Şimdi Ara

Asus TUF Gaming?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.hepsiburada.com/asus-fa506iv-al064-amd-ryzen-7-4800h-8gb-512gb-ssd-rtx2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000SIP90
    Arkadaşlar bu seri işlemci ve bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz üstüne bi 8gb ram daha alınıp kullanılır mı tavisye eder misiniz?



  • İşlemci alabileceğin en iyi işlemcilerden intel kanadında 9880h gibi en üst seviye işlemciler ile denk hatta yer yer daha iyi sonuçlar bile alabiliyor. Ekran kartı 2060 zaten başarılı. Sadece bu modelin yurtdışı incelemelerinde ekranın renk üretme kapasitesinin düşük olduğu söyleniyor. Açıkçası bir önceki seri tuğ ekranını görüp şikeytçi olmadıysan bundan da olmazsın öyle bir karşılaştırmaktan yapabilirsin aşağı yukarı aynı ekranlar yenileme hızı haricinde. Benim de radarımda olan bir model tuf a15 serisi ama ben 1660 ti versiyonunu bekliyorum fiyatı daha uygun olsun diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S A M C R O

    İşlemci alabileceğin en iyi işlemcilerden intel kanadında 9880h gibi en üst seviye işlemciler ile denk hatta yer yer daha iyi sonuçlar bile alabiliyor. Ekran kartı 2060 zaten başarılı. Sadece bu modelin yurtdışı incelemelerinde ekranın renk üretme kapasitesinin düşük olduğu söyleniyor. Açıkçası bir önceki seri tuğ ekranını görüp şikeytçi olmadıysan bundan da olmazsın öyle bir karşılaştırmaktan yapabilirsin aşağı yukarı aynı ekranlar yenileme hızı haricinde. Benim de radarımda olan bir model tuf a15 serisi ama ben 1660 ti versiyonunu bekliyorum fiyatı daha uygun olsun diye.
    Muhtemelen alacağım ya diğer ekranını gördüğümde çok rahatsızlık hissi uyandırmamıştı bende türkiyeyede gelmişken kaçırmayayım diyorum bi 8 gb ram daha ekleyip gittiği yere kadar artık götürücez bakalım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.