrar servise yollasaydın bu sefer fan değişimini yaparalrdı büyük ihtimal
  • Arkadaşlar Asus ile ilgili bir çok başlık ve kullanıcı başlıkları var bu sitede. Ve kullanıcı sayısı hiç az değil. Bu sorunu biz ASUS sevenler ve kullanıcıları olarak bunu bizim dile getirmemiz gerekli diye düşünüyorum. Türkiye'ye getiren firma ya da distribütör firma hangisi ise oraya ulaşarak topluca bir e-posta yollayabiliriz bu konu ile ilgili. Ve hatta bu konuyu ASUS resmi sitesinden ingilizce olarakta dışarıya bildirebiliriz. Demek ki daha ülkemizde ASUS servis anlayışı tam oturmamış. Bunun üzerine biz düşersek birşeyler olabilir. Özellikle yurt dışı ile bağlantıya geçerek bu konu ile ilgili sıkıntıyı bildirebiliriz.

    Eğer böyle bir başlık açılır tartışılır ve yazılacak yazıya şekil verilirse Türkçe ve İngilizce olarak hem Türkiye hem yurt dışında ki yetkililerin e-posta adreslerine yollayabiliriz.

    Benim ki sadece bir fikir. ASUS gibi bir firmanın bu gözardı edeceğini sanmıyorum.




  • ben n55 sf almıştım.Ankara'da kalacağım 1 aylık süre içinde hardisk e erişemedim ve bi hata oluştu.recovery yapılmıyor.ve dvd ile yüklemede hata veriyor.temmuz'un 5'ine kadar ankaradayım ve asus söğütözü servisine götürdüm 19 haziran'da.bugun asus ankara teknik servisi aradım(Allah yardım ettide açtılar telefonu). bilgisayarımın nezaman yapılacağını sordum. ilk verdiğimde 7 gün servis süresi var.haftaya bugün çıkar dediler. yarın çıkması gerekiyor. yetkili bana diyorki ortalama dedik biz onu. bende dedimki ortalama demediniz eminim dedim. 5 inde Ankara'dan ayrılıyorum sizin sözünüze güvenerek verdim pc'yi.hiç olmassa adresi vereyimde yetişmesse verdiğim adrese gönderin dedim. biz kargo göndermiyoruz diyor.bu servise herkes gelip elden mi veriyorlar bilgisayarlarını. sitesinde hiçbir bilgiye erişemedim.şimdi işin aslı astarı nedir bilen arkadaş bilgi verebilir mi lütfen. gidip kavga çıkarcam kırıp vercem bilgisayarı ellerine az kaldı .
    Sanırım herkes şikayetçi bu durumdan. forumda bu konuyu buldum ve nereye nasıl ulaşcaksak ulaşalım ben varım. lanet ettirdiler kendilerinden.




  • Asus mükemmel bir marka ve ürünler güzel ancak. Servisi konusu diğer markalarda olduğu gibi berbat herkes şikayetçi. Ben aldığım bir üründe ölü piksellerden dolayı sorun yaşamıştım. Ve mercekle didik edip 6 hatalı piksel bulup kağıt üzerinde şmatize edip hangi renkerde görüldüğüne kadar yazıp vermiştim servise ve doa raporu istedim. Sabah bırakmıştım akşam aradılar. Benimki teknik bir problem değildi yani makinenin açılmasını gerektirecek birşey yoktu sadece test edilmesi gerekiyordu o yüzden kısa sürdü. Ve doa raporunu aldım. Sonrasında ise Monster'a geçiş yaptım. Ve iyiki de öyle yapmışım. servis ve müşteri memnuniyeti adına bir numara gözümde.

    Ama Asus her zaman takip ettiğim ve beğendiğim bir marka ancak servis ve müşteri memnuniyeti gerçekten çok kötü.
  • Acaba RoG notebookların yedek parçaları bu serviste bulunuyor mu? Büyük ihtimal ithal edip aylarca parça bekletebilirler.

    Geçen sene temel bir sorundan bahsettim, event log'dan örnek verdim, link bile referans verdim, adam beni anlamadı bile Asus Istanbul servisinden. Yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Haziran 2012; 1:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Acaba RoG notebookların yedek parçaları bu serviste bulunuyor mu? Büyük ihtimal ithal edip aylarca parça bekletebilirler.

    Geçen sene temel bir sorundan bahsettim, event log'dan örnek verdim, link bile referans verdim, adam beni anlamadı bile Asus Istanbul servisinden. Yazık.

    Asus Rog un hangi modeli? hangi parçası? model numarasını verirsen yardımcı olabilirim belki?
  • Şı sıralar Asus kullanmaktayım ama maalesef ama bende servisi ile hiç iyi anılar yaşamadım bundan sonraki tercihim büyük ihtimal ya DELL yada Monster olacak.
  • Az nce sadece bilgi almak için asusu telefonla aradım yaklaşık 10 dk telefonda müzik dinledim, sonra da kapandı. Dakika 1, gol 1 yani. İnşallah yeni aldığım notebook yüzünden sinirlerim gerilmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ziya13

    Az nce sadece bilgi almak için asusu telefonla aradım yaklaşık 10 dk telefonda müzik dinledim, sonra da kapandı. Dakika 1, gol 1 yani. İnşallah yeni aldığım notebook yüzünden sinirlerim gerilmez.

    asus.com.tw'ye mail at, Türkiye masası kendiliğinden geri dönüyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur


    quote:

