Şimdi Ara

Asus vp247t pikselleşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce aldığım monitörümle ilgili bir sorun yaşıyorum,şöyleki bazı oyunlarda bazı grafiklerde problemler yaşıyorum.Örneğin sniper elite 3 de gece gökyüzünde bulutlarda pikselleşme oluyor,benzer şekilde rainbow six siege de de siyah renklerde(operatör seçme ekranında özellikle) pikselleşme yaşıyorum. Başka bir dvi kablo ile de denedim aynı sorun gene var,gtx 970 kullanıyorum.Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?sorunu daha iyi anlatabilmek için ss yükledim linkleri aşşağıda.

    http://i.hizliresim.com/Nl3kEa.jpg
    http://i.hizliresim.com/adjXE4.jpg







  • Windows renk ayarlari 32 bitte mi, driver guncel mi bunlara bakin derim hatta tamamen silip yeniden yuklemr ise yarayabilir. Baska. Ir monitorle denemek en sagliklisi ancak bu sistem ici goruntuyse monitorle bir alakasi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Ayarları kontrol ettim,32 bitte.Daha sonra driver silip tekrar yükledim sorun düzelmedi.Başka bir tv de denedim ve maalesef aynı renk bozulmaları ve pikselleşmeleri tekrar yaşadım.Yani monitör düzgün çalışıyormuş.Normalde windows 8.1 kullanıyordum windows 10 a geçip bir de öyle deneyeceğim.Olmazsa sanırım ekran kartının teknik servisinin yollarını tutacağım gene de teşekkür ederim önerileriniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.