Şimdi Ara

asus tf300tg brıcık acılmama sorunu yardım edın acıl onemlı ! :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar elımde tf300tg asus markalı bır tablet var ılk root ogrendıgımde denemıstım bunu uzerınde google play sıldım ve yenıden baslatım ve asus logoda takıldı servıse goturdum 1000tl almıstım bn den 650 tl cıvarı ıstedıler vermedım sorun olarak ta ekran kartı degısımı gerek dedıler ustunde nvdıa var ekran kartı olark sımdı logo gosterıyor eger ekran yongası (kartı ) bozuk olsa logoyu gostermez demı kolaya kacıyorlar aradan yılar gectı sımdı gecen yıl sormustum en son 350 tl dedıler hep kolaya kacıyorlar buna yazılım atılması gerek nası atabılırım ızmırdenım yakınlarda varsa gostere bılırmı veya burdan anlata bılırmı 2013 te aldım 2 ay kulandım ve suan hala ukuda sadece logo gosterıyor recovery fılan bı ara acılıyordu sımdı acılmıyor nasıl yazılım atabılırım desteklerınızı cvplarınızı yardımlarınızı beklerım ve tesekur ederım ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutyumlu -- 27 Ocak 2015; 19:26:20 >



  • yokmu yardım edecek kos koca dh yanı :D
  • hıcmı asus tablet kulanan yok yabancı sıtelerde var ama nafıle ıngılızce yetmıyor
  • stock rom nası atılıyor barı onu bılen cıksın
  • kos koca sıte ..... yardım eden yoksa yuh yanı
  • Brick olmamistir o ya.Tableti tamamen kapatip ses kisma ve acma tusuna birlikte basili tut.Eger 3 seecenekli menu geliyorsa bir sey olmaz kurtarilir.
    Brick oldugundan eminsen ebayden anakart bak,en son baktigimda 200 kusure vardi.Tabi kendin takabilirsen.Nette bircok uygulama videosu var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutyumlu

    kos koca sıte ..... yardım eden yoksa yuh yanı

    Cihaz recovery'ye girmiyorsa yapacak birsey yok brick olmuştur. Ama bu durum sadece root ile olmaz, sen cihazı unlock etmişsindir. Cihaz açılırken sol üstte this device is unlocked yazıyorsa zaten cihaz garanti dışı.
  • cevaplar ııın tesekurler ama soyle soylıyım ılk zamanlar recovery 3 menu acılırdı sımdı acılmıyor nedense sonra logonun ustunde the devıce unlocked yazıyordu servıs 300 tl degıstıreıyor yazılımı atarak e baby den alsam yapsamda montajı yazılımı atmayı bılmıyorum neyse bn bunun ıcını actım hanı metal koruma kapları vardır ıslemcının ustunde ve nvdıa entegresınde onları cıkardım metal ınceydı zaten zarar vermeden ama sonra taktım nvdıanın ustundekını sol tarafta kulaklık gırısının tarafında kı olanı tam takamadım zor taktık tak tuk ses geldı baktım bısı kırılmamısa neyse onu datakdım am nvdıa entegresının koruma kısmı olan band vardı onu sokerken asadan gelen bı kablo var ustu sarı bantlıydı hafıf yırtıldı ondan sonra tekrar koydum sonra actım acıld tekrar sokup taktım busefer gıttı bıdada acılmadı ? kesın gıttımı bu sımdı yanı ? ayrıca bunu cevırme yapabılırmıyız yanı parcaları baska bısıye montaj edebılme sansı varmı mesela gm dıcovery ye montaj etsek gpu kartını sokup gm nın nvdıanının takılsa olurmu acaba ?




  • ıste goruntuler ele ısaret etıklerımde sokup taktıklarım orda nvdıa nın alıtındakı sarı bant koptu ama kablolar saglam yanı ve sarj olurken yanan sarı ısık ta yanmıyor bu acma ıslemınden sora bunlar dun basıma geldı keske acmasaydım dedım ama ıs ısten gectı




  • bırde soyle bır durum oldu kafasına gore acılıp kapaanma ıcını acıyorum o grı bantları sokuk gerı takıyorum sonra da acılma oluyor arkasını kapatıyorum bastırara hafıofce sonra da kapanıyor neden acaba bu kesın oldu ama ozaman acılmazdı demıyılmı ?? cvp veren olursa sevınırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.