Şimdi Ara

Asus VP249QGR FİYATI ÇOK UCUZ GELDİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kısa süre önce yeni bir pc topladım ancak monitör almaya bütçem yetmemişti paramı biriktirdim 1200 tl ye kadar bütçem var internette hepsiburada ve n11 in çok satılanlar kısmında 144 hz 1 ms de bu 2 monitörü buldum Asus VP249QGR 23.8" 1169tl diğeri Gamepower GPR24C1MS144 24"1239tl bu iki ürünü kıyaslamaya başladım asus bilindik bir marka 3 sene garantisi var ips panel va panele göre renklerin daha iyi olduğunu duydum yanlışsam düzeltin lütfen tepki süreleri ve yenileme hızları aynı panelleri farklı gamepower olan samsung va panel kullanıyor asus ıps panel kullanıyor benim bildiğim ıps daha iyi, ekstradan gamepower curved her özellik açısında daha iyi ve bilindik bir marka olup asus nasıl daha ucuz olabiliyor anlamadım curved olması mı pahalı yapıyor yoksa ben bir şeyi mi kaçırıyorum gönlüm asustan yana ipsin renk kalitesinin çok iyi olduğunu duyduğum için böyle söylüyorum, çok fazla rekabetçi oyun meraklısı değilim ama 144 hz olsun istiyorum monitör film vs izlemeyi severim renk kalitesi üzsün ışık sızmaları olsun istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim başka önerilere de açığım bütçem maks 1300 tl







  • Rekabetçi oyunlar ve film izleme için kesinlikle VA panel öneririm. 144hz + 1ms'de curved ekrana sahip VX2758 on numara monitördür.


    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-ips-monitor-p-HBV00000OGHPS
  • Bütçen Aralığında Asus' un baktığın model VP249QGR çok doğru bir karar IPS 1Ms 144hz asus oyuncu grubunda çok iyi. panel kalitesi garantisi malzeme materyali iyi. Film video resim diyorsun ki IPS o anlamda tam sana göre bir panel. Fiyatın uygun olması pivot özelliğinin olmaması yoksa eksi bir durum değil. Bu modeli alabilirsin keisnlikle.
  • Merhaba bence çok başarılı IPS, Çerçevesiz 1 ms ve 144 hz hiç şüphesiz alırım fiyatıda olukça iyi.
  • kardeş ürünü inceledim. güzel bir ürün ben bayağı beğendim Asus olup bu fiyata güzel kalite.
  • 10 gün sonra bir monitör alıcam başka fikri olan varsa her türlü öneriye açığım. UP UP
  • Silo81 S kullanıcısına yanıt
    Asus vp249qgr ürün iyi satıcı kötü ölü piksel çıkarsa iade almıyorlar bilgin olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.