    Orijinalden alıntı: ziya13

    Az nce sadece bilgi almak için asusu telefonla aradım yaklaşık 10 dk telefonda müzik dinledim, sonra da kapandı. Dakika 1, gol 1 yani. İnşallah yeni aldığım notebook yüzünden sinirlerim gerilmez.

    asus.com.tw'ye mail at, Türkiye masası kendiliğinden geri dönüyor. :)

    Bunu öğrendiğim iyi oldu. Ya degilse gercekten insan kendini kötü hissediyor. O kadar para verip cihazı aliYorsun karsında ise suratına telefon kapatan bir telesekreter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Ben 4 yıldır Asus X61 S kullanıyorum.
    Asus e maillere cevap veriyor. Sorunumu mail yoluyla anlattım. 24 saat içinde mailime cevap yazdılar. Antalya dan UPS kargo ile İstanbul servisine gönderdim. Bu durumlar için asus kolisini saklıyorum, laptopu korumalı kolisi ile gönderdim. Garanti kapsamında yapıldı 3 gün içinde pırıl pırıl gönderdiler.
    Sorununuzu maddeler halinde kısa cümlelerle yazın. isim soyadı, telefon numaranızı -laptop seri numarasını kağıda yazın. herhangi bir karışıklığı önlemek adına. (kimsenin uzun yazıları okuyacak ve anlayacak zamanı yok.) laptopun uzerine bantlayın. Size telefonla geri dönebiliyorlar.

    Servis güzel çalışıyor, sadece zamanları yok. Orada çalışan arkadaşlara haksızlık yapmayalım. Ben teşekkür mektubu yazdım.

    Sevgi ve sağlıkla kalın.
  • @ferzan'a bende katılıyorum.Bende ürünümü gönderdim hatta Asus'a 4-5 defa ürün göndermişimdir benim bilgisayarım ya da arkadaşımın bilgisayarı vs.Şu zamana kadar hiç bir şekilde kötü bir muamele ya da ürünle ilgili bir sıkıntı görmedim.Aslında bu birazda sizin üslubunuza bağlı ben Asus ile maillede konuştum 24 saat geçmeden cevap veriyolar şu zamana kadar hangi firma bunu yapıyor ki ? Dell demişsiniz geçen sene arkadaşın isteği üzerine mail attık dönüş olmadı.Bence eskisine nazaran Asus Servisi şimdi daha iyi.
  • İstanbuldaki servis rezalet. Bİr de insanları bankada gibi sıra numarası aldırım sıraya geçiriyolarmış.

    Ankaradaki servis daha sıkıntısız.
  • Https://www.asus-servis.com/
    Dolandırıcılık 6 ay önce 2 tane bilgisayarımın ekranları değişecekti. Bilgisayarı 2 saat sonra alacağımı söylediler. Sonra fıs takılı şekilde ekranı değiştirmeye çalışınca anakartı yaktılar. Dükkana geldiğimde hayır bu ekran çalışmıyor diye yalan söylediler ardından kamera kayıtlarını inceledik ve ekranların çalıştığını görünce yanlış yaptık kusura bakmayın dediler parçayı sipariş edeceğiz haftaya gelin dediler. Bizi 3 ay bugün yarın diye oyaladılar sonra ben bilgisayarı Asus yetkili servise götüreceğimi söyledim tamir için tamam dediler cihazı Asus'a gönderdik 5000 TL fatura çıkardılar sonra dolandırıcı servisi arayınca biz ödeyeceğimizi söylemedik dediler parçanız geldi bize cihazı yapabiliriz dediler yine tamam dedik bilgisayarı Asus'tan alıp verdik sonrada bu parça yerine başka parçada gerekiyor dediler haftaya gelecek dediler 1 ay oldu başka mağdurlar da var dava açacağız




  • Dizüstü bilgisayarımı ekran sorunu nedeniyle servise göndereyim dedim. Müşteri hizmetleri Rma.asus adresinden form doldurmam gerektiğini söyledi. Chrome ile formu doldururken telefon numarası vs. girmek istediğimde olmuyor. Standarta uygun numara girdiğim halde kabul etmiyor. Değiştirip 05xx xxx xxxx şeklinde son dört haneyi birleştiriyorum yine hata veriyor Metin alanında da izin verilen karakterlerden başka kullanmadığım halde onu da kabuk etmedi. Müşteri hizmetleri tarayıcı değiştirin dedi. Firefox ile de aynı sorunlar oldu. Asus kullanıcıları ürünlerini servise nasıl gönderiyor merak ettim doğrusu. Servisin hizmet durumu ile ilgili bilgim de yok. Madem göndermek zorsa göndermeyeyim de kendi başımın çaresine bakayım diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BU BENİM KIRILAN ADAPTÖRÜM. İNTERNETTE ORTALAMA ORJİNAL FİYATLARI BU..AZ ÖNCE ASUS MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIP ORDAN TEMİN ETMEK İSTEDİĞİMDE AYNI ADAPTÖRÜ 145 TL YE SATTIKLARINI ÖĞRENDİM. HATTA HESAP NO VERDİLER YOLLADIM VE İŞLEMLER BAŞLADI..BENİM ANLAMADIĞIM ŞEY BÖYLE YEDEK PARÇALAR FİRMALARIN KENDİSİNDE DAHA PAHALI OLUR BİZLER DE İNTERNETTEN ALIRDIK BU NASIL HEM BÖYLE TERSİ OLUYOR HEM DE YARI FİYATINA OLUYOR.BİLGİSİ OLAN VARMI?

     ASUS Teknik Servisi yorumlar.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.