Şimdi Ara

ASUS VivoBook X510UR BR107T Yavaşlık Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Belki denk gelen olmuştur, bu haftasonu Teknosa'da bu cihazın indirimi vardı. Uygun fiyatlı bir bilgisayar aradığım için ilgimi çekti ve satın aldım. Cihazda i5 7. nesil işlemci mevcut, 8 GB RAM ve 2 GB GT930MX ekran kartı mevcut.

    Eve gelip cihazı açtığımda saatlerce güncelleme yaptı, saatlerceden kastım gece kurduğum Windows sabah uyandığımda hala güncelleme yapıyordu, öğlene doğru güncellemeyi bitirmişti. Güncellemenin bitmesiyle beraber cihazı kullanmaya başladım fakat rahatsız edici bir ağırlık hissettim yaptığım işlemlerde. En basitinden Bilgisayarım'ın açılması bile 3-4 saniye bekletiyordu.

    Bu durumdan rahatsız olarak cihazı ayarlar bölümünden sıfırlamak istedim, sıfırlamayı başlattığımda Bu Bilgisayar Sıfırlanıyor ekranı %1'de 1 saat boyunca takılı kaldı, şu an %2'de yaklaşık yarım saattir değişmiyor, ilerlemiyor.

    Cihazı kullanan veya benzer bir problem yaşayan var mı? Sizce sebebi nedir ve ne yapmak gerekir? Daha WinRAR bile indiremeden böyle saçmalıklarla uğraşıyor olmak gerçekten çok can sıkıcı...







  • Windows güncellemeleri başlı başına neden. Büyük ihtimal upgrade yapmıştır cihaz. Kurulum bitse de arka planda işler devam ediyor. Dolayısıyla işlemci ve hdd bir aüre daha işlemlerle meşgul oluyor. Büyük ihtimalle yaşadığınız sorun bundan kaynaklıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bilgisayardan memnunmusum bende almayı düşünüyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD yok ise normal. SSD' siz performans hep kötü olacak bu saatten sonra.
  • o kadar uzun sürmemesi lazım ,

    hdd, sürücü veya ramlerde bir sıkıntı var...
  • Biraz geç bir geri dönüş olduğu için kusura bakmayın lütfen. Problem sanırım wp-bykrm'ın bahsettiği şekilde upgrade'den kaynaklıydı. Şu an tamamen stabil hale geldi ve oyun performansında da hiçbir problem yaşatmıyor.

    Görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
  • canerkaleagasi kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.