Şimdi Ara

Asus VX238H vs Aoc E2357FM 3xEyefinty ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ağırlıklı olarak FPS oyun oynuyorum BF3,COD vs gibi online olarak oynuyorum.İncelemeleri okudum baya FPS oyunlar için monitör incelemelerini oradan kendi bütçeme göre AOC E2357FM modelini beğendim.Başlarda 27 bir monitör düşünüyordum ancak çözünürlüğün yetersiz kalması biraz soğuttu beni ben de eyefinty yapmaya karar verdim ilerde de kullanabılırım.Tam AOC bu monıtorunu alıcakken Asusun bır monıtordude aklımı karıstırdı.Kullananlar ya da uzman arkadaslardan fıkırlerını paylasmalarını rıca edıyorum ıkı monıtor arasında hangısını neden tercıh ettınız ya da ederdınız.

    1 modelı secıp 3x olarak alıp eyefınıty yapmayı dusunuyorum sıkıntı yasamadan cıkısları vs hangısınde rahat ederız.Lütfen fıkırlerınızı paylasın.Monıtorlerın fıyatları bellı 3x butce bellı farklı bır urun onerıyorsanız da lutfen 3x olacak sekılde onerırsenız sevınırım.

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vx238h-23-vx238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64400

    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-e2357fm-23-e2357fm-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=62941

    Ürünlerde bunlar arkadaslar fıkırlerınızı ve onerılerınızı beklemekteyım acelem yok teşekkurler.







  • DELL U2312HM öneririm eyefinity surround için sanalmarketimden fiyatlarına bakabilirsiniz.
  • Hemen bir bakıyorum ıncelemelerıne nasıl bır monıtordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dabanemrah

    Hemen bir bakıyorum ıncelemelerıne nasıl bır monıtordur.
    Listemde ki ilk monitör idi aslında ama asusun vx modelı aklımı celdı bır anda yınede lısteye dahıl hala vn247h modelı tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabanemrah -- 23 Mayıs 2013; 18:24:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dabanemrah

    Listemde ki ilk monitör idi aslında ama asusun vx modelı aklımı celdı bır anda yınede lısteye dahıl hala vn247h modelı tesekkurler.

    VX modeli önerilmeyenler listesinde yanlış hatırlamıyorsam, "fps oyun monitörü" sayfasından daha detaylı bilgi edinebilirsiniz VX ile ilgili.
  • Yazıyı bır daha gozden gecıreyım ılk sayfada hatırlamıyorum asusun 2 modelınınde gectıgını devam sayfalarına bır bakayım.
  • Buldunuz mu bilmiyorum böcekgrafik e sorun en kolayından, size yardımcı olur vx öyle kaldı aklımda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    Buldunuz mu bilmiyorum böcekgrafik e sorun en kolayından, size yardımcı olur vx öyle kaldı aklımda.

    Kendısı ıle konustum zaten onun ıncelemesınde AOc modelı mevcut eyefınıty ıcın bılgısı olmadıgından benı baska bır konuya yonlendırdı ama zaten o konuyuda ıncelemıstım oradakı monıtorlerde baya farklı modeller sanırım aoc modelınde karar kılacagım ve deneyecegım gıbı.
  • Stok problemlerınden dolayı da AOC modelı tercıhım oldu asusun modelı sadece vatan da var benım tedarıkcımde malesef yok siparişlerimi yaptım yarın bır aksılık olmaz ıse aoclar elımde yarın aksamada kurulumlarını yapmayı deneyecegım ancak eyefınıty konusunda okurken monıtor baglantı sekıllerınde takıldım.

    MSI hd6850 cyclone var bende arkasında 2 dvı,1hdmı,1dısplayport var baglantıyı yaparken anladıgım kadarı ıle 2dvı ve 1 dısplayportu cevırıcı ıle kullanmak zorundayım sanırım hdmı kullanamıyorum orda 2 dvı kullandıgım ıcın arastırmaya devam edıyorum hala bılgısı olan arkadas var ıse yardım alabılırım bu konuda.
  • beyler hortlatıyorum ama bu monitörlerler film izlenirmi ? bazı arkadaşlar benq nun oyun monitörü için onda film izlenmez yazmıştıda
  • 3x aoc yaptım bu konudan sonra fılm ızlıyorum herhangı bır sıkıntım yok gayet memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dabanemrah

    3x aoc yaptım bu konudan sonra fılm ızlıyorum herhangı bır sıkıntım yok gayet memnunum.

    Monitör oyunlarda sıkıntı yaşatıyormu hocam.ghosting ışık sızması falan varmı.2 ms di sanırım.Bu arada monitör mat mı parlakmı.Göz yoruyormu hocam.iy forumlar
  • Işık sızması bır mıkar farkedıyorum ama cok dıkkatlı bakınca.Daha once yazmıstım sanırım ekranlar parlak ekran ısık arkanızda kalır ıse bır mıktar sorun yasayabılırsınız dıye dusunuyorum genelde parlak ekranlarda oyle oluyor ancak benım odada ısık tam tepemde kaldıgından sorun olmuyor.Bu ara BF4 oynuyorum ve Dota2 oynuyoruz arkadaslar ıle herhangı bır sorun yasamadım acıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.