Şimdi Ara

Asus vivobook serisi alacaklar dikkat !!! ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatan bilgisayardan aldığım S532FL-BQ199T model numaralı bilgisayarımı boş slotuna m2 ssd mi takmaları için asus yetkili servisine gönderdim. 8 vida söküp slota ssd yi takmak için utanmadan 108 tl. ücret istediler yatırdım. (garanti bozulacak yoksa) 12 gün sonra arayan teknik servis elemanı anakartın 1 tb ssd desteklediğini ve ssd yi takmadan ürünü geri göndereceklerini söyledi, kendisine madem anakart 1 tb destekliyor neden boş slot koyup upgrade edilebilir bir ürün gibi satıyorsunuz dediğimde aldığım cevap ''ben bilmem bana söylenen 1 tb destekliyor'' oldu. Vatan bilgisayardan ürünü almadan önce özellikle ssd takacak boş slotu olup olmadığını sormama rağmen ssd takılamadı ve mağdur edildim. 12 500 tl lik bilgisayara 1 tb ssd koyuyor sanki arttırıla bilecekmiş gibi yanına boş slot koyuyorsun sonra da ''anakart desteklemiyor kusura bakmayın'' diyorsun böyle mantık olabilir mi ? İadeyi kabul etmezler ise mahkemeye başvurup hakkımı arayacağım. Asus markasını ilk defa tercih ettim fakat son derece pişmanım müştteri hizmetleri zaten berbat halde ... Bu markayı tercih edecek arkadaşlar bir daha düşünsün ve sorgulasın derim. Paranızı çöpe atmayın.

    Bu süreçte asus onarımdan seri numarası ile kontrol ettiğimde ''Onarım tamamlanmıştır. Yetkili servise elden ulaştırılan ürünler için: Ürün yetkili servis noktasına gelen kişiye teslim edilmiştir. Yetkili servise kargo ile gönderilen ürünler taşıma şirketine teslim edilmiştir.'' şeklinde durum belirtilmiş ki teslim almadım. Sadece ssd takılması için 108 tl ücretini ödeyerek gönderdiğim yeni (3 günlük) bilgisayarımın ana kartının değiştiğini vatan bilgisayardan hayretler içinde kalarak öğrenmiş durumdayım. Asus özellikle bu bilgiyi saklamakta resmi onarım sayfasında müdahale içeriğini açıkça belirtmemektedir. Teknik servisten arayan kişi '' anakart ssd desteklemiyor ürünü size bu şekilde gönderiyoruz'' şeklinde bilgi vererek yeni üründe yapılan anakart değişikliğinin neyin nesi olduğunu ne amaçla yeni bilgisayarın ana kartının değiştiğini özellikle söylememektedir. Vatan bilgisayar ''ana kartınız değişmiş '' demese durumdan haberdar olmam mümkün değil.

    Asus almayı düşünen arkadaşlarıma sesleniyorum asus müşteri hizmetlerine ulaşmak tam bir kabus farzet ulaştın liyakat ve bilgi sahibi olmayan hatta sattığı üründen bir haber olan, chipset nasıl güncellenir dendiğinde şaşıran ! temsilcilerle dolu olduğunu göreceksiniz. Yaşadığım sıkıntıyı ve çözümsüzlüğü anlatabilmek için 2 defa şans eseri ulaştığım asus temsilcilerine '' bir yönetici ile görüşmeyi talep ediyorum '' şeklinde kayıt bırakmama ve en geç 48 saat içerisinde aranacağımı söylemelerine rağmen tarafıma kimse geri dönüş yapmamıştır. Marka değerini bu kadar ayaklar altına alan bir temsilcilik ve yönetim anlayışı kabul edilemez. Yazıklar olsun asus.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calaberno -- 19 Ağustos 2020; 11:26:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.